- 23 Haziran 2016
- 97
- 163
- 37
YOK OYLEYSE OLMAZ INSALLAH ALLAH GONLUNE GORE VERSIN.Daha dün öğrendiğim için mecbur dün yaptım. Adetim 8 gün sürüyor ve 32 günde bir adet oluyorum. Yani adetin 18. Günü yumurtlama günü oluyor. Her türlü 12 gün kullanmış olurum yumurtlamadan önce :) bir sorun olmaz değil mi
Beni de yaz canımYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) N Nurbanu34 1 NİSAN
2)@LaBrisa 2 NİSAN
3)@Blueangel 2 NİSAN
4) @kerem34gul 2 NİSAN
5)@kahvecibaby 2 NİSAN
6)@rukican 3 NİSAN
7)@Buecriy 3 NİSAN
8)@114 4 NİSAN
9)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
10)@Elanur4206 5 NİSAN
11)@Svltr 6 NİSAN
12)@Lothbrok 6 NİSAN
13)@Tazegelin33 6 NİSAN
14)@Selinselinselin30 6 NİSAN
15)@morcivertkedi 7 NİSAN
16) Elifffelicee 7 NİSAN
17)@gzlgln 7 NİSAN
18)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
19)@Zuzumhmt 8 NİSAN
20)@nejlaa 86 9 NİSAN
21)@Zanylife 9 NİSAN
22)@Bayanaztech 9 NİSAN
23)@ayten_rafo 9 NİSAN
24)@Platonıkbaby 10 NİSAN
25)@Eda3883 10 NİSAN
26)@Sezerbusra21 10 NİSAN
27)@different human 15 NİSAN
28)@shokella 17 NİSAN
29)@Repse 19 NİSAN
30)@Dilek 2016 20 NİSAN
31)@ruhum_mavi 20 NİSAN
Canım bende bugün adet oldum bal çörek otu yapmak istiyorum bana kabaca tarif eder misin?YOK OYLEYSE OLMAZ INSALLAH ALLAH GONLUNE GORE VERSIN.
Aminnnn inşallah sagolasınYOK OYLEYSE OLMAZ INSALLAH ALLAH GONLUNE GORE VERSIN.
Bal ve çörekotu adet söktürücüdürBal tarçın çörekotu tahminen ölçülerle yaptım. Çörekotunu toz haline getirmeden yaptım. Adetimin dün 4. Günüydü başladım bakalım hayırlısı inşallah faydası olur
O yüzden sanırım yumurtlama gününe kadar kullanın yumurtlama olmadan bırakın diyorlar. Tahminime göre o yüzdenBal ve çörekotu adet söktürücüdür
evetO yüzden sanırım yumurtlama gününe kadar kullanın yumurtlama olmadan bırakın diyorlar. Tahminime göre o yüzden
Allah kabul etsinKızlar ben bugün inşaallah meryem süresini okumaya ba
evet
Allah kabul etsin Bende okuyorum canım 35. gün bugün inşallah faydası olacağına inanıyorum ben herşey rabbimin mucizesi ve dualar üstüne gerisi çokta mühim değilKızlar ben bugün inşaallah meryem süresini okumaya ba
evet
tabıkı yarın basla sabah aksam olacak sekılde.sabah ac karınla gecede yatmadan yenilecek.1 y.ksıgı bala 1 tatlı kasıgı çörek otu 1 tatlı kasıgı tarçın.bu kadar.ama çörek otunu ıstersen hazırlıyacagın zamanda havanda dov ıstersen cıgne ben ıyıce cıgnedım.sonlara doğru bı kac kez havanda dövdüm.bebıs olur ınsallahCanım bende bugün adet oldum bal çörek otu yapmak istiyorum bana kabaca tarif eder misin?
Bende karın ağrısı dışında bi belirti yok birazda uyku durumu var:)Kızlar durumlarınız nasıl, yumurtlaması geçen yumurtlama günü yakın olan belirtilerinix var mı
Bende okuyorum benimde 29. Günüm bugün rabbim kabul etsin inşallah .Allah kabul etsin Bende okuyorum canım 35. gün bugün inşallah faydası olacağına inanıyorum ben herşey rabbimin mucizesi ve dualar üstüne gerisi çokta mühim değil
Amin inşallah, Hz. Ali' nin bir rivayetinde;Bende okuyorum benimde 29. Günüm bugün rabbim kabul etsin inşallah .
Hormon tahlilleri genellikle aç verilir ama bunu bilmiyorum sabah aç git istersenFizyolojik olarak yumurtlama dün olması gerekiyordu ama benim tahminim bir önceki gündü niyeyse öyle bir his oldu. Batı beklicez artık Çarşamba progesteron bakıcak doktor. Bu arada kan vermeye aç mı yok mu sabah mi öğlenmi gitmem lazım bilgisi olan var mı.