Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin degerin kaç canim. Acaba benimki de dusuk mu suphelendim birden.
Benimki 45.56 cikmisti

Benimki 45.56 cikmisti
Canım senin de normal. Estradiol (E2) normal degerleri 19.5 ile 144.5 arası olması gerekiyor. Benim 12.7...

Benim bi arkadasimin degeri 20'li biseydi. Doktor yukselmesi icin ilac verdi. Sen kullaniyor musun
Hayır. Bana bir şey vermedi. Adet döneminde bu değer düşer dedi. O yüzden biraz düşük, önemsenecek bir durum yok dedi.

28-30 gün civarında değişiyor adet görmem . Adetimin 3. Günü klomene başladım , 5 gün kullanıp 2 gün sonra yumurta takibine gittim , 18 mm olmuştu ve o gün akşam 10 da çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama oldum . Yani 11. Gün aşılama oldum

Şimdi başla ne zaman başladığının hiç önemi yok. Bazı günler tek bazı günler çift kupa içtim ben.

Benimki 45.56 cikmisti

Benim değerim 19. Şöyle seninki gayet iyi.

Estradiol adet zamanı düşüp sonra yükselen bir değer. Yüksek olması ciddi problem taşıyor hatta. Ama döngü içerisinde yükselmesine de problem. Bence benimki yükseliyor

Bir de kan verip civan perçemi mi içsen acaba?

Benim aşılamam 17.günde olacak. Çok geç o zaman

Aslında yumurta büyüklüğüne göre aşılama yapıyorlar adetinden kaç gün sonra olduğunun bi önemi yok diye düşünüyorum , klomen+iğne oldun mu ? aşılaman ne zaman olacak ?
Klomen bitti. İğne salı günü. Aşılama 36 saat sonra işte

Benim adetin 3. gunu bakildi. Normalde daha mi yuksektir acaba. Doktorumda bir sorun yok dedi.

Klomen bitti. İğne salı günü. Aşılama 36 saat sonra işte
Hangi şehirde tedavi oluyorsunuz ben Ankarada zekai tahir Burak hastanesinde aşılama oldum . İnşallah sizin için olumlu sonuç olur herşeyin hayırlısı Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlısından :) ilk aşılama değil mi birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…