Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomen bazen geçıcı kıst yaptığı ıcın adet zamanında ağrı çekmıyorsan ağrın olabılır.benı yamultuyordu mesela.3. gundan başlayınca kullanmaya.
bu arada kızlar ben zor da sökülse adet olmaya başladım. bu ayda boş

Klomen ve iğnenin etkileri,gayet normal.

Ya bi türlü regl olamadım,testlerde negatif.regl olsam da mevzu nedir bilsem.valla üzülmiycem,regl olsam sevinicem artık.döngüm 26-27 gün normalde.geç yumurtladım bu ay biliyorum da.30.gündeyim.kist olması hoşuma gitmiyor.ateş ölçmeye başladım bugün.

herbisi şu adaçayı ve afrodizyak etkisini iyiki söyledin.çok ihtiyacım var.bardak bardak içeyim bare.bi demleme şekli falan var mı ya da cinsi çayın?regl olunca başlamak lazım herhalde.

Bence hamilesin.gögüs boşuna siyahlaşmaz.

Bu olay bende hiç olmadı mesela göğüslerim hala aynılar :)

Dağ çayı derler bizim burada. Kaynamış suya atıp biraz kaynatıp demlemeye bırakıyorum. Balla içiyorum.

Bence hamilesin.gögüs boşuna siyahlaşmaz.

Hormonlar sebep olur demiş bazı siteler.

Bu olay bende hiç olmadı mesela göğüslerim hala aynılar :)

Bazıları sıfır belirti yaşıyor. Bünyeye göre. Mesela ben adet dönemini aşırı göğüs ağrısı ile yaşarım. Hiç fark etmeden adet olanlar var. On gün önceden yaşarım ben.

Evet benimde hiç belirti olmaz göğüslerimde regl zamanı o yüzden hamilelikte de olmadı demek

Bazıları sıfır belirti yaşıyor. Bünyeye göre. Mesela ben adet dönemini aşırı göğüs ağrısı ile yaşarım. Hiç fark etmeden adet olanlar var. On gün önceden yaşarım ben.
Benim de göğüslerim taş gibi olur,şişer,ağrır.pamela andırsın gibi gezerim.hem de 10 gün öncesinden.ama bu ay hiç yok bu ay.test negatif olduğuna göre kist olması beni çok işkillendiriyor.bünyem kiste çok müsaitti evlenmeden sürekli olurdu.

Off ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.

Off ya bu ayda erken gelmis olsu bat 30 mayis iken 28 mayısta geldi kırmızılar ne nasipsiz çocukmuş bi fırsat bulamıyor gelmeye.kocam da artik kara kara düşünüyor bana belli etmiyor gururundan.
Üzülme canım ya.bence olmayacağı halde reglin gecikmesi daha sinir bozucu

Ayni durumdayiz canim benimde 30 mayisti 2 gun erken geldi az once. Hemde adet oldugumu farketmeden halimden suphelenip ilk idrarla gebelik testi yapmistim. Butun moral sifir simdi

Benim de göğüslerim şişer adet öncesi on gün önceden bu ay allahtan 6 gün öncesinden şişti.

Benim adetten beri kasiklarim agriyordu hep, bugun cok azaldi. Ara ara batiyor. Bat a da 12 gun var, yumirtlama o agrilarin oldugu zamanda miydi ki acaba?

Bu arada sıkma canını bir daha ki aya inşallah canım

Uzulme canim, Rabbim her seyin hayırlısıni versin evladin da.

Kızlar Merhaba Hayırlı Ramazanlar herkese bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşAllah (banada inş)bende ateş ölçüyorum çizelgem bu şekil bat 31 mayıs heycanla bekliyorum sonucu bakalım nasip

Eklentiler

• IMG_4693.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 27
Estradiol E2 hormonu di mi? Benim de biraz dusuk. Cok onemli olmadigini soyledi doktor ama adacayini ben de deniycem. Adette mi basliyoz.

Pstt Pamela. Ayy cok guldum. Bu ay ya gecikti ya erkenden geldi gruptakilerin. Nolduk boyle.

T tugsem_10 ruyamda seni gordum. Ne alaka diceksin. Bi okul koridorunda geziom. Siniflarin kapisinda yazar ya 6/A, 7/C filan diye. Birinin kapisinda @tugsem_10 yaziyodu. Ayy ne bicim ruya.

Ovulasyon bende denemek istiyorum bu ay gozlemlemek lazım bugun pazar olmasaydı iyi olurdu alırdım yakın bi eczaneden hayıt hapıda almayı düşünüyorum

Benim de göğüslerim şişer adet öncesi on gün önceden bu ay allahtan 6 gün öncesinden şişti.
Benim de ilk defa göğüslerim şişti. Yaa çok güzel böyle. Keşke hep böyle olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…