Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabıkı yarın basla sabah aksam olacak sekılde.sabah ac karınla gecede yatmadan yenilecek.1 y.ksıgı bala 1 tatlı kasıgı çörek otu 1 tatlı kasıgı tarçın.bu kadar.ama çörek otunu ıstersen hazırlıyacagın zamanda havanda dov ıstersen cıgne ben ıyıce cıgnedım.sonlara doğru bı kac kez havanda dövdüm.bebıs olur ınsallah
Çok sağol canım...bu hazırlayacağım 1 öğünlük değil mi?? İnşallah isteyen herkese nasip olsun

Amin inşallah, Hz. Ali' nin bir rivayetinde;
"Unutma ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor, Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, kabul etmeyeceği duanın ellerini semaya açtırmaz" diyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Amiin canım benim . Bu mübarek gecenin hürmetine isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin .

Kızlar hayırlı günler durumlar nasıl ? bende yumurtlamanın en önemli alametlerinden şeker krizi tavan yapmış durumda :KK48:

Bnimde takvime göre yumurtlamama daha var fakat kasık agrisi oluyor arada reglin 8.gunu bu ay ovulasyon testi deniyorum ilk kez daha koyulasmadi

Kızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah

X