Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadardır istiyordunuz sakıncası yoksa tedavi gördün mü anlatabilir misin

Bazıları bat beklemeden test yapıyor ve silikte olsa çizgi görüyor sanırım. Benim bat 24nisan, bende yapsam diyorum, kaç gün önceden yapsam ki? :))

Evet hanımlar hamile değilim ama sanki hamileymisim gibi mutluyum. Gecen hafta yumurta kontrolum vardı hiç yumurtam yoktu çok uzulmustuk dün çok ağrı sancı vardı bugün doktora gittik yumurtan çatlamış olabilir dedi rahimde kalınlaşma varmış sıvı da var dedi muhtemelen yumurtlamissin dedi. Cuma progesteron tahlili istedi bakalım küçükte olsa bir umudum var.

Canim çok sevindim :)) progesteron sonuçlarını doktoruna gösterince sorsana 10 üzerine mi iyi diyorlar 20 civari mi 11.6 benimki doktor düşük buldu 20 civarına iyi diyoruz dedi seninki de inş cooook iyi çıkar

Rahimdeki kalınlaşmayi nasıl anladı canim

Ne kadardır istiyordunuz sakıncası yoksa tedavi gördün mü anlatabilir misin
Tabii ki canım, zaten takip ettiğim için birinin pko ve haşimato olduğu için umutsuz olduğunu biliyordum da nickini hatırlayamadığım için sana özel yazamadım ama görürsün diye umarak yazdım onları. şöyle söyleyeyim ben yaklaşık 10 yıldır doğum kontrol hapları kullanıyordum. Bu yüzden olmaz diye cok endişeleniyordum.2.5 yıllık evliyim ama 5 aydır deniyoruz. Doktorum ilk once progestan verdi 6 ay kullan olmazsa gel dedi. Ben onu 3 ay kullandım. Bana faydası olmadı gibi geldi. Sonra doktorumu değiştirdim. Yeni gittiğim doktor 6 cm kistin oluşmuş 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi, onu kullandım bir ay. Kontrole gittiğimde kist küçülmüş bu ay korunma deneyin yine olmazsa diğer ay klomene başlayalım dedi. Ben de bu arada soğan kürü yapayım dedim hem kist tamamen kaybolsun diye hem de faydası olur belki diye. Ovulasyon testiyle de yumurtlama günümü tespit ettim. Ayrıca dediğim gibi Levotiron kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır. Şimdi sonuçlarım bu şekilde. Doktor artışa bakacağız dedi. Hayırlısı olsun inş sağlıklı bi gebeliktir. Endişeliyim ben de ama dua etmekten başka bir şey yapamıyorum şu anda. Sen de umudunu kesme. Hakkında hayırlısı olsun inş:)

Rahimdeki kalınlaşmayi nasıl anladı canim
Olcuyorlar. Alttan baktı ultrason ile ölçtü canım. 7-8 civarı istiyoruz senin ki 10 dedi. Bu iyi bişi dedi ya hamilelik ihtimalim zayıf ama zayıfta olsa ihtimal beni sevindiriyor. Gecen hafta hiç yumurtan yok bu ay bitti diyerek kapatmıştık. Bugün küçükte olsa ümit var o bile yeter bana

Reactions: 114
Ay İnan duyunca öyle seviniyorum ki :) bu ara çok gerginim ztn yazdıklarını okurken ağladim ben bu konuda çok olumsuz yorum duydum biraz o yüzden Aslında korkum yakın arkadaşlarıma bile söylemedim daha önce tiroid hastası bi arkadaşımız icin zor olur onun demişlerdi bende çıkınca söyleyemedim bile umutsuz olmamalı insan ama ben çok çabuk etkileniyorum hayırlısı olsun inş Senin degerin de inş cooook güzel bi şekilde yukselir :)

Hadi hayırlısı hiç belli olmaz canım bende progestoron verdim 18.2 çıktı ve adet gecikmesiyle öğrendim gebeliğimi. Progestoron yumurtanın durumunu olduğunu belirleyecek inşallah kaliteli bir yumurtlama olmuştur ve değerlendirebilmişsinizdir

Maşallah canım bende levatiron kullanıyorum. Gebeliğinin kaçıncı haftasındasın. Ben 5. Haftaya girdim. Sık sık tsh kontrolü gerekiyormuş. Geçen hafta kontrol ettirdim 1.85 ti yarın tekrar kan vereceğim inşallah

Nasılsın canım. Giremedim ne zamandır topiğe bakıp kısa kısa çıktım hep. Durumun nasıl

Öyle mi valla çatlatma iğnesi kullandigimda akintim daha fazlaydı şimdi çok az geldi muhtemelen küçük bir yumurta catladi kalitesinden emin degilmi. Adetimin 19.gunu catladi. Doktor sıvı gördü muhtemelen çatlamış dedi aslında o da kesin değil. Bendeki belirtilerde onu gosteriyor. Dedim ya kücucukte olsa ihtimal beni sevindirdi hayırlısı bakalim

Canım hafta falan bişey demedi henüz doktor, takip edeceğiz artışı dedi. Ama sat 14 mart. İnşallah artar değer ve sağlıklı ilerler gebelik. Sık kontrol gerekiyormuş evet. bi netleşsin sonra ben de gideceğim kontrole inş.

İnş hep normal değerinde gider canim hep ölçtür d vitamini b12 onlara da çok dikkat et

Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…