Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin canim.Inshallah...

Reactions: 114
iñşaallah RABBİM hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ihsan eylesin bize

Kızlar benim adetim daha gelmedi bir iki gün var adete . Çok az iki gün akıntım kahve gibi geldi ık pembe gibiydi . Ama bugün yok akıntım beyaz . Test yaptım ama negatif çıktı . Hemşire bi ablam var komşum oda daha çıkmaz yeni yerleşiyodır belki dedi adet geçsin biraz daha bekle dedi . Ne yapıcağımı şaşırdım

bence de bekleyin

Kizlar benm bata 3 gun var bu ay sogan kutu yaptim sogan kurunden sonra gecikme olanlar olmus ben ovulasyin testi yapiyorum ama cift cizgiyi henuz yakalamadm ama kacirmis da olabilirim herneyse simdi kasiklarimda batma falan var acaba yumurtlama simdi olabilir mi ben yine de degerlendrsem mi

Benim de bat 3 nisan diye beklerken bugün biranda eczaneye giderek test aldım ve çift çizgi ilk 3.dk çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benimkinide inşallah.
Yaaa ne güzelll :))) çok sevindim Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin benimki de 3 nisan ama test yapmaya korkuyorum bilemedim

Rabbim gönlünden geçeni biranda yasatsin inşallah sana. Heyecandan uyuyamıyorum bugün. herhangi bir belirtin varmı? Benim 2 gun once avm de dolaşırken başım döndü ve suphelendim bugünde dayanamayıp test aldım. Erken çıkmaz diyordum ama çıktı.

Çok bariz bi belirti yok çook az göğüslerim ağrıyo gibi bde hiç sivilcem çıkmadı ona şaşırıyorım normalde 1 hafta öncesinden yüzüm çok kötü olurdu

Hanımlar progesteron 18.2 iyi sanki bilgisi olan var mı
Canım iyi sanırım referanslara göre değerlendirmek lazım, ama yüksek görünüyor bana bi dr yumurtlamıyorsun deyip klomen vermişti 1,5 yıl önce kullandım ve oluşan yumurta çatlamadı kist oldu, bende başka dr a gittim test yapmadan nasıl söylüyor 21. gün gel demişti değerim 27 çıkmıştı dr o kadar iyi yumurtluyorsun ki nerdeyse hamilesin bu değere göre diyeceğim demişti

yerlesme kanamasiysa eger yeni yerlesti demek. beta hcg salgilayip idrara gecmesi 2-3 gun olur herhalde

gelen sadece akıntının renginin değişmesiydi.. bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşAllah.. az kaldı zaten hayırlısı olsun..

Benim de bat 3 nisan diye beklerken bugün biranda eczaneye giderek test aldım ve çift çizgi ilk 3.dk çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benimkinide inşallah.

çoook sevindim.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah

bence de biraz daha bekleyin..

Yaa ne güzel söyledin ama hiç kaptırmıcam kendimi doktor bi arasın inşallah adetim bi geciksin. Pko lu olduğum için her zaman yumurtlama olmuyor bilirsin inşallah bu sefer değerlendirebilmişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…