• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben her gebeliğimi bu testlerle öğrendim gerek yok pahalıya, bugün akşam kan vermeye gidicem.zaten belirtilerim var
bu çok iyi oldu senden öğrenmem boşuna pahalı olanı alırdım bende öyle yapayım ozaman bizede haber ver test sonucu 1saat sonra çıkıyor zaten yaz sen bizede hadi inşşalh senin 2 ciydi dimi bu

bu çok iyi oldu senden öğrenmem boşuna pahalı olanı alırdım bende öyle yapayım ozaman bizede haber ver test sonucu 1saat sonra çıkıyor zaten yaz sen bizede hadi inşşalh senin 2 ciydi dimi bu

tabiiki yazarım evet 2. olacak cnm inşallah senin bat ne zaman ?

Ben daha hiçbişey hissetmiyorum. Ara sıra kasıklarımdan yukarı bir agrı girip cıkıyo o kadar. Sen yapıp bana da soylersin tamam mı? Bekliycem. Ama ben olmazsam daha yapmayı düşünmüyorum. Geçen ay 3 gün geckmem olmuşdu çünkü. En iyisi beklemek. O da zor
Benimde geçen ay 2 gün geçti canım aslında acele etmemem Laz'ım da bugün akşama kadar beklicem test için yapınca haber veririm tabiki :)

sanırım bende regl olacağım ya hiç hissim yok hamileyim diye
Hamile olsan hissedersin derler hamile arkadaşlar gerçekten var mı o his? Bende de hiç his Yok canım. Kasıklarım ağrıyor bazen bacaklarıma vuruyor sinir tavan yani benim adet belirtileri hepsi tamamdır :super: bari erken gelse de bayram da rahat etsek :21:psikolojik olarak getirtebilirmiyim :KK70:

PhotoGrid_1497962453906.jpg
Bebeğinin kesesini gören arkadaşlar bi bakınn
Doktordan geldim çok minnak birşey var ama kese gibi sanki ama çok erken daha dedi doktor haftaya bidaha gel dedi şu fotoda görünüyor bi bakın lütfeeeennn

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2011611 Bebeğinin kesesini gören arkadaşlar bi bakınn
Doktordan geldim çok minnak birşey var ama kese gibi sanki ama çok erken daha dedi doktor haftaya bidaha gel dedi şu fotoda görünüyor bi bakın lütfeeeennn
Canım orda bir kese gorunüyor. Göruntüyu buyutseydi daha net gorurdun. Doktorun keseyi ölcmedi mi. Genelde beta hcg 1000 in üstüne çiktiginda doktorlar bakmak istiyor. Daha rahat gorunuyormuş. Cok erken gitmissin.Haftaya daha net anlasilacaktir. İçin rahat olsun. Insallah kalp atislarinida duyarsin bebeginin:dua:

Hamile olsan hissedersin derler hamile arkadaşlar gerçekten var mı o his? Bende de hiç his Yok canım. Kasıklarım ağrıyor bazen bacaklarıma vuruyor sinir tavan yani benim adet belirtileri hepsi tamamdır :super: bari erken gelse de bayram da rahat etsek :21:psikolojik olarak getirtebilirmiyim :KK70:
ya aslında ben artık kendimi dinlemiyorum çünkü hevesleniyorum kırmızı kartı yiyimce de yine hüsran deyip üzülüyorum o yüzden o hissi bir kere yaşadım ama hamile değildim

Aynen yaa. Geçen ay galiba var dedim. 3 gün gecikmişti. Yokmuş. Bugun adet gunum bakalım gelecek mi? Eğer bebiş yoksa gelsin. Bide böyle sorunlar olmasın istiyorum
evet ya gerçelten bebiş yoksa zamanında gelsin ve bitsin inssn o regl sendromu bile insanı mahvediyor olsak da rahatlasak bitse de çalışmalara devam etsek diyoruz

Eki Görüntüle 2011611 Bebeğinin kesesini gören arkadaşlar bi bakınn
ayyyy minnak maşallah ya küçücük inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar ve hayatınıza güzellikler getirerek merhaba der

öylemi dersin ya aslında beklemek istiyorum ama çok ta heyecan yapıyorum dediğin gibi bekleyeyim zaten 1-2 gün öncesi zaten daha da regl olacağını hissediyorsun kendimi bir takip edeyim haklısın sanırım
cuma yaptım galiba 5 gün varken negatifti pazartesi yaptım pozitif çıktı

evet ya gerçelten bebiş yoksa zamanında gelsin ve bitsin inssn o regl sendromu bile insanı mahvediyor olsak da rahatlasak bitse de çalışmalara devam etsek diyoruz
Benim bugun bat ama gelen giden yok. Düşünmemek istiyorum ama elimde değil

Back