- 27 Mart 2018
- 143
- 139
merhaba kızlar,
konuyu uzun zamandır takip ediyorum, yazmakta istedim ancak yazınca kendimi daha çok kaptıracağımı düşündüğüm için vazgeçtim. ama şu an biraz tedirginim ve bilgisi olan varsa bir şeyler sormak istiyorum.
batım 13 nisandı. regl olmadım. ama bir gün öncesi ve bat günü kahverengi lekelenmeler oldu. bat günü akşam evde idrar testi yaptık, çoookk silik bir çizgi belirdi. sonrasında kan vermeye gittim. bhcg 10,44 çıktı. sanırım çok düşük bir değeracildeki doktor birkaç gün sonra yine kan verin dedi. biz de pazartesiyi beklemeye karar verdik. ama haftasonu da kahverengi lekelenmeler oldu ve aşırı halsizlik vardı, sürekli uyudum, hamilelikten ziyade hasta gibiydim. sizce düşük mü oluyor böyle olduğunda. biraz önce de doktora gittim. çok arada bir değer dedi, tahlil istedi, sonucunu bekliyorum.
bhcg 10 civarı çıkıp da sonra yükselebilir mi? bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba kızlar,
konuyu uzun zamandır takip ediyorum, yazmakta istedim ancak yazınca kendimi daha çok kaptıracağımı düşündüğüm için vazgeçtim. ama şu an biraz tedirginim ve bilgisi olan varsa bir şeyler sormak istiyorum.
batım 13 nisandı. regl olmadım. ama bir gün öncesi ve bat günü kahverengi lekelenmeler oldu. bat günü akşam evde idrar testi yaptık, çoookk silik bir çizgi belirdi. sonrasında kan vermeye gittim. bhcg 10,44 çıktı. sanırım çok düşük bir değeracildeki doktor birkaç gün sonra yine kan verin dedi. biz de pazartesiyi beklemeye karar verdik. ama haftasonu da kahverengi lekelenmeler oldu ve aşırı halsizlik vardı, sürekli uyudum, hamilelikten ziyade hasta gibiydim. sizce düşük mü oluyor böyle olduğunda. biraz önce de doktora gittim. çok arada bir değer dedi, tahlil istedi, sonucunu bekliyorum.
bhcg 10 civarı çıkıp da sonra yükselebilir mi? bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnşallah bebiştir canımyaa benimde aynı o şekilde oluyor yorulduğumda yürüdüğümde ağrı batma oluyor ama bata 5 gün var. dün baya yürüdüm ağrı hissetirdi kendini bu ne demek şimdi
Keşke dediğin gibi olsahiç hissetmiyorum Bebek falan cumartesi günü sağ tarafıma bi ağrı girdi bıçak saplandı gibi ama sonra geçti ben stres yapıyorum canim sürekli aklimda adet oldum mu sorusu var o yüzden pek gebeliğe ihtimal vermiyorum bide bende pko hashimoto var sanki tedavisiz olmaz gibi geliyor
kahverengi lekelenme fazla değil, tırnak kadar diyebilirim. ama perşembeden beri az da olsa oluyor. yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi acaba bilemedim. sonuçları işten sonra göstereceğim, burdan da yazarım, inşallah hayırlısı olur. çok teşekkür ederim, inşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)Bir de lekelenmen nasıldı çok mu? Ben de 6 haftalık hamileyim 5+6 da kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim problem yok dedi içten gelen bi kanama değil dedi inşallah öyledir seninkide yerleşme kanamasıdır inş
Kötü düşünme canim hiç ummadigin anda hamile kaldığını öğrenirsin
Kesinlikle saglık daha önemli ama yaşıyorsak umut vardır pes etme. Korunmadan ilşkşye devam et ama sanki korunuyomş gibi olmuycak gibi rahat olBen de artik ara verecem sanirim
Benim akıl sağlığım daha önemli sonuçta
son iki gün bende.. ara ara yumuşak sancılar giriyor test yapsam mı acaba beklesem mi bat ı
izm3506 tebrikler diğer adayların güzel haberlerini beklemekteyim.
geçti dün olmam lazımdı ama karnım ağğrıyor göğüslerim berbat ama cuma akşamı erken gebelik testi yaptım bariz tek çizgi olsa çıkardı dimi
Evet bende öyle düşünüyorum mevsim değişimi stres vs hepsi bi arada adet gecikiyor haliyle bizde umutlanıyoruzsen de benim gibi olmuşsun canım...dr deyimine göre gebelik yoksa eğer 7 ila 10 gün gecikme normalmiş canım
Adetim düzenli diye diye kendime de nazar değdirdimsen de benim gibi olmuşsun canım...dr deyimine göre gebelik yoksa eğer 7 ila 10 gün gecikme normalmiş canım
Adetim düzenli diye diye kendime de nazar değdirdim
anlıyorum seni inan kiaynen canım geçen gün bende çok heyecanlyıdım sende biliyosun ama artık hiçbir şey takibini yapmzz oldum...artık nasip kısmet
hı bide iyiki cuma akşamı test yyapmışım şimdi kesin çok umutlanırdım :)))) en azından boşa umutlanmıyorumaynen canım geçen gün bende çok heyecanlyıdım sende biliyosun ama artık hiçbir şey takibini yapmzz oldum...artık nasip kısmet
Evet bende öyle düşünüyorum mevsim değişimi stres vs hepsi bi arada adet gecikiyor haliyle bizde umutlanıyoruz
Aynen canim bekarken hic bilmezdim reglim ne alemde diye yanı 28 29 falan takip etmezdim :) 2 aydir bebekle ilgili düşünmeye başladım gecikme yasıyorumbenimki de erken geliyor stresten mevsimden.. bu ay nasil olacak bakalim merakla bekliyorum.. Hayirlisi olsun insAllah
bhcg 27.26 çıktı canım. doktor şu anda artış iyi ama takip etmemiz gerek dedi. 2 gün sonra yeniden kan vericem. erken sevinmek istemiyorum, biraz tedirginim açıkcası. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.Canım 5 ten sonrası gebelik oluyor ama takip etmek lazım iki günde iki katına çıkması gerekiyor sen bol bol dinlen kalkma inşallah kimyasal değildir. Sonuçlarını bildir bizede Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edeceğim
Ayyy canim nasıl sevindim anlatamam tıpkı ben hashimoto ve pko :))) inş artar ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin umutlanıyorum İnan sizleri görünce :)))bhcg 27.26 çıktı canım. doktor şu anda artış iyi ama takip etmemiz gerek dedi. 2 gün sonra yeniden kan vericem. erken sevinmek istemiyorum, biraz tedirginim açıkcası. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
bu arada bende de pko ve haşimato var. levotiron kullanıyorum uzun süredir. bir de bu ay soğan kürü yapmıştım onun da faydası oldu sanırım. hayırlısı artık.