Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Perşembe günü doktora gideceğim progesterona bakıcak acaba gebelik varsa belli olur mu ki :olamaz:

Bizde canım 5 aydır deniyoruz artık birliktelik görev ve sorumluluk haline geldi yeminle...:halay:
:KK70::KK70: ay hiç sorma, rabbim neyler neylerse güzel eyler kızlar, dua dua dua elimizden gelen bu, herşeyin zamanını ve hayırlısını rabbim biliyor, inşallah dualarımıza karşılık verir :dua::dua:

:KK70::KK70: ay hiç sorma, rabbim neyler neylerse güzel eyler kızlar, dua dua dua elimizden gelen bu, herşeyin zamanını ve hayırlısını rabbim biliyor, inşallah dualarımıza karşılık verir :dua::dua:

aminnn canım sürekli dualarımdasınız kızlar...:dua::dua:Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada...:emir_bebek::anneadayı:

1. Kızlar aoğan suyu içen varmı aranızda ? İltihaba iyi gelirmiki ne zaman başlanor

canım bendede iltihap wardı ilaç kullandım fitil de verdi dr..soğan suyunu duydum ama midem de gastirt olduğundan denemeye cesaret edemedim açıkçası..iltihap söktüğünü söylüyorlar sürekli forumlarda okuyorum herhangi bir rahatszlığın yoksa deneyebilirsin kuzum..:nazar::anneadayı:

Kızlar doktora geldim ben biraz iltihap görülüyo dedi ilaç yazdı ama içme dedi gebelik olabilir adeti bekle dedi adet olduktan sonra içersin dedi . Bir sürü kan istedi

Canım doktor nasıl muayne etti, bende de 2 kez akıntıda minicik pembelik vardı bende korktum muayne olmak istedim ama alttan muayne ederler diye korktum gitmedim.

Canım doktor nasıl muayne etti, bende de 2 kez akıntıda minicik pembelik vardı bende korktum muayne olmak istedim ama alttan muayne ederler diye korktum gitmedim.
Alttan muayne etti sabah lekelenmem vardı bugün devamı geliyo adet oluyorum ben önümüzdeki aya inşallah artık

bat 1 nisan 2 nisan olanlar, dayanamayıp kan testi falan yaptıran var mı? durumlarınız nedir merak ettim :anneadayı:

Kızlar bende bi önceki ay 34 günde geçtiğimiz ay 30 gunde oldum adet bu ay rahim filmi çektirdim ve erken yumrtladim sanırım 14 gün du yani adete 7 8 gün var insallh olmam bir kızım 2 dış gebeliğim var 5 yıldır ikinci bebeğimizi bekliyoruz inşallah bu ay adet görmem ve hep beraber bebeklerimize kavuşuruz.birde bebek için 41 gün 4q meryem sureşine başlamıştım geçen ay 33. Gün deyim insallah Allâh vesile kılar çok var okudugu ay hamiş olan denemeye değer

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN:anneadayı:
11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
13)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
14)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
18)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
19)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
21)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
23)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
25)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
26)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
27)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
28)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
29)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
30)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
31)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
32)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
33)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
34)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
35)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
36)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
37)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
38)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
39)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
40)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
41)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
42)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
43)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
44)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:
Bende varım bat 9 Nisan

kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce

X