Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YOK OYLEYSE OLMAZ INSALLAH ALLAH GONLUNE GORE VERSIN.

Beni de yaz canım bugün oldum tahmini 24 nisanda batım hadi hayırlısı olsun

Canım bende bugün adet oldum bal çörek otu yapmak istiyorum bana kabaca tarif eder misin?
tabıkı yarın basla sabah aksam olacak sekılde.sabah ac karınla gecede yatmadan yenilecek.1 y.ksıgı bala 1 tatlı kasıgı çörek otu 1 tatlı kasıgı tarçın.bu kadar.ama çörek otunu ıstersen hazırlıyacagın zamanda havanda dov ıstersen cıgne ben ıyıce cıgnedım.sonlara doğru bı kac kez havanda dövdüm.bebıs olur ınsallah

Kızlar durumlarınız nasıl, yumurtlaması geçen yumurtlama günü yakın olan belirtilerinix var mı

bende yok zaten bu ayy da yoklardayım galıba o yüzden olanlar yazssın bakalım.benım tek olan göğsümde boynumda ve kafamda kocaman 4 tane sıvılcem el sallıyor bu sıvılcelre de guvenmıyorum zaten.

Benimde dün akşamdan beri ara ara sancı yokluyor kasıklarımı yumurtlamadan önce oluyor bu, bir de iştah ve tatlı krizi oluyor o da başladı gibi, yarında yumurtlama günüm bakalım anlarım akıntı gelince yumurtladım mı yumurtlamadım mı :))

Allah kabul etsin Bende okuyorum canım 35. gün bugün inşallah faydası olacağına inanıyorum ben herşey rabbimin mucizesi ve dualar üstüne gerisi çokta mühim değil
Bende okuyorum benimde 29. Günüm bugün rabbim kabul etsin inşallah .

Bende okuyorum benimde 29. Günüm bugün rabbim kabul etsin inşallah .
Amin inşallah, Hz. Ali' nin bir rivayetinde;
"Unutma ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor, Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, kabul etmeyeceği duanın ellerini semaya açtırmaz" diyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Fizyolojik olarak yumurtlama dün olması gerekiyordu ama benim tahminim bir önceki gündü niyeyse öyle bir his oldu. Batı beklicez artık Çarşamba progesteron bakıcak doktor. Bu arada kan vermeye aç mı yok mu sabah mi öğlenmi gitmem lazım bilgisi olan var mı.

Hormon tahlilleri genellikle aç verilir ama bunu bilmiyorum sabah aç git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…