Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bendede biraz yüksek 30 civarı sizin kaçtı
Benim de ilk bakıldığında 30du. Bi ay sonra 50ye yükseldi ondan iki hafta sonra 58 oldu. Hipofiz bezimde adenom çıktı benim. O yüzden yükseliyomuş. Ama makroprolaktin diye bi değere bakıyolar. O değer yalandan yükseltebiliyomuş prolaktini. Bi ona baktır canım bence. O çıkmazsa da mr ı ihmal etme derim

Bu arada kuru incir kürü yerine sadece kuru incir yesek de etkili olur mu
ben oğlumda ıncır kuru suyunu ıctım ıctıgım ay tuttu bunda henüz ıcmedım bal çörek otu tarçın kurunu kullandım ama calısma cok olmadı oruç tuttuğumdan dolayı kurumde yarım kaldı yanı bu ayda kırmızılar görünecek gıbı...

Arkadaşlar kasım ayında tsh 5.26 çıkmıştı doktor kadın doğumcuyla konuş dedi ama ben umursamadım şimdi baya kafama takıyorum kadın doğuma gidicem ama size sorayım dedim bebek isteyen biri için çok mu yüksek??

Bakalım pozitifi görücez mi bu ay

Bal çörek otu tarçın da işe yarıyorsa ikisinden birini yapayım. Hiç belli olmaz belki tutmuştur nasip diye düşünüyorum. Gerçi ben de geçen ay kaçırdım ama :) ikisinden birini denemek isterim. Adetim 7 -8 gün sürüyor şu an 4. Günündeyim ne zaman başlamam lazım

bal çörek otu adetın 2.baslayıp 12.bıtırıyorsun.ama ıncır kuru ben gelısı güzel kullanmıştım adetten sonra kuru ıncırı kaynatıp esımle ıımız ıcmıstık valla tuttu yanı cok az da kullanmıştım.

ben ıcmıstım ama ama bence ıcılmesı daha etkılı tadı kotu degıl.ıkı bardak çıkacak sekılde kaynat esınle beraber ıc.bı baktın bebıs gobuste

Ben de deneyeyim o zaman aynen tadı güzeldir inciri severim inşallah bende de tutar

Teşekkür ederim çok mühim bir bilgi verdiniz

beni de ekler misiniz BAT: 06.04.2018 İNŞALLAH HAMİLE KALIRIZ CANLAR :)

Arkadaşlar bende Agnucaston kullanıyorum. Her sabah uynır uyanmaz içiyorum. günaşırı Solgal Folat tb kullanıyorum. Akşam yemeklerime chia tohumu+keten tohumu+çörek otu'nu çekip yemeğime ekiyorum. Kefir içiyorum. Adetimin 10. günü her akşam iki tane kuru incir yiyorum. Progesteron seviyem yükselsin diye. Aynı zamanda günaşırı keçiboynuzu yiyorum. SAT: 06.03.2018 BAT: 06.04.2018 Bugün ovulasyon günüm. Akıntım arttı.Kasıklarımda dolgunluk var. İnşallah hamile kalabilirim

Kızlar merhaba Ben bugün miratech ovulasyon testi aldım içerisinde 5 tane vardı günde bir adet sabah 10 ile 20 arasında bir adet kullanın yazıyor Sizce ne yapmalıyım günde bir adet yapma ile bu işi yakalayabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…