Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemek cok zor(((Gunler de gecmek bilmiyo((((
Sende belirti varmi canim?

aşırı halsizlik var ama haftasonu şehir dışındaydım.. arada mide bulantım oluyor üşüttüğümü de düşünüyorum.. dün gelen o leke aklımı karıştırdı şuan hiçbirşey yok.. arada batma oluyor kasıklarımda kendimi dinlemek istemiyorum kaç aydır bu haldeyim çünkü adet günümün gelmesini bekliyorum o yüzden

Ay hadi inshallah vardir hamilelik.Ne zaman yapcan test??
erken yapıp negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum aslında canım, korkuyorum yoktur diye. ilk olarak nisan 4 gibi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum sonra ayın 8 inde normal test ve 9 unda kan testi. ayın 8 i aynı zamanda görümcemin doğum günü çok severim kendisini, inşallah o güne kadar öğrenip kendisine en güzel hediye diye, hala oluyorsun müjdesi vermek istiyorum allah nasip ederse

sende sabret bence 4 üne kadar falan, şuan daha erken gerçekten

Anliyorum seni canim.Bende istemiyorum kendimi dinlemek.Ama kendimi dinlerken bulu veriyorum(((((

Hadi inşallah verirsin müjdeli haberi.
Eve cok erken teste ama ne bileyim dayanamiyorum.Cok uzun zamandir istiyoruz ama olmuyo.
Benim de 12 nisan doğum günüm.Inşallah 30uma 4kişilik aile olarak gireriz.

Eve cok erken teste ama ne bileyim dayanamiyorum.Cok uzun zamandir istiyoruz ama olmuyo.

ayyy inşallah canım, bilmiyorum neden ama mesajını okurken gözlerim doldu, sanki var sende de bebiş, sağlıkla alırsın kucağına dilerim

aminn inşallah canm ya

Benim de bat 3 nisan diye beklerken bugün biranda eczaneye giderek test aldım ve çift çizgi ilk 3.dk çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benimkinide inşallah.

seni okuyunca bende mi yapsam diye düşünmekten alamadım kendimi bat 2 nisan benimde ama bekliyorum

Bilmiyorum canım hiçbir belirti yok sadece göğüslerimin içi yanıyo gibi hissediyorum. Ama testten sonra ümidim yok açıkcası. Geç döllenme nası oluyo tam olarak?
Geç yumurtlama olursa geç döllenme olur. Yani belki bu ay 14. Gününde değilde 16-18 günlerde yumurtladın dolayısıyla batta beklediğin değil daha geç bir tarih olur ama bunu adet görmeden yada gebeliğinden emin olmadan anlayamazsın tabiki. Ben bi umut diye söyledim

ya aklıma bişey takıldı, erken gebelik testleri adetten 6 gün öncesinden söylüyor ama kan testi neden adetten önce çıkmıyor, saçma değil mi

Gozun aydın canm cok sevindim senin ovulasyon ne zamandı birde ovulasyondan sonra hangi belirtilerin oldu :)

Hgc nin kana geçmesi daha uzun süre sürüyor diye biliyorum ama idrara daha çabuk gecmesinden dolayı olabilir belki yasmin89

Kendimi hiç kaptırmak istemiyorum. Zor tutuyorum. Bat benim 06/04/2018. Günler geçmek bilmiyor. Sadece adet olacakmışım gibi rahmim sızlıyor ve arada dolgunluk hissediyorum. Meme hassasiyet yok. Birde akşamları erkenden uykum geliyor. Ama benim bahar aylarında böyle olur zaten hep. Eşimde bu yılın başından beri çocuk istiyor. 2,5 yıllık evliyim.

Umarım hepimize hayırlı zamanda gelir bebişler.

Hmm yok canım ya o imkansız gibi bi şey.çnkü bu ay yumurta takibi yapıldı. 17 martta yumurtladım. sağol yine de..

seni okuyunca bende mi yapsam diye düşünmekten alamadım kendimi bat 2 nisan benimde ama bekliyorum
normal adet döngüsü dışında bir belirti yaşamadım pek. Sadece 2 gun once baş dönmesi yaşadım biranda şüphe düştü aklima. Dilerim gönlünden geçen hayırla senin olur. 5 aydır bekliyordum. yürekten isteyen bekleyen herkes için duam olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…