Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet vardı şuan kurumuş olması lazım 2 tane antibiyotık tablet ile fitil kullandım içimi gerçekten söküp attı tabi 8 gün ilişkiyi yasakladım
bana çok az var dedi doktor sadece mixovül fitil ve krem verdi kullandıktan sonra şikayetlerimin hepsi bitti banadac10 gün yasaklamıştı

bana çok az var dedi doktor sadece mixovül fitil ve krem verdi kullandıktan sonra şikayetlerimin hepsi bitti banadac10 gün yasaklamıştı

bende geçen ay tüm tahlillerimi yaptırdım smar testinde çıktı.neopenotron forte l vag fitil verdi cempes 600 mg tab günde bir tane bi de biteral tab sabah akşam içtim adetlerim çok sancılıydı çok şükür şuanda aza indi..

inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz o zaman canım

Tahmini adetim cuma günü benden akıntı geldi bakıyım derken iç çamaşırıma bi damla daha geldi anlamadım

Kızlar benim böyle ağzımda 2 gündür değişik bi tat var sanki metal gibi mi desem tarif edemiyorum, folik asitten mi dedim ama internette gezerken folik asitle ilgili birşey bulamadım aksine hamilelikte olur yazdığını gördüm. Sizlerde var mı böyle bir durum?

Bende hamilelikte oldugunu duydum ama bende yok. Yarin test yapsanaa

Hamilelik belirtisi diye biliyorum bende bat ne zaman dı

Bat 8 nisan aslında daha var yani test yapsam da çıkmaz diye düşünüyorum, ama daha şimdiden belirti olmuşmudur ki? Boşa umutlanmakta istemiyorum :)
İnşallah hamilesindir ama bu kadar erken belirti olacağını sanmam belki döllenme bile yeni olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…