Benim de ilk bakıldığında 30du. Bi ay sonra 50ye yükseldi ondan iki hafta sonra 58 oldu. Hipofiz bezimde adenom çıktı benim. O yüzden yükseliyomuş. Ama makroprolaktin diye bi değere bakıyolar. O değer yalandan yükseltebiliyomuş prolaktini. Bi ona baktır canım bence. O çıkmazsa da mr ı ihmal etme derimMerhabalar bendede biraz yüksek 30 civarı sizin kaçtı
Kızlar ben de bat 19 u bekleyeceğim. Düşükten sonra ilk adetim tam zamanında oldu. İkinci adetim 11 gün geçikti. Şu an üçüncü adet dönemindeyim. O da battan bir gün önce oldu. Geçen ay ümitlendim ama olmadı. Bu ay olsun istiyorum inşallah olur. Adet cumartesi günü bitecek. Sizce ne yapmalıyım. Yumurtlama günümü tam bilmediğim için iki günde bir deneyeyim diye düşünüyorum. Onun dışında önerisi olan var mı. Geçen ay üç dört gün denemedik o tam yumurtlama günlerine denk geldi sanırım.
ben oğlumda ıncır kuru suyunu ıctım ıctıgım ay tuttu bunda henüz ıcmedım bal çörek otu tarçın kurunu kullandım ama calısma cok olmadı oruç tuttuğumdan dolayı kurumde yarım kaldı yanı bu ayda kırmızılar görünecek gıbı...Bu arada kuru incir kürü yerine sadece kuru incir yesek de etkili olur mu
Bakalım pozitifi görücez mi bu ayYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@LaBrisa 2 NİSAN
3)@Blueangel 2 NİSAN
4) @kerem34gul 2 NİSAN
5)@kahvecibaby 2 NİSAN
6)@rukican 3 NİSAN
7)@Buecriy 3 NİSAN
8)@114 4 NİSAN
9)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
10)@Elanur4206 5 NİSAN
11)@Svltr 6 NİSAN
12)@Lothbrok 6 NİSAN
13)@morcivertkedi 7 NİSAN
14)@gzlgln 7 NİSAN
15)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
16)@Zuzumhmt 8 NİSAN
17)@nejlaa 86 9 NİSAN
18)@Zanylife 9 NİSAN
19)@Bayanaztech 9 NİSAN
20)@ayten_rafo 9 NİSAN
21)@Platonıkbaby 10 NİSAN
22)@Eda3883 10 NİSAN
23)@Sezerbusra21 10 NİSAN
24)@different human 15 NİSAN
25)@shokella 17 NİSAN
26)@Dilek 2016 20 NİSAN
27)@ruhum_mavi 20 NİSAN
Bal çörek otu tarçın da işe yarıyorsa ikisinden birini yapayım. Hiç belli olmaz belki tutmuştur nasip diye düşünüyorum. Gerçi ben de geçen ay kaçırdım ama :) ikisinden birini denemek isterim. Adetim 7 -8 gün sürüyor şu an 4. Günündeyim ne zaman başlamam lazımben oğlumda ıncır kuru suyunu ıctım ıctıgım ay tuttu bunda henüz ıcmedım bal çörek otu tarçın kurunu kullandım ama calısma cok olmadı oruç tuttuğumdan dolayı kurumde yarım kaldı yanı bu ayda kırmızılar görünecek gıbı...
Ben de deneyeyim o zaman aynen tadı güzeldir inciri severim inşallah bende de tutarbal çörek otu adetın 2.baslayıp 12.bıtırıyorsun.ama ıncır kuru ben gelısı güzel kullanmıştım adetten sonra kuru ıncırı kaynatıp esımle ıımız ıcmıstık valla tuttu yanı cok az da kullanmıştım.
aynen canım emoji bile bizi mutlu etmyee yetiyorAy bu hamiş emojiler ne güzel görünüyor
Kaç tane incirben ıcmıstım ama ama bence ıcılmesı daha etkılı tadı kotu degıl.ıkı bardak çıkacak sekılde kaynat esınle beraber ıc.bı baktın bebıs gobuste
8 adetKaç tane incir
Teşekkür ederim çok mühim bir bilgi verdinizBenim de ilk bakıldığında 30du. Bi ay sonra 50ye yükseldi ondan iki hafta sonra 58 oldu. Hipofiz bezimde adenom çıktı benim. O yüzden yükseliyomuş. Ama makroprolaktin diye bi değere bakıyolar. O değer yalandan yükseltebiliyomuş prolaktini. Bi ona baktır canım bence. O çıkmazsa da mr ı ihmal etme derim
Bilmiyorum ama ben yapmıyorumİnşallah inşallah incir kürü soğan kürü diyorlar bilmiyorum işe yarıyor mu
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@LaBrisa 2 NİSAN
3)@Blueangel 2 NİSAN
4) @kerem34gul 2 NİSAN
5)@kahvecibaby 2 NİSAN
6)@rukican 3 NİSAN
7)@Buecriy 3 NİSAN
8)@114 4 NİSAN
9)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
10)@Elanur4206 5 NİSAN
11)@Svltr 6 NİSAN
12)@Lothbrok 6 NİSAN
13)@Tazegelin33 6 NİSAN
14)@morcivertkedi 7 NİSAN
15) Elifffelicee 7 NİSAN
16)@gzlgln 7 NİSAN
17)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
18)@Zuzumhmt 8 NİSAN
19)@nejlaa 86 9 NİSAN
20)@Zanylife 9 NİSAN
21)@Bayanaztech 9 NİSAN
22)@ayten_rafo 9 NİSAN
23)@Platonıkbaby 10 NİSAN
24)@Eda3883 10 NİSAN
25)@Sezerbusra21 10 NİSAN
26)@different human 15 NİSAN
27)@shokella 17 NİSAN
28)@Repse 19 NİSAN
29)@Dilek 2016 20 NİSAN
30)@ruhum_mavi 20 NİSAN
Başka bi sorun olduğunda sorabilirsin her zamanTeşekkür ederim çok mühim bir bilgi verdiniz
beni de ekler misiniz BAT: 06.04.2018 İNŞALLAH HAMİLE KALIRIZ CANLAR :)
Ekledim kuzum...Hayırlısı olsun inşallah