klomen bazen geçıcı kıst yaptığı ıcın adet zamanında ağrı çekmıyorsan ağrın olabılır.benı yamultuyordu mesela.3. gundan başlayınca kullanmaya.Kizlar ben bisey sormak istiyorum 24 mayista catlatma ignesi oldum obdan once klomen kullandim. Doktora gidince sormayi unuttum da vajinamda agri zonklama gibi bisey yasiyorum ara ara bir bilginiz varmi aranizda yasayan varmi birde ara ara alt karin agrim var
Klomen ve iğnenin etkileri,gayet normal.Kizlar ben bisey sormak istiyorum 24 mayista catlatma ignesi oldum obdan once klomen kullandim. Doktora gidince sormayi unuttum da vajinamda agri zonklama gibi bisey yasiyorum ara ara bir bilginiz varmi aranizda yasayan varmi birde ara ara alt karin agrim var
Sorunun maksadını anlayamadım.tavaya kır yeAyin 1ne yumurtlama gunum kizlar sizce nasil degerlendirim bu sureyi??
Bence hamilesin.gögüs boşuna siyahlaşmaz.Eğer bu ay hamile isem size çok baba bir belirti söyleyebilirim. İlk çocuğumda da fark edip adet öncesi göğüs ağrısı yaşadığım için çok farklı bulmadığımı hatırlıyorum.
Göğüs ucum, sadece uç yalnız kenar kahverengi halka değil, müthiş siyah. Siyaha yakın. Koyulaştı iyice ve dolgunluktan ziyade ince bir sızı var göğüs ucunda yanma var. Durup dururken yanma.
Başkaca belirtilerim de var ama hepsini olumsuz yorumluyorum bu hariç. Bunu da regl kanamasının gelip gelmemesi olumlu kılacak. Dişimi sıkıp 3 Haziran a kadar test yapmıcM. Son ilişki 23 ünde oldu zaten. Geç yumurtladı isem kaçırdım demektirç.
Bu olay bende hiç olmadı mesela göğüslerim hala aynılar :)Eğer bu ay hamile isem size çok baba bir belirti söyleyebilirim. İlk çocuğumda da fark edip adet öncesi göğüs ağrısı yaşadığım için çok farklı bulmadığımı hatırlıyorum.
Göğüs ucum, sadece uç yalnız kenar kahverengi halka değil, müthiş siyah. Siyaha yakın. Koyulaştı iyice ve dolgunluktan ziyade ince bir sızı var göğüs ucunda yanma var. Durup dururken yanma.
Başkaca belirtilerim de var ama hepsini olumsuz yorumluyorum bu hariç. Bunu da regl kanamasının gelip gelmemesi olumlu kılacak. Dişimi sıkıp 3 Haziran a kadar test yapmıcM. Son ilişki 23 ünde oldu zaten. Geç yumurtladı isem kaçırdım demektirç.
Klomen ve iğnenin etkileri,gayet normal.
Ya bi türlü regl olamadım,testlerde negatif.regl olsam da mevzu nedir bilsem.valla üzülmiycem,regl olsam sevinicem artık.döngüm 26-27 gün normalde.geç yumurtladım bu ay biliyorum da.30.gündeyim.kist olması hoşuma gitmiyor.ateş ölçmeye başladım bugün.
herbisi şu adaçayı ve afrodizyak etkisini iyiki söyledin.çok ihtiyacım var.bardak bardak içeyim bare.bi demleme şekli falan var mı ya da cinsi çayın?regl olunca başlamak lazım herhalde.
Bence hamilesin.gögüs boşuna siyahlaşmaz.
Bu olay bende hiç olmadı mesela göğüslerim hala aynılar :)
Evet benimde hiç belirti olmaz göğüslerimde regl zamanı o yüzden hamilelikte de olmadı demekDağ çayı derler bizim burada. Kaynamış suya atıp biraz kaynatıp demlemeye bırakıyorum. Balla içiyorum.
Hormonlar sebep olur demiş bazı siteler.
