- 27 Mart 2018
- 143
- 139
Kızlar bir şey soracağım ben 28 günde bir adet olurum düzenli ama iki aydır ayın 3 ne denk geliyor yani şubat 3 mart 3 adet oldum normalde 28. Gün bugün ama ben iki aydır hep ayın 3 de olduğum için 3 nisan adet günüm sanıyordum ama hesapladım adet günüm bugün oluyor değil mi?
Ayy inşallah hamileyizdir:)) bugün kırmızıyı görmezsem inşallah yarın ilk işim test yapmak evde var test ama erken gebelik değil onu yapacağımBence yapın erken testlerden alın ne olur ne olmaz. Yani ben olsam yapardım :) reglye 5 gün var yarın 4 gün kala yapsammı diye düşünüyorum
Beklemek çok zor değil miBence yapın erken testlerden alın ne olur ne olmaz. Yani ben olsam yapardım :) reglye 5 gün var yarın 4 gün kala yapsammı diye düşünüyorum
Inşallah olmazsin tatlim.Ben galiba adet olcam belime ağrı giriyor( of ağlayacağım ya
Test yaptin mi canim??Ben galiba adet olcam belime ağrı giriyor( of ağlayacağım ya
Canim belirtilerden mide bulantisi mi yalniz?Hafif mide bulantısıula kalktım bugün. Mide bulantısı bile sayılırmı bilmiyorum ama rahatsız ediciydi
Yapmaya korkuyorum canım ya belimin ağrısı geçti şimdide tek taraflı sanki yumurtlama dönemindeki gibi hafif bi ağrı var kasığımda , daha yeni yemek yedim karnım acıkmaya başladı göğüslerim şiş off valla bilemedim yaTest yaptin mi canim??
Hadi inşallah hamişsindir canim.Dualarim seninle.Bat ne zamandi?Yapmaya korkuyorum canım ya belimin ağrısı geçti şimdide tek taraflı sanki yumurtlama dönemindeki gibi hafif bi ağrı var kasığımda , daha yeni yemek yedim karnım acıkmaya başladı göğüslerim şiş off valla bilemedim ya
3 nisan sanıyodum ama bugün hesapladım meğer bugünmüş :) 28 günde bir oluyorum oda bugüne denk geliyorAy
Hadi inşallah hamişsindir canim.Dualarim seninle.Bat ne zamandi?
Yap canim test.Inshallah pozitivi gorursun canim.3 nisan sanıyodum ama bugün hesapladım meğer bugünmüş :) 28 günde bir oluyorum oda bugüne denk geliyor
Kan testi yaptirsana tatlim.Kızlar bende hala adet olmadım arada kasıklarımda ve tam rahimde ağrı batma oluyor geçiyor bugün test yaptım gene koca bi negatif adet olmadım bugün 3 gün öncede kahvemsi akıntım oldu kesildi. Beyaza döndü ne yapıcağımı şaşırdım
merhaba canım bizde 5 aydır deniyoruz bu ay iltihap nedeniyle bende ilaç kullandım sen hangi ilacı kullandın acaba?
evet vardı şuan kurumuş olması lazım 2 tane antibiyotık tablet ile fitil kullandım içimi gerçekten söküp attı tabi 8 gün ilişkiyi yasakladım
mixovul fitil ve travazol krem kullandım canım şikayetlerim geçti kullandıktan sonraornisid ford olabilir canm şimdi işteyim akşam kutusuna bakıp söyleyeyim tam. sen ne kullandın iyi geldi mi sence ?