Canım test alıp yapsana neyi bekliyorsun benim ihtimalim olsa mesela günüm geçtiğinde 3. gün yaparım testKızlaaarrr.. günaydın acil ama aciiiillll yardım ihtiyacım var... 4 aydır bebiş istiyoruz.. bu ay doktora gittik.. çok şükür ikimizde de hiçbir sıkıntı çıkmadı.. yumurtlama takibi yapıldı.. 17 martta doktor 18mm bir yumurtan var ve çatlamak üzere dedi.. bat da 30-31 mart gibi dedi.. ben 31 martta sabah idrar testi yaptım ama hayalet çizgi bile yoktu.. tabi haliyle kırmızıları beklemeye başladım.. ama 2 nisan oldu hala gelen giden yok yani umutlansam mı bilemedim.. göğüs ağrım dışında hiçbir belirtim de yok.. ve zaten göğüslerim adet öncesinde de ağrır..
Kızlaaarrr.. günaydın acil ama aciiiillll yardım ihtiyacım var... 4 aydır bebiş istiyoruz.. bu ay doktora gittik.. çok şükür ikimizde de hiçbir sıkıntı çıkmadı.. yumurtlama takibi yapıldı.. 17 martta doktor 18mm bir yumurtan var ve çatlamak üzere dedi.. bat da 30-31 mart gibi dedi.. ben 31 martta sabah idrar testi yaptım ama hayalet çizgi bile yoktu.. tabi haliyle kırmızıları beklemeye başladım.. ama 2 nisan oldu hala gelen giden yok yani umutlansam mı bilemedim.. göğüs ağrım dışında hiçbir belirtim de yok.. ve zaten göğüslerim adet öncesinde de ağrır..
Test yap canım bebeğin seninledir inşallah güzel haberlerini ver bizeKızlaaarrr.. günaydın acil ama aciiiillll yardım ihtiyacım var... 4 aydır bebiş istiyoruz.. bu ay doktora gittik.. çok şükür ikimizde de hiçbir sıkıntı çıkmadı.. yumurtlama takibi yapıldı.. 17 martta doktor 18mm bir yumurtan var ve çatlamak üzere dedi.. bat da 30-31 mart gibi dedi.. ben 31 martta sabah idrar testi yaptım ama hayalet çizgi bile yoktu.. tabi haliyle kırmızıları beklemeye başladım.. ama 2 nisan oldu hala gelen giden yok yani umutlansam mı bilemedim.. göğüs ağrım dışında hiçbir belirtim de yok.. ve zaten göğüslerim adet öncesinde de ağrır..
Canım test alıp yapsana neyi bekliyorsun benim ihtimalim olsa mesela günüm geçtiğinde 3. gün yaparım test
test yapsana canımmm
canım ben oğluma hamile kaldığımda senin gibi adetten 2 gün önce ve adet günümde yaptım çıkmadı hatta ertesi hasta oldum yani öyle sandım tuhaf gelince kanama dr test yapalım dedi öyle öğrendim, belli olmaz erken gebelik testi al yada kan ver çıkar inşallahAy kızlar ama 31 martta yapmıştım, hatta 28 martta da yapmıştım.. hiç hayalet çizgi bile yoktu
Brcuuxz çift çizgiyi görmüş canım 83. Sayfaya bir bak istersen mesajı o sayfada
Tersi çıkar inşallah canım, ben hep hamile kaldığımı görüyorum hatta doğurduğumu tersi çıkıyor :))Rüyamda regl olmuştumiyice delirdim
Ay kızlar ama 31 martta yapmıştım, hatta 28 martta da yapmıştım.. hiç hayalet çizgi bile yoktu
canım ben oğluma hamile kaldığımda senin gibi adetten 2 gün önce ve adet günümde yaptım çıkmadı hatta ertesi hasta oldum yani öyle sandım tuhaf gelince kanama dr test yapalım dedi öyle öğrendim, belli olmaz erken gebelik testi al yada kan ver çıkar inşallah
Ah inşallah tersi olsunTersi çıkar inşallah canım, ben hep hamile kaldığımı görüyorum hatta doğurduğumu tersi çıkıyor :))
kan ver canım bazı idrarlarda çıkmayabilir
Olsun inşallah doğru zamana denk gelmiştir Allah ol derse olureşimle kavga yapınca bir gün değerlendirdim maalesef. nasip..