Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su an tam olarak bana olan o bat 10nisan. Ama feci bi agri var. Umarim

Su an tam olarak bana olan o bat 10nisan. Ama feci bi agri var. Umarim
Yaaaa cok sevindim zaten dusununcede mantıklı geldi bana çünkü normalde benim adetim oldugunda bile sadece ince bi sızı olur adet olurum bukadar şiddetli ve 10 gün once boyle bir agrı açıkçası benide ümitlendirdi inşallah ya

İnsallah guzel haberlerimizi bi an once burdan paylasabilirizzz

İnşallah Rabbimin hazinesi geniş yeterki biz isteyelim bu gun olmazsa başka bi gun yeterki gonuldwn isteyelim
Kesinlikle hayirlisiyla hayirli zamanda.. yumurtalan ne zamandi canim ? Yumurtlamadan kisa zaman sonraysa yerlesme agrisi olmasi buyuk ihtimalmis ve bu agridan 6 7 gun sonra test yapilabilir diyor

Herkese merhaba. Ben de ağustostan beri korunmuyorum. Ancak henüz pozitif sonuç görmedim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Koyu çift çizgiyi de yakaladım. Bat 9 nisan. Bebek düşünmeden önce doktorum hiçbir problem olmadığını söyledi. Bekliyoruz bakalım...

Hadi insallah hayirlisiyla canimm

Kesinlikle hayirlisiyla hayirli zamanda.. yumurtalan ne zamandi canim ? Yumurtlamadan kisa zaman sonraysa yerlesme agrisi olmasi buyuk ihtimalmis ve bu agridan 6 7 gun sonra test yapilabilir diyor
Aslında şöyle ben yumurtlama tarihimi adetin başlangıcından sonraki 14. Gün diye biliyordum ama gelecek adetin başlangıcından geriye 14. Günmüs degerlendirdikmi hatırlamiyorum ama doktorumuz zaten bir gün ara ile degerlendirin demişti heralde denk gelmiştir. Sancının olduğu günde 29 uydu bakalım nasip ama ben test yapmayacağım batım geçerse direk doktora gidicem :)

Bat ne zamandi ? Ayy hadii insallaaahh

Evet canim var.Ben kizimda hic bir belirti yasamadim.Ve tum gebeliyim oyle gecdi.Sadece adet tarihim geldi ve ben test yaparak oyle orğendim gebe oldugumu.
Şimdi raziyim her belirtiye yeter ki saglikla gelsin.

Bana bir umut oldu söyledikleriniz :)

Kızlar iyi geceler . Bende gelen giden yok . Adete 6 gün kal kan testim negatif çıkmıştı . Adetim 3 4 gün geçiyor . Adet günümde açık kahve hafif pembemsi leke olmuştu ama idrar testim negatif çıktı . Bende artık test yapmıycam dedim . Sabah doktora gidicem kan değerlerine baktırmıştım sonuçları alıcam gitmişken bakar artık. Hayırlısı olsun artık ana adet günümden beri kasıklarım batıyor ani harekette ağrı giriyor . Sürekli wcdeyim oldum mu diye bakıyırum beyaz akıntım var . Geç döllenme mi olduki acaba diyorum . Allahım bütün isteyenlere tez zamanda versin .

Ayy inşallah yarın guzel haberler verbize lutfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…