Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel söyledin ama hiç kaptırmıcam kendimi doktor bi arasın inşallah adetim bi geciksin. Pko lu olduğum için her zaman yumurtlama olmuyor bilirsin inşallah bu sefer değerlendirebilmişizdir
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin, benim pkolu bir arkadaşım var 1 yıl kadar çocuğu olmadı sonra tesadüf yumurtladım mı diye ovü testi yaparken öğrendi gebeliğini inşallah sende mutlu haber alırsın, bekleyen herkes rabbim yüzümüzü güldürsün

Amin inşallah Hepimizin

Kızlar bat 31 mart. Dün akşam test yaptım ama hiçbir şey yok çok tuhafım akşamdan beri

Belki geç döllenme olmuştur adet gelmedikçe umut vardır. Bi kaç gün daha sabredin inşallah hamilesindir

Bilmiyorum canım hiçbir belirti yok sadece göğüslerimin içi yanıyo gibi hissediyorum. Ama testten sonra ümidim yok açıkcası. Geç döllenme nası oluyo tam olarak?

Canım ona pek güvenme derim, çünkü benim ilk gebeliğimde çıkmadı onda kanda çıkmıştı erken gebelik testi yapabilirsin veya kan ver gününü bekleyip

İnşallah canım ama bilmiyorum. Ümidim kalmadı pek. Baksana burda bi arkadaş bat ı 2 nisan olduğu halde görmüş 2.çizgiyi. Bende de en azından silik çizgi olurdu olsaydı diye düşünüyorum.

İnşallah canım ama bilmiyorum. Ümidim kalmadı pek. Baksana burda bi arkadaş bat ı 2 nisan olduğu halde görmüş 2.çizgiyi. Bende de en azından silik çizgi olurdu olsaydı diye düşünüyorum.
Tatlim en iyisi kan testi.Icin rahat olsun istiyosan yaptir.Forumda hatta idrar testinde pozitiv gormeyen ama hamile olan hanimlar var.Onuncin sikma canini.En iyisi kan testi.

ben pek güvenmiyorum canım o testlere benimki çıkmıyor yani onda herkes bir değil, idrara karışması herkeste aynı olmuyor bhcg nin

Benim bat8-9nisan gibi.Inshallah 4nisanda yapcam.Aslinda dun yapdim ama bi sey yok gibi((((((Belki de cok erken.

benimde 8 nisan canım belirti olarak sayarmısın bilmiyorum ama ağzımda metalik tat iştah artması ve bu sabah çok hafif mide bulantım var. belki hepsi psikolojiktir bilemem.

Tatlim en iyisi kan testi.Icin rahat olsun istiyosan yaptir.Forumda hatta idrar testinde pozitiv gormeyen ama hamile olan hanimlar var.Onuncin sikma canini.En iyisi kan testi.

Artık adetim geçince ki geçerse inşallah o zaman yaptırım kan testini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…