Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de o zamana kadar rahat etsin için diye yazdım. 78 milyondan bir milyona düşmesi çok zor ne bileyim imkansız gibi o kadar fark olmaz. Olsa olsa 18 dir zaten öğreneceksiniz. Için rahat olsun...

Bugün dr gittim bi problem çıkmadı adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki dedi 6-7 ay daha beklicez olmazsa römtgenle bakacakmış inşallah gerek kalmaz

Kızlar yardım yukarda. Aşağıya doğru her akşam yapıldı ovulasyon. Fakat sondan 3. Yü sabah yapmıştım ilk idrarda böyle silik çıkmıştı. Geçti heralde yumurta çatladı dedim. Akşamına altındaki testi yaptım t çizgisi daha koyu çıktı. Son testide şimdi yaptım yine koyu çıkıyor. Neden sabahki silik olmuş sizce. 4 gün sürekli koyu çıktı hani bu ovulasyon 24 saatti anlayamadım başına gelen varmı

Eklentiler

• IMG_5083.JPG
    39,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5084.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 31
Canim sabah yapilmamasi tavsiye ediliyor cunku ilk idrar dogru sonuc vermeyebiliyormus. Eczacim oyle demisti. Sonra ki yaptiklarini baz al. Onlar daha dogrudur

Arkadaşım ilk idrarda yapılmıyor. Sonucu yanlış gösteriyor. Neden bilmiyorum ama ilk idrarla değil, gün içerisinde belirlediğin aynı saatte, son 3-4 saat su alımı yapmaksızın yapılması lazım testin.

Hepsini genelde akşam aynı saatlerde yaptım. Banada sabah yap demişlerdi onu sabah yaptım oyüzden. Peki 3 gün üst üste pozitif olması normalmi. Hala t çizgisi c den daha koyu. Pozitif olunca 24 saat içinde çatlaması gerekmiyormuydu 3 gündür pozitif

İlk idrarınla yaptığın için dogruyu göstermemiş olabilir o test akşam ki Hale'n koyuysa degerlendirmeye devam sen bence sabahkini baz alma

İlk idrarınla yaptığın için dogruyu göstermemiş olabilir o test akşam ki Hale'n koyuysa degerlendirmeye devam sen bence sabahkini baz alma
Onu çıkartıyorum şimdi aradan ozaman. Ama 3 gündür pozitif çıkıyor normalmi yani. 24 saat değilmiydi çatlama süresi

Acaba birden fazla yumurta mi catliyor

Onu çıkartıyorum şimdi aradan ozaman. Ama 3 gündür pozitif çıkıyor normalmi yani. 24 saat değilmiydi çatlama süresi
O konuda benim bi tecrübem Yok canım benimki sadece 1 gün koyuydu sonra silikleşmeye başladı.. belki bunu yaşayan başka arkadaşlar cevap verir

Ah demeyin bide döllenme olursa ikiz olma ihtimali vardır ozaman
O konuda benim bi tecrübem Yok canım benimki sadece 1 gün koyuydu sonra silikleşmeye başladı.. belki bunu yaşayan başka arkadaşlar cevap verir
Şimdi iyice kurt düştü içime zaten meraktan çatlıyorum tuttumu tutmadımı diye bide yumurta neden çatlamadı derdim eklendi

Şimdi iyice kurt düştü içime zaten meraktan çatlıyorum tuttumu tutmadımı diye bide yumurta neden çatlamadı derdim eklendi

Stres yapma bence tam yumurtlama zamanların hormonların etkilemesin bu süreci rahat ol çatlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…