- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
normal adet döngüsü dışında bir belirti yaşamadım pek. Sadece 2 gun once baş dönmesi yaşadım biranda şüphe düştü aklima. Dilerim gönlünden geçen hayırla senin olur. 5 aydır bekliyordum. yürekten isteyen bekleyen herkes için duam olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
amin amin amin6. ay olacak benimde bekleyeli.. zamanı gelmedi demek daha diyorum.. bende de arada mide bulantısı oluyor.. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu ama emin olamıyorum.. dün akşamda akıntım kahverengi geldi o dakikaya kadar düşüncem pek yoktu acaba dedim yerleşme kanaması dedikleri bu bat ne zaman
Seni umutlandirmak istemem ama eğer regl düzenli ise erken gelmiş. Bugün bekle regl başlamazsa test yap. müjdeli haber alıriz inşallahbat 2-3 nisan
Ben dün akşam saat 7 den sonra gidip test alip yaptırdım. Bugün regl başlamazsa bekleme test yapSeni umutlandirmak istemem ama eğer regl düzenli ise erken gelmiş. Bugün bekle regl başlamazsa test yap. müjdeli haber alıriz inşallah
bat 2-3 nisan
Seni umutlandirmak istemem ama eğer regl düzenli ise erken gelmiş. Bugün bekle regl başlamazsa test yap. müjdeli haber alıriz inşallah
Ay hadi inşallah. Testin varsa yap. Bekleme varsa direk müjdeli haberi yaz bizlere.reglim düzenli evet.. akşam sadece akıntıydı bugün de birşey yok hala.. yerleşme kanaması hesaplamaya baktığımda tarihte tuttu gibi.. hayırlısı olur inşAllah yaa
Ay hadi inşallah. Testin varsa yap. Bekleme varsa direk müjdeli haberi yaz bizlere.
Canım Son adet tarihin nezmandi benimde tahmini regl tarihi 3 nisanda sanki daha çıkmaz diye düşünüyorum ama sende çıkmış sağ kaşık ağrısı ve arar göğüs ağrısı var ama göğüs ağrısı çok değil senin nasıldıseni okuyunca bende mi yapsam diye düşünmekten alamadım kendimi bat 2 nisan benimde ama bekliyorum
Canım Son adet tarihin nezmandi benimde tahmini regl tarihi 3 nisanda sanki daha çıkmaz diye düşünüyorum ama sende çıkmış sağ kaşık ağrısı ve arar göğüs ağrısı var ama göğüs ağrısı çok değil senin nasıldı
Benimde 7 martti ovulasyon günüm 21 22 si diye düşünüyorum ağrı ve akıntı o günlerde oldu.sence test yapsam çıkarımı yoksa erkenmi7 marttı canım son adet tarihim..
Seninle aynıyız hemen hemen Benimde 8 nisan bat ovulasyonda 20 siydi bence bekle birak adet olmazsan yap testi garanti olur tabi yinede sen bilirsin cnmBenimde 7 martti ovulasyon günüm 21 22 si diye düşünüyorum ağrı ve akıntı o günlerde oldu.sence test yapsam çıkarımı yoksa erkenmi
:) hakkaten geçmiyor ne martmş arkadaş diyorum geçmek bilmedi inşallah hayırlı haberlerimizi veririz canm ama dayan sen şimdi hamilesindir belki erken olcağı için testte çikmaz boşuna canını sıkma benceAynen canım varsa erken olduğu için cikmicak boşuna üzülürüm diye düşündüm bende evde test var da gidikliyo valla Son günler gecmiyo yahu 5 yıldır bekliyorum bu ay hsg çektirdim o yüzden umutluyum insallh yine kırmızı kartı yemem
İnşallah ağzından bal damliyör canım:) hakkaten geçmiyor ne martmş arkadaş diyorum geçmek bilmedi inşallah hayırlı haberlerimizi veririz canm ama dayan sen şimdi hamilesindir belki erken olcağı için testte çikmaz boşuna canını sıkma bence
normal adet döngüsü dışında bir belirti yaşamadım pek. Sadece 2 gun once baş dönmesi yaşadım biranda şüphe düştü aklima. Dilerim gönlünden geçen hayırla senin olur. 5 aydır bekliyordum. yürekten isteyen bekleyen herkes için duam olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
Aa gördün mü ikinci çizgiyi maşallah. Korkma olacağa çare yok kan ver benceben de bugun süt kaynatirken kokusu baya etkiledi beni.gebelik testi yaptim silik cizgi cikti.zaten 2 gündür gözümü acamiyorum uykudan.birkac ay once bos gebelik yasamistim.simdi doktora gitmekten korkuyorum