günaydınlar sizin bat kaçtı benim de bugün bacak ağrılarım başladı gene gelecek galiba gönlün efendisi:)
....ben şöyle anlatayım 25 martta ovalülasyon oldu yaklaşık 6 gün sonra kan tahliline baktılar acillik olduğum için ozaman çıkmadı.tabi bu sırada bir sürü antibiyotik ilaç aldım.31 marttı yani.sonra8 nisanda idrarda ve kanda çıktı.adetime 4 gün vardı.valla şunu söyleyim kan değerleri biranda değişiyor.geçen bir arkadaşomda adet oldu 2 gün sonra rahatsızlandı meğer adet üzerine hamileymiş.kan değerleri değişen birşey arkadaşlar biranda herşey oluyor.o yüzden ilaç falan kullanmamaya özen gösterin.mutlaka idrar testleriniz evinizde olsun.mutlaka adetiniz geçmeden ilaç almayın.Kacinci gün kanda çıkmadı canım. Ikıncı kan testin kaçıncı gündü.
Benimde bugün 33.günüm. adetim 6 gun geçti. Geç yumurtladıysam şayet kaçıncı gün çıkar acaba. Bugün kan testi yaptursam çıkar mi acaba.
Bu arada adetin geçmiş.mutlaka çıkar.önce idrar sonra emin olmak için kan tahlililli verinKacinci gün kanda çıkmadı canım. Ikıncı kan testin kaçıncı gündü.
Benimde bugün 33.günüm. adetim 6 gun geçti. Geç yumurtladıysam şayet kaçıncı gün çıkar acaba. Bugün kan testi yaptursam çıkar mi acaba.
HADİ İNŞALLAH beklediğin güzel haberler gelsin..Merhaba, benim son 4 gün.. ancak müthiş adet sancılarım var.. galiba kırmızı kartı yiyeceğimbugün kan değerlerime baktırmaya gitmişken bhcg de verdik bakalım..
Yumurtlama gününü tesbit ettim diyordun sanki. Ovulasyon testiyle başka biri mi demişti yoksa.
Maşallah böyle devam etsin insallah
Aaa canımm gittin mi. Doktora çok sevindimm maşallah sağlıkla büyüsün gelsin bebişler inşallahDoktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Eşim göreve gidip geliyo en son perşembe yaptık bugün tekrar başlıcazz Allah’ın izniyle yumurtlama oldu mu olacakmıyım hiç ağrı yok nasıl olur geçen gün sağ yumurta ağrıdı geceden akşam 4e kadar o zaman yumurtladım dedim ama eşim yoktu malesefEşinle ne zaman birlikte oldun canım spermler olabiliyor bende bi ara öyle zannetmiştim nadirde olsa ayda 2 defa yumurtlama da olabilirmiş
Süper ya darısı bize inşallah sağlıklıca al kucağınaDoktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Ben de adetin son gününden beri gün aşırı oluyor bazen de iki gün üstüste oldu. Bat 19 Nisan. Yumurtlama 5 Nisan gösteriyordu. İki gündür kasık agrım var ve ıslaklık hissediyorum hep. 8 gün sonra bat. Yani neden acabaYok canım ben takip etmedim. İki günde bir bazen üst üste ilişki oldu hep
Allah razı olsun
İnşallah o ilişki doğru zamana denk gelmiştir. Hayırlısı olsun olacağı varsa tek ilişkide de oluyormerhaba kızlar. benim bat da 13 nisan. 6. ay olacak bu ay.
normalde hep düzeli adet olurum 2 ay önce 4 gün gecti, cok umutlandım, anneme kayınvalideme söyledim ama olmadı
kafaya takmamaya calısıyorum ama olmuyor, ne çare:)
bu ay doktora gittim, tam ovulasyon dönemimdi, 2 tane olgun folikül gördü. bi sevindim ki, inşallah ikisi de tutsa diye. ama gel gör ki sadece bir kere ilişki olabildi. sonraki günler başka sorunlarla uğraşınca olamadı. yani çok çok düşük bi ihtimal bu ay da
şu an 2 gün var bata. ama ne adet ne gebelik belirtisi...
hayırlısı olsun hepimiz için...
çok sağol canım, inşallah, sağlıkla, güzellikle ve kolaylıkla :)İnşallah o ilişki doğru zamana denk gelmiştir. Hayırlısı olsun olacağı varsa tek ilişkide de oluyor
Rica ederimçok sağol canım, inşallah, sağlıkla, güzellikle ve kolaylıkla :)
Maşallah canim İnan bana çok çok umut oldunUltrasonda herşey yolunda görünce kan istemedi canım. Sadece karaciğerle ilgili bişeyler istedi tedbir açısından Salı günü devlete gideceğim orda vereceğim kan o zamamda hcg ye bakarsa söylerim sizede
Sonucun ciktimi canimMerhaba, benim son 4 gün.. ancak müthiş adet sancılarım var.. galiba kırmızı kartı yiyeceğimbugün kan değerlerime baktırmaya gitmişken bhcg de verdik bakalım..
Saol canım insssSen rahat ol mülakat da da diğer konuda da stres herşeyi etkiliyor. Ben bekardım mülakata girince ama rahat ol sen herşey hallolur inşallah
Hehe bende de sabah vardı 3 gün var adete :) benim hamilelikten ziyade psikolojik muhtemelen Çünkü cuma aksamı o uzayan akinti geldi biz Pazar beraber olduk eşimle sanmıyorum yanı olsunhamile arkadaşlar, bacak ağrısı da erken gebelik arasında mı ağrıları yaşayıp yine de hamiş olduğunu öğrenenleerr ?