Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaslar bata 4 gün kaldi.her ay goguslerim ağrısı olurdu bu ay neden agrimiyor bunlar yaa bide feci kasik ve karin agrisi yasiyorum daha önce boyle bir agrida yaşamadım normal kasık agrilarim bu kadar şiddetli degildir

Kızlar hamiş olanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende cumartesi adet oldum, oğlum hasta olunca fırsat bulup giremedim foruma

bırak kanı gebelik testinde de çıkar ben ilk gebeliğimde ha gelir ha gelir diye bekleyerek 6 gününde test yapmıştım çıkmıştı kimisi bata 4 5 gün kala öğreniyor:)

günaydın.. hep bi belirti arıyoruz dinliyoruz kendimizi, 'ama bu sefer farklı' :) sonuç hüsran hayal kırıklığı .. benim de bacaklara vurur ağrım hasta olacakmışım gibi.. hayırlı güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum.. heyecanımızı burda beraber paylaşmak çok güzel ama kişiler karışıyor kim hangisiydi takip etmek zor.. kimin nesi vardı bat ı kaçtı.

Evet her seferinde belirti aramicaz diyip bata az kaldiginda arastirmaya basliyoruz.ama ben acaba kist mi oldu da ondan mi boyle şiddetli agriyor diye dusunuyorum

Evet her seferinde belirti aramicaz diyip bata az kaldiginda arastirmaya basliyoruz.ama ben acaba kist mi oldu da ondan mi boyle şiddetli agriyor diye dusunuyorum
üşüttüysen o da ağrı yapar iyice adet olcakmış gibi ağrı değil mi o da olur bende şiddetli derecede.. az kalmış da bata

bırak kanı gebelik testinde de çıkar ben ilk gebeliğimde ha gelir ha gelir diye bekleyerek 6 gününde test yapmıştım çıkmıştı kimisi bata 4 5 gün kala öğreniyor:)

Biliyorum bende bata 6 gün kala öğrenmiştim ilkinde. Ama 21.gün progesteron testimde yumurtlama olmamıştı. O günden sonra yumurtlama olduysa ne zaman çıkar kanda onu merak ediyorum.

Doktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük 10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.

Yumurtlama gününü tesbit ettim diyordun sanki. Ovulasyon testiyle başka biri mi demişti yoksa.

Maşallah böyle devam etsin insallah

hayırlı olsun canım sıhhatle gelsin. darısı kalp sesini duymaya..

Yok canım ben takip etmedim. İki günde bir bazen üst üste ilişki oldu hep
Allah razı olsun

Bende bu ay takip etmedim. Akışına bırakacam dedim, bayağı bir akışı oldu :))) Batımız aynıydı inşallah sat konusunda da aynı gideriz (9 ay sonra) :))

evet canm :)
Erken adetine 2 gün kala yap yada adetin başladığı gün de yap sabredersen adetin 2 gününde yap inşallah gelmez umuduyla yazdım

Insaah canim karnım ağrıyor sanki adet olmakmisin gibi. Ama adet olcam sanıp hamile kalan da varmis. Beklicem ilk günü yapicam bidaha

Eşinle ne zaman birlikte oldun canım spermler olabiliyor bende bi ara öyle zannetmiştim nadirde olsa ayda 2 defa yumurtlama da olabilirmiş

Kan değerin kaç çıkmıştı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…