Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.

Melek2202 Melek2202 canım inşallah hamilesindir berlirtlerin öyle gösteriyor umarım bu mutlu haberi alırız 114 114 canm sana da çok teşekkür ederim sordun merak ettn ilgilendin rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah

Birşey soracağım. Bu ay değişik bir durum hissettiniz mi? Yani göğüslerde şişme vb. ? Yoksa normal bir belirti vermedi mi?
Canım öyle bariz bi belirtim yoktu acıkcası sadece sivilcem çıkmadı normalde her ay çıkar ona çok şaşırmıştım biraz göğüslerim ağrıyodu bide akşamları çabuk uykum geliyordu yani adet olacağım zamanda halsiz olurdum ama test yaptım 3 tane pozitif çıktı çok şükür

Kızlar bişey daha diyeceğim annem hep derdiki hamile kadınların kirpikleri üst üste biner ve hamile olduğu anlaşılır her adetime yakın bakardım hepsi ayrı birbirinden bu ay hakketen üst üste karışmış gibi duruyor yani doğruluk payı var galiba

Kızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.
Ne mutlu size maşallah sağlıkla geçer hamileliğin sağlıklı bir bebişin olur inşallah ❤️ Güzel dileklerin içinde sağol canım. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın ❤️

Bulantı konusundada annem bana hamileyken bir kez bile bulantısı olmamış :)

Ne mutlu size maşallah sağlıkla geçer hamileliğin sağlıklı bir bebişin olur inşallah ❤️ Güzel dileklerin içinde sağol canım. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın ❤️
Aminn canım inşallah Allah razı olsun , eşim evi doldurdu balıktı ceviz yoğurt benden heycanlı :)) yaa bazı kadınların olmuyormuş evet hayırlısı olsun ya hala şaşkınım inanamıyorum yani Allahm sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

Çok güzel yaşadıklarınız yaa :KK200:
Yeniden hayırlı olsun, en sonunda güzel bir haber alabildik sayenizde

kızlar iki gün üst üste ovülasyon testinde pozitif görülebilir mi? 2 günü de değerlendirmek lazım mı. ben birini değerlendirdim.

Bu ay adetin 4. Günü (iki gün geç öğrendim bu kürü) bal tarçın çörekotuna başladım. 10 gün sonra bıraktım. Yumurtlama dönemim başladı bir programa göre 9 Nisa’na kadar. Diğer programa göre 7 Nisa’na kadar. Ama ikisinde de yumurtlama günüm 5 Nisan. Ve genelde de adet günüm doğru çıkıyor. Bazen bir gün önce adet oluyorum. Ben adetin bitişi gün başladık ve 9 Nisa’na kadar iki günde bir denemeyi düşünüyorum. Sonrasında o kadar belki takip etmem. Bat 19 nisan. Bi de Meryem suresini iki gündür okuyorum. Sanırım 41 gün devam etmek gerekiyormuş ama ben o niyetle okuyorum inşallah hayırlısı olur. Acaba olacak mı vs diye stresim yok sadece elimden geleni yapacağım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir diye düşünüyorum. Eğer tutarsa ya iki günde bir olduğu için ya bal çörek otu ya da Meryem süresinden dolayı olur ya da hepsinin etkisi olur :)

kızlar iki gün üst üste ovülasyon testinde pozitif görülebilir mi? 2 günü de değerlendirmek lazım mı. ben birini değerlendirdim.
Spermler 3 gün yaşıyor diye biliyorum değerlendirdiysen bir günü tutar inşallah. Ovülasyon testi hiç denemedim bilmiyorum da

X