- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
mixovul fitil ve travazol krem kullandım canım şikayetlerim geçti kullandıktan sonra
Bilmiyorum işte çok afedersiniz öğürme yok. Yüzümü ekşitiyor sadece. Belirtidir umuyorumCanim belirtilerden mide bulantisi mi yalniz?
bende bebek için gitmedim canım kokulu akıntım vardı süt kesiği şeklinde, kaşıntı ve affedersin ilişki esnasında acıma ve hafif kanama oluyordu alttan muayene etti sadece rahim ağzında az bir iltihap var başka sorunun yok dedibende şikayet yoktu ara ara akıntım vardı doktor alttan baktı enfeksiyon var dedi. 1 sene deneyin dedi daha erken dedi 1 sene içinde yuzde 85 hamile kalınıyomuş
bende bebek için gitmedim canım kokulu akıntım vardı süt kesiği şeklinde, kaşıntı ve affedersin ilişki esnasında acıma ve hafif kanama oluyordu alttan muayene etti sadece rahim ağzında az bir iltihap var başka sorunun yok dedi
Bulanti bende de var canim.Inşallah hamileyizdir.Ben artik kafayi yemek uzreyimBilmiyorum işte çok afedersiniz öğürme yok. Yüzümü ekşitiyor sadece. Belirtidir umuyorum
26 günde bir oluyorum hesaplamam göre 7 nisan kuzum beklemedeyimben bebek için gitmiştim bakılayım öncesinde diye. bakalım bu ay ne olacak. bat ne zaman senin canım
Geçmiş olsun travozol iyi gelir birde pamuklu iç çamaşırı kullan hep.bende bebek için gitmedim canım kokulu akıntım vardı süt kesiği şeklinde, kaşıntı ve affedersin ilişki esnasında acıma ve hafif kanama oluyordu alttan muayene etti sadece rahim ağzında az bir iltihap var başka sorunun yok dedi
26 günde bir oluyorum hesaplamam göre 7 nisan kuzum beklemedeyim
İnşallah yaaa bat ne zaman senin canım. Benimki 4 nisanBulanti bende de var canim.Inşallah hamileyizdir.Ben artik kafayi yemek uzreyim
Geçmiş olsun travozol iyi gelir birde pamuklu iç çamaşırı kullan hep.
aynen canım çok iyi geldi şikayetlerim hepsi yok oldu suanda bi sıkıntı yok ççok şükürGeçmiş olsun travozol iyi gelir birde pamuklu iç çamaşırı kullan hep.
ovülasyon testi falan kullanmadım ama geçen hafta şiddetli akıntım olmuştu bir kaç gün o günleri değerlendirdim büyük ihtimal yumurtlama günümdüsana az kalmış canım 16sı benim baya var. ovulasyon testine basladım bu ay bakalım
Hadi güzel haberler verirsin bizeBen dayanamayacağım tuvaletim geldiğinde test yapacağım kızlar sabahı bekleyemem
inşallah hamişsindir canımBen dayanamayacağım tuvaletim geldiğinde test yapacağım kızlar sabahı bekleyemem
Hiç belirtin oldu mu pekiBen dayanamayacağım tuvaletim geldiğinde test yapacağım kızlar sabahı bekleyemem