Ya şu altta hamileyim güzelim yazıp çift çizgili test reklamı çıkıyor.uyuz oluyorum,ben de çift çizgili test istiyorummmmm
Takvimde benim yumurtlama 26 mayisti, bat 9 haziran.. calismalara ne kadar devam ediliyor pe, ben bat gunu gelene dek diye düşünüyorum dakızlar bu ay bıtmek uzere ıns ay sonu yada ay bası guzel haberler alırız yumurtlaması yakın olanlar varmı aramızda ?
anladım cnm bu arayı ıyı degerlendır sık ılıskı 2 gune bır hıc degılse bat a kadar tedıbırı elden bırakma cnmTakvimde benim yumurtlama 26 mayisti, bat 9 haziran.. calismalara ne kadar devam ediliyor pe, ben bat gunu gelene dek diye düşünüyorum da
Insallah canim.. Oruc da biraz yorgun bırakıyor insani, uykuua yenik dusmezsek eger :))anladım cnm bu arayı ıyı degerlendır sık ılıskı 2 gune bır hıc degılse bat a kadar tedıbırı elden bırakma cnm
Ayin 1ne yumurtlama gunum kizlar sizce nasil degerlendirim bu sureyi??[/QUOT sen simdiden basla iki gune bir dewam et 8 10 gun kadar :)
Hayıt tohumu yada hayıt hapı denemeyı dusunuyorum bende hamıle kalmayı kolaylastırdıgı soylenıyor yumurtlamayı ve adet dongusunu sıstemını duzenledıgını okudumInsallah canim.. Oruc da biraz yorgun bırakıyor insani, uykuua yenik dusmezsek eger :))
Benim debata bes gün var o yüzden bende üzülmemek için bakmıyorum test yapmıyorum bekliyorum günü gelene kadar her ay gününde olurum Rabbim bilir zamanını hayırlı zaman da verecek bu haberi bize inşallahYa bata 5 gun kaldi hala daha her gun bi tane test yapyorm negatif
Ayin 1ne yumurtlama gunum kizlar sizce nasil degerlendirim bu sureyi??
Ben ilk gebeligimde ada cayi iciyordum, bitkisel caylarin faydasi olacagini dusunuyorum. Inşallah Rabbim verene dek boyle dogal yontemlerle sansimizi denemeye devam :))Hayıt tohumu yada hayıt hapı denemeyı dusunuyorum bende hamıle kalmayı kolaylastırdıgı soylenıyor yumurtlamayı ve adet dongusunu sıstemını duzenledıgını okudum
Evet canım Allah nasıp ederse olur tedbir amaclı degılse doktor kontrolunde zaten cıkar stres cok etkılıyor cok prgramlı degılım aslında bu konuda akısına bıraktım dıyebılırım ılıskı yasarken bu durumu dusunmuyorm zihinsel olarak prgramlanmadm anlıcagınBen ilk gebeligimde ada cayi iciyordum, bitkisel caylarin faydasi olacagini dusunuyorum. Inşallah Rabbim verene dek boyle dogal yontemlerle sansimizi denemeye devam :))
Ben ilk gebeligimde ada cayi iciyordum, bitkisel caylarin faydasi olacagini dusunuyorum. Inşallah Rabbim verene dek boyle dogal yontemlerle sansimizi denemeye devam :))
Eğer bu ay hamile isem size çok baba bir belirti söyleyebilirim. İlk çocuğumda da fark edip adet öncesi göğüs ağrısı yaşadığım için çok farklı bulmadığımı hatırlıyorum.
Göğüs ucum, sadece uç yalnız kenar kahverengi halka değil, müthiş siyah. Siyaha yakın. Koyulaştı iyice ve dolgunluktan ziyade ince bir sızı var göğüs ucunda yanma var. Durup dururken yanma.
Başkaca belirtilerim de var ama hepsini olumsuz yorumluyorum bu hariç. Bunu da regl kanamasının gelip gelmemesi olumlu kılacak. Dişimi sıkıp 3 Haziran a kadar test yapmıcM. Son ilişki 23 ünde oldu zaten. Geç yumurtladı isem kaçırdım demektirç.
Adet donemi agrilari icin de iyi gelmiati, hormonlar üzerinde olumlu etkisi var sanırım. Cinsel istek konusunu bilmiyordum, o da onemli bir ozellikmis.Bu ay ilk on beş gün civarı ben de içtim ada çayı. Ostrojen seviyem biraz artar cinsel istek yapar diye. O anlamda işe yaradı. Zaten çok az estradiol seviyem düşüktü. Kuruluk var ise anlaşılıyor düşük olduğu test yapmadan da ben yaptırıp anladım. Ada çayı içince kuruluk problemi halloldu. İstekte :) içilebilir bence de. Yüksek değilse hormon hiçbir sakıncası da olmaz
En guzeli bu aslinda canim, sartlandirinca insan kendini olacagi varsa da stresten olmuyor. Akisina birakip tadini cikarmak en guzeli de gel gor ki kadin dunyasi, umut, sabirsizlik, heyecan oylesine yogun oluyor ki :)) hayirlisi artik, inşallah olur en kosa zamanda hepimize o cift cizgi :))Evet canım Allah nasıp ederse olur tedbir amaclı degılse doktor kontrolunde zaten cıkar stres cok etkılıyor cok prgramlı degılım aslında bu konuda akısına bıraktım dıyebılırım ılıskı yasarken bu durumu dusunmuyorm zihinsel olarak prgramlanmadm anlıcagın
3 hazırana kadar sık dısını hatta adetın stresten dıyelım gec geldı tekrar bı hafta sonra emınolmak ıcın yap bazı sonuclar adetın 1hafta sorasında ortaya cıkabılıyor benım bı arkdasım 10gun 15gun yaptı negatıftı 20cı gunu tekrarladı pozıtıf gec döllenme olustugunu soyluyor
Insallah cok dua ediyorum herkes icinBenim debata bes gün var o yüzden bende üzülmemek için bakmıyorum test yapmıyorum bekliyorum günü gelene kadar her ay gününde olurum Rabbim bilir zamanını hayırlı zaman da verecek bu haberi bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?