Selam hanımlar.
Benimde bat 11 Haziran. İnşallah rabbim sevindirir bu ay hepimizi. Yumutrlama gününü,öncesini,sonrasını değerlendirdik
Nasip inşallah güzel haberler alalım
Merhaba arkadaşlar. Benim de bata 6 gün var. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Belirtilerin çoğu var ama psikolojik mi bilemedim. Erken mi davranmışım sizce test için
Selamlar :) Haziran 3-4 de benim.. ilk denememiz olmasına rağmen bu ne beklenti diyorum ama durduramıyorum kendimi.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ay bu konuyu görünce için bi garip oldu
Geçen sene açılmıştı bende o ay korunmayı bırakmıştım bu gruba yazıyordum kiii dış gebelik geçirdim sonra 6 ay korundum o arada ameliyat oldum kist aldırdım. 2 ay önce hamile kaldım yine ama o da kese görünmeden düşük oldu. Bu ay yine denemeye başladık. Bakalım bu ay hayırlı olır inşallah.
Aslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurum
Aslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurum
Bat 27 Mayıs. Bu ay ilk denememizdi. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ağrılarım var, muhtemelen yarın regl olacağım. Bu ay kısmet değilmiş :)
Benim de bat 22 mayıstı. Hala regl olmadım. Kan testi yaptırdim, biri bat gününde biri de dün. Ama çıkmadı, negatif. Duyuyorum bazen geç döllenme olduğunda 1 hafta geciktikten sonra da çıkabiliyor kanda diye. Ama çok umutlanmak da isteniyorum. Belirsizlik çok kötü. Ya testte çıksın ya da regl olayım
Ben 2haziranda adetimi bekliyordum, ilk klomen tedavisi gördüğüm ayda ,bugün çok şükür hamile olduğumu öğrendim ,darısı tüm isteyenlere , umudunuzu kaybetmeyin gün doğmadan neler doğar