Bazıları sıfır belirti yaşıyor. Bünyeye göre. Mesela ben adet dönemini aşırı göğüs ağrısı ile yaşarım. Hiç fark etmeden adet olanlar var. On gün önceden yaşarım ben.
Benim de göğüslerim taş gibi olur,şişer,ağrır.pamela andırsın gibi gezerim.hem de 10 gün öncesinden.ama bu ay hiç yok bu ay.test negatif olduğuna göre kist olması beni çok işkillendiriyor.bünyem kiste çok müsaitti evlenmeden sürekli olurdu.Bazıları sıfır belirti yaşıyor. Bünyeye göre. Mesela ben adet dönemini aşırı göğüs ağrısı ile yaşarım. Hiç fark etmeden adet olanlar var. On gün önceden yaşarım ben.
Üzülme canım ya.bence olmayacağı halde reglin gecikmesi daha sinir bozucuOff ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.
Ayni durumdayiz canim benimde 30 mayisti 2 gun erken geldi az once. Hemde adet oldugumu farketmeden halimden suphelenip ilk idrarla gebelik testi yapmistim. Butun moral sifir simdiOff ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.
Bu arada sıkma canını bir daha ki aya inşallah canımklomen bazen geçıcı kıst yaptığı ıcın adet zamanında ağrı çekmıyorsan ağrın olabılır.benı yamultuyordu mesela.3. gundan başlayınca kullanmaya.
bu arada kızlar ben zor da sökülse adet olmaya başladım. bu ayda boş
Uzulme canim, Rabbim her seyin hayırlısıni versin evladin da.Off ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.
Estradiol E2 hormonu di mi? Benim de biraz dusuk. Cok onemli olmadigini soyledi doktor ama adacayini ben de deniycem. Adette mi basliyoz.Bu ay ilk on beş gün civarı ben de içtim ada çayı. Ostrojen seviyem biraz artar cinsel istek yapar diye. O anlamda işe yaradı. Zaten çok az estradiol seviyem düşüktü. Kuruluk var ise anlaşılıyor düşük olduğu test yapmadan da ben yaptırıp anladım. Ada çayı içince kuruluk problemi halloldu. İstekte :) içilebilir bence de. Yüksek değilse hormon hiçbir sakıncası da olmaz
Pstt Pamela. Ayy cok guldum. Bu ay ya gecikti ya erkenden geldi gruptakilerin. Nolduk boyle.Benim de göğüslerim taş gibi olur,şişer,ağrır.pamela andırsın gibi gezerim.hem de 10 gün öncesinden.ama bu ay hiç yok bu ay.test negatif olduğuna göre kist olması beni çok işkillendiriyor.bünyem kiste çok müsaitti evlenmeden sürekli olurdu.
T tugsem_10 ruyamda seni gordum. Ne alaka diceksin. Bi okul koridorunda geziom. Siniflarin kapisinda yazar ya 6/A, 7/C filan diye. Birinin kapisinda @tugsem_10 yaziyodu. Ayy ne bicim ruya.Off ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.
Ovulasyon bende denemek istiyorum bu ay gozlemlemek lazım bugun pazar olmasaydı iyi olurdu alırdım yakın bi eczaneden hayıt hapıda almayı düşünüyorumSon ilişkimi bildiğim için onun hesabını öyle yapıcam artık. Tahmini ne zamana kadar çıkmaz vs. Gibi... Glukofen kullandığım için düzenli adet görürdüm ben ne zaman bebek düşündüm ilk ay değil de ikinci ay yedi gün öteledi. Yumurtlama tahminim tutmadı ilişkisiz geçti o dönem.
Döngümden emin olmak için önümüzdeki döngü de ovulasyon testi almak istiyorum ama bayramdı, ramazandı, memlekete gidilecek derken stres olmayıp diğer aya öteleyeceğim
Benim de ilk defa göğüslerim şişti. Yaa çok güzel böyle. Keşke hep böyle olsa :)Benim de göğüslerim şişer adet öncesi on gün önceden bu ay allahtan 6 gün öncesinden şişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?