Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım 5 ten sonrası gebelik oluyor ama takip etmek lazım iki günde iki katına çıkması gerekiyor sen bol bol dinlen kalkma inşallah kimyasal değildir. Sonuçlarını bildir bizede Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edeceğim

Bir de lekelenmen nasıldı çok mu? Ben de 6 haftalık hamileyim 5+6 da kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim problem yok dedi içten gelen bi kanama değil dedi inşallah öyledir seninkide yerleşme kanamasıdır inş

Kötü düşünme canim hiç ummadigin anda hamile kaldığını öğrenirsin

Bir de lekelenmen nasıldı çok mu? Ben de 6 haftalık hamileyim 5+6 da kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim problem yok dedi içten gelen bi kanama değil dedi inşallah öyledir seninkide yerleşme kanamasıdır inş
kahverengi lekelenme fazla değil, tırnak kadar diyebilirim. ama perşembeden beri az da olsa oluyor. yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi acaba bilemedim. sonuçları işten sonra göstereceğim, burdan da yazarım, inşallah hayırlısı olur. çok teşekkür ederim, inşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

geçti dün olmam lazımdı ama karnım ağğrıyor göğüslerim berbat ama cuma akşamı erken gebelik testi yaptım bariz tek çizgi olsa çıkardı dimi

sen de benim gibi olmuşsun canım...dr deyimine göre gebelik yoksa eğer 7 ila 10 gün gecikme normalmiş canım

benimki de erken geliyor stresten mevsimden.. bu ay nasil olacak bakalim merakla bekliyorum.. Hayirlisi olsun insAllah
Aynen canim bekarken hic bilmezdim reglim ne alemde diye yanı 28 29 falan takip etmezdim :) 2 aydir bebekle ilgili düşünmeye başladım gecikme yasıyorum stres hep ya bi rahat bıraksak kendimizi

bhcg 27.26 çıktı canım. doktor şu anda artış iyi ama takip etmemiz gerek dedi. 2 gün sonra yeniden kan vericem. erken sevinmek istemiyorum, biraz tedirginim açıkcası. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
bu arada bende de pko ve haşimato var. levotiron kullanıyorum uzun süredir. bir de bu ay soğan kürü yapmıştım onun da faydası oldu sanırım. hayırlısı artık.

Ayyy canim nasıl sevindim anlatamam tıpkı ben hashimoto ve pko :))) inş artar ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin umutlanıyorum İnan sizleri görünce :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…