sanırım bende regl olacağım ya hiç hissim yok hamileyim diyeNe bileyim herkesin önceden çıkıyor en azından bi silik çizgi çıksaydı bari dedim ama yok. Ağrılarım da var adet olacağım hissediyorum. Hayırlısı hakkımızda. inşallah siz güzel haberler verirsiniz.
Tşkleeer. Hakkımızda hayırlısı ikimiz için de.Ne bileyim herkesin önceden çıkıyor en azından bi silik çizgi çıksaydı bari dedim ama yok. Ağrılarım da var adet olacağım hissediyorum. Hayırlısı hakkımızda. inşallah siz güzel haberler verirsiniz.
1 hafta ne çabuk geçmiş 9 ay da o kadar çabuk geçer inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun cnmGünaydın canlarr bugün bebişimi öğreneli tam 1 hafta oldu
Öğlen ultrason için hastaneye gideceğim
Dua edin inşallah kesemizi görürüz
İnşallah canım çok teşekkür ederim1 hafta ne çabuk geçmiş 9 ay da o kadar çabuk geçer inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun cnm
amin cnm inşallahİnşallah canım çok teşekkür ederim
Tüm isteyenlere nasip olsun
rabbim sana şafi ismiyle şifa versin hiç umudunu kaybetme inşalla sende hamile kalacaksıngünaydın kızlar ben bu ay ve ondan sonraki aylar çok umutsuzum zaten sağ tüp komple kapalı sol tüpte çok az bişey açık bebek umudum kayboldu benim akışına bıraktım artık olursa olur sadece bu ay adet başladığı dönemde soğan kürü yapıcam birde onu denicem bakalım nolcak.
inşallah Allah nasip eder bizederabbim sana şafi ismiyle şifa versin hiç umudunu kaybetme inşalla sende hamile kalacaksın
Neden karamsarlaştın canim. Doktor bu sekilde de kalirsin dememis miydi yanlis mi hatirliyorum. Olur insallah en kisa zamanda.Bende yapilan test sonuclari cikana kadar beklemedeyim. 1-1.5 ay kaybimiz olacak.günaydın kızlar ben bu ay ve ondan sonraki aylar çok umutsuzum zaten sağ tüp komple kapalı sol tüpte çok az bişey açık bebek umudum kayboldu benim akışına bıraktım artık olursa olur sadece bu ay adet başladığı dönemde soğan kürü yapıcam birde onu denicem bakalım nolcak.
doktorum demişti ama ne bilim ya kafama da takmıyorum streste yapmıyorum ama nedense olmuyorNeden karamsarlaştın canim. Doktor bu sekilde de kalirsin dememis miydi yanlis mi hatirliyorum. Olur insallah en kisa zamanda.Bende yapilan test sonuclari cikana kadar beklemedeyim. 1-1.5 ay kaybimiz olacak.
Olacak insallah. Şurda bizde bir gun "şu teste bi bakar mısınız" yada"hamileyiiimmm" diyecegiz. (Yazmasi bile guzelmiş)doktorum demişti ama ne bilim ya kafama da takmıyorum streste yapmıyorum ama nedense olmuyor
Kızlar bidaha bakarmısınız Bat 24
evet bende hafif görüyorum ya bizde görebilsek hele ki eşimin ailesine çok haber vermek istiyorum ya onlar okadar çok istiyorlar ki ve kurban bayramında oraya yani adanaya gideceğiz istiyorum ki bebişim tutsun ve haberi orada vereyim ama iştebenimkide buna benziyor ama kendim daha net görüyorum cnm
canım stres yapma olucağı varsa da tutmuyor stres yapınca testler 5 tl ben ucuz testle yaptımevet bende hafif görüyorum ya bizde görebilsek hele ki eşimin ailesine çok haber vermek istiyorum ya onlar okadar çok istiyorlar ki ve kurban bayramında oraya yani adanaya gideceğiz istiyorum ki bebişim tutsun ve haberi orada vereyim ama işte
evet seninkide hafif var kan yaptır netleşsin yada birazdaha bekle bidaha yap bakalım koyulaşacakmıKızlar bidaha bakarmısınız Bat 24
ucuz testler de başarılı mı gerçekten yani bilmiyorum ama başkalarımdan duyduğumda yanılma olasılığı çok yüksek demişlerdi sen kan testi de yaptırmışmıydıncanım stres yapma olucağı varsa da tutmuyor stres yapınca testler 5 tl ben ucuz testle yaptım
ucuz testler de başarılı mı gerçekten yani bilmiyorum ama başkalarımdan duyduğumda yanılma olasılığı çok yüksek demişlerdi sen kan testi de yaptırmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?