- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
Senin degerin kaç canim. Acaba benimki de dusuk mu suphelendim birden.Estradiol E2 hormonu di mi? Benim de biraz dusuk. Cok onemli olmadigini soyledi doktor ama adacayini ben de deniycem. Adette mi basliyoz.
Pstt Pamela. Ayy cok guldum. Bu ay ya gecikti ya erkenden geldi gruptakilerin. Nolduk boyle.
@tugsem_10 ruyamda seni gordum. Ne alaka diceksin. Bi okul koridorunda geziom. Siniflarin kapisinda yazar ya 6/A, 7/C filan diye. Birinin kapisinda @tugsem_10 yaziyodu. Ayy ne bicim ruya.
Canım senin de normal. Estradiol (E2) normal degerleri 19.5 ile 144.5 arası olması gerekiyor. Benim 12.7...Senin degerin kaç canim. Acaba benimki de dusuk mu suphelendim birden.
Benimki 45.56 cikmisti
Benim bi arkadasimin degeri 20'li biseydi. Doktor yukselmesi icin ilac verdi. Sen kullaniyor musunCanım senin de normal. Estradiol (E2) normal degerleri 19.5 ile 144.5 arası olması gerekiyor. Benim 12.7...
Hayır. Bana bir şey vermedi. Adet döneminde bu değer düşer dedi. O yüzden biraz düşük, önemsenecek bir durum yok dedi.Benim bi arkadasimin degeri 20'li biseydi. Doktor yukselmesi icin ilac verdi. Sen kullaniyor musun
Belki benim arkadasim farkli zamanda yaptirmistir.bir sorun olmamasi guzel.Hayır. Bana bir şey vermedi. Adet döneminde bu değer düşer dedi. O yüzden biraz düşük, önemsenecek bir durum yok dedi.
Adetin kaçıncı günü aşılama oldun. Kaç günde bir adet görüyorsunKızlar merhaba :) aşılama oldum bugün 15. Gün yarın kan testi bat 1 haziran :))
Estradiol E2 hormonu di mi? Benim de biraz dusuk. Cok onemli olmadigini soyledi doktor ama adacayini ben de deniycem. Adette mi basliyoz.
Pstt Pamela. Ayy cok guldum. Bu ay ya gecikti ya erkenden geldi gruptakilerin. Nolduk boyle.
@tugsem_10 ruyamda seni gordum. Ne alaka diceksin. Bi okul koridorunda geziom. Siniflarin kapisinda yazar ya 6/A, 7/C filan diye. Birinin kapisinda @tugsem_10 yaziyodu. Ayy ne bicim ruya.
Senin degerin kaç canim. Acaba benimki de dusuk mu suphelendim birden.
Benimki 45.56 cikmisti
Benim de göğüslerim taş gibi olur,şişer,ağrır.pamela andırsın gibi gezerim.hem de 10 gün öncesinden.ama bu ay hiç yok bu ay.test negatif olduğuna göre kist olması beni çok işkillendiriyor.bünyem kiste çok müsaitti evlenmeden sürekli olurdu.
Dr a gitsem kan ister zaten.salıya kadar regl olamazsam sorun var demektir.salı kan veririm.sonra da kadın doğum.illa bi göstermem lazım zatenBir de kan verip civan perçemi mi içsen acaba?
Durum kistse içeyim bari hiç de sevmem bitki şeysleriniBir de kan verip civan perçemi mi içsen acaba?
Benim aşılamam 17.günde olacak. Çok geç o zaman28-30 gün civarında değişiyor adet görmem . Adetimin 3. Günü klomene başladım , 5 gün kullanıp 2 gün sonra yumurta takibine gittim , 18 mm olmuştu ve o gün akşam 10 da çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama oldum . Yani 11. Gün aşılama oldum
Aslında yumurta büyüklüğüne göre aşılama yapıyorlar adetinden kaç gün sonra olduğunun bi önemi yok diye düşünüyorum , klomen+iğne oldun mu ? aşılaman ne zaman olacak ?Benim aşılamam 17.günde olacak. Çok geç o zaman
Klomen bitti. İğne salı günü. Aşılama 36 saat sonra işteAslında yumurta büyüklüğüne göre aşılama yapıyorlar adetinden kaç gün sonra olduğunun bi önemi yok diye düşünüyorum , klomen+iğne oldun mu ? aşılaman ne zaman olacak ?
Benim adetin 3. gunu bakildi. Normalde daha mi yuksektir acaba. Doktorumda bir sorun yok dedi.Şimdi başla ne zaman başladığının hiç önemi yok. Bazı günler tek bazı günler çift kupa içtim ben.
Benim değerim 19. Şöyle seninki gayet iyi.
Estradiol adet zamanı düşüp sonra yükselen bir değer. Yüksek olması ciddi problem taşıyor hatta. Ama döngü içerisinde yükselmesine de problem. Bence benimki yükseliyor
Benim adetin 3. gunu bakildi. Normalde daha mi yuksektir acaba. Doktorumda bir sorun yok dedi.
Insallah canim tesekkurlerBence de bir sorun yok takılmayın hiç.
Hangi şehirde tedavi oluyorsunuz ben Ankarada zekai tahir Burak hastanesinde aşılama oldum . İnşallah sizin için olumlu sonuç olur herşeyin hayırlısı Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlısından :) ilk aşılama değil mi birdeKlomen bitti. İğne salı günü. Aşılama 36 saat sonra işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?