- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Her ihtimale karşı öyle yapayım dimi tok olman gerek derse gider bişeyler yerim o kolay :)Hormon tahlilleri genellikle aç verilir ama bunu bilmiyorum sabah aç git istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ihtimale karşı öyle yapayım dimi tok olman gerek derse gider bişeyler yerim o kolay :)Hormon tahlilleri genellikle aç verilir ama bunu bilmiyorum sabah aç git istersen
Çok sağol canım...bu hazırlayacağım 1 öğünlük değil mi?? İnşallah isteyen herkese nasip olsuntabıkı yarın basla sabah aksam olacak sekılde.sabah ac karınla gecede yatmadan yenilecek.1 y.ksıgı bala 1 tatlı kasıgı çörek otu 1 tatlı kasıgı tarçın.bu kadar.ama çörek otunu ıstersen hazırlıyacagın zamanda havanda dov ıstersen cıgne ben ıyıce cıgnedım.sonlara doğru bı kac kez havanda dövdüm.bebıs olur ınsallah
Pko mu var sizdede. İnşallah tutunur bebeğinBen de varım. Bu ay ilk kez klomen + catlatma iğnesi oldum. Bat 6 nisan gibi gözüküyor
Amiin canım benim . Bu mübarek gecenin hürmetine isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin .Amin inşallah, Hz. Ali' nin bir rivayetinde;
"Unutma ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor, Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, kabul etmeyeceği duanın ellerini semaya açtırmaz" diyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Ben de varım. Bu ay ilk kez klomen + catlatma iğnesi oldum. Bat 6 nisan gibi gözüküyor
23 Nisan benim belli oldu :))bat ne zaman canım
evet her sabah ve aksam taze hazırlayıp yıyceksın.Çok sağol canım...bu hazırlayacağım 1 öğünlük değil mi?? İnşallah isteyen herkese nasip olsun
Kızlar hayırlı günler durumlar nasıl ? bende yumurtlamanın en önemli alametlerinden şeker krizi tavan yapmış durumda
Canım bat ne zaman ?Bende de hafif kaşık agrisi var ara ara..
Bende inanılmaz bi halsizlik söz konusu ve karnım ağrıyorKızlar hayırlı günler durumlar nasıl ? bende yumurtlamanın en önemli alametlerinden şeker krizi tavan yapmış durumda
hadi hayırlısı , birkaç güne çatlar o zamanKızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
hadi hayırlısı , birkaç güne çatlar o zaman
bu belirtine oluyor acaba. regl bitiminde nasilbirbelirti oluyorKızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
Heyecan dorukta bat ne zaman?Ben de ilk kez kullandım klomenle çatlatma iğnesi. Umarım ikimiz icin de bu ilk ve son olur. Hamiş olup saglıkla bebislere kavuşuruz.