hayırlısı diyorum gelirse de başımızın üstünde yeri var.Olmayız umarım adet falanbenim ilk hamile olduğumda böyle bacağıma vuran kasık agrısı oldu sonra hep böyle olmaya başladı dört aydır
Kacinci gün kanda çıkmadı canım. Ikıncı kan testin kaçıncı gündü.
Benimde bugün 33.günüm. adetim 6 gun geçti. Geç yumurtladıysam şayet kaçıncı gün çıkar acaba. Bugün kan testi yaptursam çıkar mi acaba.
günaydın.. hep bi belirti arıyoruz dinliyoruz kendimizi, 'ama bu sefer farklı' :) sonuç hüsran hayal kırıklığı .. benim de bacaklara vurur ağrım hasta olacakmışım gibi.. hayırlı güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum.. heyecanımızı burda beraber paylaşmak çok güzel ama kişiler karışıyor kim hangisiydi takip etmek zor.. kimin nesi vardı bat ı kaçtı.Günaydın arkadaslar bata 4 gün kaldi.her ay goguslerim ağrısı olurdu bu ay neden agrimiyor bunlar yaa bide feci kasik ve karin agrisi yasiyorum daha önce boyle bir agrida yaşamadım normal kasık agrilarim bu kadar şiddetli degildir
Evet her seferinde belirti aramicaz diyip bata az kaldiginda arastirmaya basliyoruz.ama ben acaba kist mi oldu da ondan mi boyle şiddetli agriyor diye dusunuyorumgünaydın.. hep bi belirti arıyoruz dinliyoruz kendimizi, 'ama bu sefer farklı' :) sonuç hüsran hayal kırıklığı .. benim de bacaklara vurur ağrım hasta olacakmışım gibi.. hayırlı güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum.. heyecanımızı burda beraber paylaşmak çok güzel ama kişiler karışıyor kim hangisiydi takip etmek zor.. kimin nesi vardı bat ı kaçtı.
Kesinlikle haklısınhayırlısı diyorum gelirse de başımızın üstünde yeri var.
üşüttüysen o da ağrı yapar iyice adet olcakmış gibi ağrı değil mi o da olur bende şiddetli derecede.. az kalmış da bataEvet her seferinde belirti aramicaz diyip bata az kaldiginda arastirmaya basliyoruz.ama ben acaba kist mi oldu da ondan mi boyle şiddetli agriyor diye dusunuyorum
bırak kanı gebelik testinde de çıkar ben ilk gebeliğimde ha gelir ha gelir diye bekleyerek 6 gününde test yapmıştım çıkmıştı kimisi bata 4 5 gün kala öğreniyor:)
Doktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
hayırlı olsun canım sıhhatle gelsin. darısı kalp sesini duymaya..Doktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Yok canım ben takip etmedim. İki günde bir bazen üst üste ilişki oldu hepYumurtlama gününü tesbit ettim diyordun sanki. Ovulasyon testiyle başka biri mi demişti yoksa.
Maşallah böyle devam etsin insallah
Amin canım darısı herkesehayırlı olsun canım sıhhatle gelsin. darısı kalp sesini duymaya..
Yok canım ben takip etmedim. İki günde bir bazen üst üste ilişki oldu hep
Allah razı olsun
İnşallah kırmızılar gelmez :)
evet canm :)
Erken adetine 2 gün kala yap yada adetin başladığı gün de yap sabredersen adetin 2 gününde yap inşallah gelmez umuduyla yazdım
Eşinle ne zaman birlikte oldun canım spermler olabiliyor bende bi ara öyle zannetmiştim nadirde olsa ayda 2 defa yumurtlama da olabilirmişKızlar hamile olan arkadaşlar bilgi istiyorummm
Az önce uzayan akıntı gördüm yumurtlama dönemim geçti ne olabilir bir belirtimi yoksa herkeste olan bişey mi aynı anda beyaz da vardı ?? Adetime daha 10 gün var normalde ve geç yumurtladım normalde 7 gün vardı 18-19-20 olabilir yumurtlama günü 6 Nisan ???
Kan değerin kaç çıkmıştı acabaDoktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Ultrasonda herşey yolunda görünce kan istemedi canım. Sadece karaciğerle ilgili bişeyler istedi tedbir açısından Salı günü devlete gideceğim orda vereceğim kan o zamamda hcg ye bakarsa söylerim sizedeKan değerin kaç çıkmıştı acaba