Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de eklermisiniz inşallah bu ay olur 5 aydır deniyoruz bat 3 nisan Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ay hiç sorma, rabbim neyler neylerse güzel eyler kızlar, dua dua dua elimizden gelen bu, herşeyin zamanını ve hayırlısını rabbim biliyor, inşallah dualarımıza karşılık verirBizde canım 5 aydır deniyoruz artık birliktelik görev ve sorumluluk haline geldi yeminle...
ay hiç sorma, rabbim neyler neylerse güzel eyler kızlar, dua dua dua elimizden gelen bu, herşeyin zamanını ve hayırlısını rabbim biliyor, inşallah dualarımıza karşılık verir
- Kızlar aoğan suyu içen varmı aranızda ? İltihaba iyi gelirmiki ne zaman başlanor
Kızlar doktora geldim ben biraz iltihap görülüyo dedi ilaç yazdı ama içme dedi gebelik olabilir adeti bekle dedi adet olduktan sonra içersin dedi . Bir sürü kan istedi
İçtim canım ben çikolata kisti için içtim ama fayda görmedim, iltihaba da iyi gelir heralde doğal antibiyotik bilemiyorum ki
- Kızlar aoğan suyu içen varmı aranızda ? İltihaba iyi gelirmiki ne zaman başlanor
Alttan muayne etti sabah lekelenmem vardı bugün devamı geliyo adet oluyorum ben önümüzdeki aya inşallah artıkCanım doktor nasıl muayne etti, bende de 2 kez akıntıda minicik pembelik vardı bende korktum muayne olmak istedim ama alttan muayne ederler diye korktum gitmedim.
Alttan muayne etti sabah lekelenmem vardı bugün devamı geliyo adet oluyorum ben önümüzdeki aya inşallah artık
Ben yılda 1-2 yapıyorum adetten 1 hafta sonra içiyorum adetimi düzenliyor iltihap vs için bilemiyorum bende yoktu onun için antibiyotik tedavisi şart bence
Bende varım bat 9 NisanYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş Adayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@nejlaa 86 9 NİSAN
26)@Zanylife 9 NİSAN
27)@Bayanaztech 9 NİSAN
28)@ayten_rafo 9 NİSAN
29)@Platonıkbaby 10 NİSAN
30)@Eda3883 10 NİSAN
31)@Sezerbusra21 10 NİSAN
32)@Merrrvee 14 NİSAN
33)@srplmtmtk 14 NİSAN
34)@different human 15 NİSAN
35)@shokella 17 NİSAN
36)@yelsem 18 NİSAN
37)@balkanli42 18 NİSAN
38)@Repse 19 NİSAN
39)@sahra41 19 NİSAN
40)@samitok 20 NİSAN
41)@Dilek 2016 20 NİSAN
42)@ruhum_mavi 20 NİSAN
43)@zanylıfe 23 NİSAN
44)@zfbs 24 NİSAN
merhaba canım bizde 5 aydır deniyoruz bu ay iltihap nedeniyle bende ilaç kullandım sen hangi ilacı kullandın acaba?merhaba kızlar benim de bat 16 nisan. kasım ayından beri deniyoruz. enfeksiyon vardı ilaç kullandım bakalım bu ay ne olacak
merhaba canım bizde 5 aydır deniyoruz bu ay iltihap nedeniyle bende ilaç kullandım sen hangi ilacı kullandın acaba?
sende de mi iltihap var canımBENDE sizdenim kızlar