Canım öyle bariz bi belirtim yoktu acıkcası sadece sivilcem çıkmadı normalde her ay çıkar ona çok şaşırmıştım biraz göğüslerim ağrıyodu bide akşamları çabuk uykum geliyordu yani adet olacağım zamanda halsiz olurdum ama test yaptım 3 tane pozitif çıktı çok şükürBirşey soracağım. Bu ay değişik bir durum hissettiniz mi? Yani göğüslerde şişme vb. ? Yoksa normal bir belirti vermedi mi?
Ne mutlu size maşallah sağlıkla geçer hamileliğin sağlıklı bir bebişin olur inşallahKızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.
Aminn canım inşallah Allah razı olsun , eşim evi doldurdu balıktı ceviz yoğurt benden heycanlı :)) yaa bazı kadınların olmuyormuş evet hayırlısı olsun ya hala şaşkınım inanamıyorum yani Allahm sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallahNe mutlu size maşallah sağlıkla geçer hamileliğin sağlıklı bir bebişin olur inşallahGüzel dileklerin içinde sağol canım. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın
Çok güzel yaşadıklarınız yaaKızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun , inşallah hepinize yaşatsın çok dua ediyorumÇok güzel yaşadıklarınız yaa
Yeniden hayırlı olsun, en sonunda güzel bir haber alabildik sayenizde
Aminn insallaaahHayırlı sabahlar kızlar, maşşalah güzel haberler geliyor gelecek gibi de inşallah, bu süreç kolay değil gerçekten ama beklemesi bile güzel, hepimizin yüzü güler inşallah
Kızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
teşekkür ederim canım Allahn razı olsun herkese nasip etsin :)) anasayfa ya naza boncuğunisterizayyy hayırlı olsun canımmmm
Spermler 3 gün yaşıyor diye biliyorum değerlendirdiysen bir günü tutar inşallah. Ovülasyon testi hiç denemedim bilmiyorum dakızlar iki gün üst üste ovülasyon testinde pozitif görülebilir mi? 2 günü de değerlendirmek lazım mı. ben birini değerlendirdim.
Spermler 3 gün yaşıyor diye biliyorum değerlendirdiysen bir günü tutar inşallah. Ovülasyon testi hiç denemedim bilmiyorum da
Teşekkğr
teşekkür ederim canım Allahn razı olsun herkese nasip etsin :)) anasayfa ya naza boncuğunisteriz
canım tebrik ederim çok sevindim darısı bize :)Teşekkğr
teşekkür ederim canım Allahn razı olsun herkese nasip etsin :)) anasayfa ya naza boncuğunisteriz