Ben de günde bi kere yapıyorum aynı saatlerde yapıyorum hep. iki aydır yakalayabiliyorum ama garanti olsun dersen sabah akşam yapKızlar merhaba Ben bugün miratech ovulasyon testi aldım içerisinde 5 tane vardı günde bir adet sabah 10 ile 20 arasında bir adet kullanın yazıyor Sizce ne yapmalıyım günde bir adet yapma ile bu işi yakalayabilir miyim
Canım Zaten şöyle bir şey o çift çizgiyi gördüğünde 24 ile 36 saat aralığında çatlama gerçekleşir diyor O yüzden ben günde 1 tane mi yapsam karar veremedim Bayağı da pahalıya aldım internetten alsam geç gelecekti Bende dedim gün gitmesin garanti olsun Eczaneden aldımBen de günde bi kere yapıyorum aynı saatlerde yapıyorum hep. iki aydır yakalayabiliyorum ama garanti olsun dersen sabah akşam yap
Aslından internetten geç gelmiyo ben de internetten alıyorum ertesi gün geliyo hemenCanım Zaten şöyle bir şey o çift çizgiyi gördüğünde 24 ile 36 saat aralığında çatlama gerçekleşir diyor O yüzden ben günde 1 tane mi yapsam karar veremedim Bayağı da pahalıya aldım internetten alsam geç gelecekti Bende dedim gün gitmesin garanti olsun Eczaneden aldım
Hem Dedim geç geliyor hem de akrabalarla bir arada oturuyoruz Kargo gelse bir akrabamızın dükkanı var direk oraya getiriyor Hani oradan çağırıyor Ne bileyim bayan akrabalarla falan karşılaşırsak ne aldım falan diye sorduklarında, Ben yalan da söylemek istemedim açıkçası doğruyu da söylemek istemedim O yüzden Eczaneden almayı tercih ettimAslından internetten geç gelmiyo ben de internetten alıyorum ertesi gün geliyo hemen
Aynen o biraz kötüymüş meraklı akraba da çok oluyo. Ne kadara alıyosun eczaneden? İnternette baya uyguna geliyo çok fark var mı ki?Hem Dedim geç geliyor hem de akrabalarla bir arada oturuyoruz Kargo gelse bir akrabamızın dükkanı var direk oraya getiriyor Hani oradan çağırıyor Ne bileyim bayan akrabalarla falan karşılaşırsak ne aldım falan diye sorduklarında, Ben yalan da söylemek istemedim açıkçası doğruyu da söylemek istemedim O yüzden Eczaneden almayı tercih ettim
5 lisi 25 liraydi indirim yaptırım 10 luyu 40 liraya aldım. Icindeki açıklamalar kısmında günde 1 tane yapın yazıyor. Bu basit testlerden değil yalnız uzun çubuk gibi olanlardan o yuzden mi pahaliydi acaba baska marka da yoktuAynen o biraz kötüymüş meraklı akraba da çok oluyo. Ne kadara alıyosun eczaneden? İnternette baya uyguna geliyo çok fark var mı ki?
5 lisi 25 liraydi indirim yaptırım 10 luyu 40 liraya aldım. Icindeki açıklamalar kısmında günde 1 tane yapın yazıyor. Bu basit testlerden değil yalnız uzun çubuk gibi olanlardan o yuzden mi pahaliydi acaba baska marka da yoktu
masallah insallah 60 yasimizi gormeyiz bizdehayırlısı olsun canım..Umudunu yitirme ben geçenlerde 60 yaşında bir kadının hamile kalıp sağlıklı doğum yaptığını duydum ve de çocuklarını da şahsen gördüm hemde 5 sene arka arkaya bir kız bir oğlan
Çörek otu adet söktürücüdürbende varım kızlar bat 4 nısan.bu ay bal çörek otu tarçın kullanıyorum.ıkı gun oruç tuttuğumdan dolayı sabah yıyemıyorum bu ayda olmaycak gıbı benıde ekleyın Allahtan umid kesilmez.
REGAİP KANDİLİ GÜNÜ EDILEN DUALAR GERI CEVRILMEZMIŞ RABBİM HEPİMİZE TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İSE BIR EVLAT VERSIN İNŞALLAH KIZLAR. ( AMIN )❤
YUMURTLAMADAN ONCE BIRAKAMAN LAZIM CUNKU COREK OTU DUSUGE SEBEP OLABILIYOR.O YUZDEN ADETIN 2.BSLAYIP 12.BITIRMEK LAZIM DIKKAT ETBal tarçın çörekotu tahminen ölçülerle yaptım. Çörekotunu toz haline getirmeden yaptım. Adetimin dün 4. Günüydü başladım bakalım hayırlısı inşallah faydası olur
Daha dün öğrendiğim için mecbur dün yaptım. Adetim 8 gün sürüyor ve 32 günde bir adet oluyorum. Yani adetin 18. Günü yumurtlama günü oluyor. Her türlü 12 gün kullanmış olurum yumurtlamadan önce :) bir sorun olmaz değil miYUMURTLAMADAN ONCE BIRAKAMAN LAZIM CUNKU COREK OTU DUSUGE SEBEP OLABILIYOR.O YUZDEN ADETIN 2.BSLAYIP 12.BITIRMEK LAZIM DIKKAT ET