Off Allah yardımcın olsun. Topluca seni delirtmeye and içmişler gibi. Biz eşimle memleketlerimizden ailelerimizden çok uzaktayız. Bayaa bayaa uzaktayız. Oralarda olsak gerilirdik, sorunlar çıkardı eminiz. Evliliğin ilk yıllarında uzakta olmak iyi gibi.başta kocam sonra kpeder kvalde annem bu konuda katkısı olanlar çok fakat beklentide çok onlarda.
Ben de bu ay inşaallah başlayacağım. Adet bekliyorum. Birlikte kullanalım destek olalım birbirimize :)kızlar bu arada bir arkadaşımın yumurtaları doğal çatlamıyormuş. klomene başlayacak benimde kaybım yok adet olursam bende klomen içeceğim ovitrell vurunacağım.
10. günde başla derim. 14. gün civarlarında yumurtlarsın muhtemelen. Belli de olmaz. Birkaç gün önce birkaç gün sonra da olabilir.28 günde 1 adet görüyorum ne zaman yapmam lazım ovulasyon testi ben bişey anlamadım ya biri yardımcı olabilir mi
26 mayıs takvime göre ama ben geç yumurtladım 28 i olmalıOff arkadaşım yaaSenin bat bugün müydü. Az bekle bence yaa. Yarın bi daha yap. Belirtilerin var mı?
Benim hiç şaşmıyor haa. 32 de bir geliyor kırmızılar.26 mayıs takvime göre ama ben geç yumurtladım 28 i olmalı
Bu üstteki çok iyi bak! Onun 1 öncesi , o gün, bir gün sonrası yaptın mı?
2 gün öncesi yaptıkBu üstteki çok iyi bak! Onun 1 öncesi , o gün, bir gün sonrası yaptın mı?
Yine de tutmuş olabilir! İnşallah öyledir. Yumurta çatladığında içeride hazır askerler oluyor çünkü o iki gün önceden kalma2 gün öncesi yaptıkneyse bi dahaki aya artık kısmet bu testleri bugün yaptım üstteki sabah alttaki akşam
Hiç umudum yok stresliyim bu ayYine de tutmuş olabilir! İnşallah öyledir. Yumurta çatladığında içeride hazır askerler oluyor çünkü o iki gün önceden kalma
Bnce hiç strese gerek yok olcagi varsa tek ilişkiyle bile oluyo sen elinden geleni yap gerisi allaha birakHiç umudum yok stresliyim bu ay
Stres farklı sebepler bebek için stres yapmıyorum :) rabbim ne zaman verirse en hayırlısı o zamandırBnce hiç strese gerek yok olcagi varsa tek ilişkiyle bile oluyo sen elinden geleni yap gerisi allaha birak
Farklı sebepler de olsa stres gebe kalmaya engel. Ailevi sıkıntı olur, işyerinde huzursuzluk olur. Kafan bişeye takık olur. Yapma, etme, eyleme, demedi deme, ablanı dinle!Stres farklı sebepler bebek için stres yapmıyorum :) rabbim ne zaman verirse en hayırlısı o zamandır
Az çok yorumlayabilirimKıZlar ya bizde 26 Ay oldu bebek isteyeli. Bi sürü test yaptık rahim filmi , hormon testi , e2 testi , sperm testi. Benim herşey normal. Eşiminde sperm testi normal çıkmıştı ama 3 gün önce araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde sperm testi yaptırmak istedi ve yaptı da. Diger iki sperm testi sonuçları normaldi ama bu gün ki test sonuçları kötü çıktı. Doktor perşembe yine çağırdı. Bakalım ne diyecek ? Testten anlayan var mı ?
Sen yolla çat pat anlıyoz yine de. Ya çok duydum bu sperm testleri her yerde farklı çıkıyormuş diye. Yorumlayanlar da farklı yorumluyormuş.KıZlar ya bizde 26 Ay oldu bebek isteyeli. Bi sürü test yaptık rahim filmi , hormon testi , e2 testi , sperm testi. Benim herşey normal. Eşiminde sperm testi normal çıkmıştı ama 3 gün önce araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde sperm testi yaptırmak istedi ve yaptı da. Diger iki sperm testi sonuçları normaldi ama bu gün ki test sonuçları kötü çıktı. Doktor perşembe yine çağırdı. Bakalım ne diyecek ? Testten anlayan var mı ?
Doktor yorumladı mı bu sonucu? Elle yazılmış garip geldi bana. Morfolojiye eksi koymuş. Morfoloji önemli. Yani anomali olmayan sağlam sperm. İleri hareketli sperm sayısı ya da yüzdesi de önemli. % 4 üstünde olması gerek. Bi de ml'deki toplam sperm sayısı önemli. 15 milyonun üstünde olması gerek.Test bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?