Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bayanlar aranıza yeni katıldım bende 8nisan belki bi ihtimal tutmuştur gerçi eşim istemiyo ama dua ede ede bekliyorum

Kızlar Kevser Suresini 100 kez okuyanın muradına nail olacağını bildiriyor bir yerde, daha öncede duymuştum Kevser suresi çok faziletli surelerimizden, okumak isterseniz niyet ve istekleriniz için okuyabilirsiniz

3 yaşında senin ki ? 2 yıl olacak mayısta, çikolata kisti var bende eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu bu ay tahlil vereceğiz onun sonuçları için eğer hamile kalmazsam aşılama yada tüp bebek için görüşmeye gideceğiz
benımde 3 ysında hayırlısı olsun

Ufffff geçmiyor günler... güya sayılı gun çabuk geçer derler yalan. Bekledikçe geçmek bilmiyor zaman.

İnsallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu kez, hayırlı sağlıklı sıhhatli akillli fikirli yüzü güzel gönlü güzel evlatlarımız olur.

hepinize merhaba arkadaşlar, dilerim bu konudaki herkes nisanda bebiş haberini alır. bizim bu ay ilk denememiz, ilk aydan hemen çok fazla umutlanmak ve havaya girmek istemiyorum ama insan genede bi acaba diyor. benimde bat 8 nisan listeye ekleyebilir misiniz lütfen.

ayrıca bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimiz bana folik asit e başlamam gerektiğini söyledi, ben gittim direk aldım ama başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. aranızda hamile kalmadan başlayan oldu mu? aslında tabi hamilelikten 3 ay önce öneriliyor ama ben genede emin olamadım.

ayrıca bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimiz bana folik asit e başlamam gerektiğini söyledi, ben gittim direk aldım ama başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. aranızda hamile kalmadan başlayan oldu mu? aslında tabi hamilelikten 3 ay önce öneriliyor ama ben genede emin olamadım.
Ben 5-6 aydır kullanıyorum bi zararı yok kullanın hamile kalmasanız bile sıkıntı olmaz yani. Doktorlar gebelik planlamadan 3 ay önceden mutlaka başlayın diyorlar zaten

Ufffff geçmiyor günler... güya sayılı gun çabuk geçer derler yalan. Bekledikçe geçmek bilmiyor zaman.

İnsallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu kez, hayırlı sağlıklı sıhhatli akillli fikirli yüzü güzel gönlü güzel evlatlarımız olur.
Ahh ahh valla geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum. Aminn

ben bildigin 8 9 aydır kullanıyorm bi zararı yok onun zaten. Aile hekimide önerdiyse kullanabilirsin bence

20180326_195230.jpg
Kızlar ovulasyon testim ilk defa bugun cok koyu çıktı. Bu arada bende kullaniyorum folbiol marka 1 hafta olmuştur alali. Daha oncede kullandim bi sorun olmadi

Bende devam etmedi o akıntı iki gün oldu sadece
herkeste farklı oluyor kimisi o akıntıyı bıle farketmeden hamıle kalıyor hıc akıntısı olmadan gebe oldugunu ogrenıyor. yanı belirtiler cok değişken o yüzden moral de bozulmamalı cok da sevınılmemelı çift cizgiyi görmeden :)

• Beğen
Reactions: 114
bence bir an önce başlayın ben gebelik planlamaya baslamadan bır ay önce baslamıstım. zararı olmaz faydası olur.

X