Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce belirtiler ne kadar erken çıkar piyasaya?

İlk gebeliği belirtisiz başlayan biri olarak göğüs uçlarım da deli acı var ve daha bat a çok var.

bnmde bu ay sol gögsumde ince acı verici bir sızı oldu diğerleri adet belirtisi bir de bir haftadır yumurtlama akıntı var ama test negaif 3 gun var adetime

Bat mayıs sonu. Günü belli değil bu ay biraz karmaşık oldu adet uzun sürdü. Ama iste bir ümit bu ay da bekliyorum. Doğal yumurtlama ihtimalim çok az ona rağmen iste ümitler.... niye bu sayfaya girdim niye yazıyorum bilmiyorum....

Allahtan Ümit kesilmez demişler işte bu yüzden.

Tedavi görüyor musun?

Allahtan Ümit kesilmez demişler işte bu yüzden.

Tedavi görüyor musun?
Doğru diyorsun canım o kadar çok hamilelik hikayesi duyuyoruz ki acaba bize de böyle bir mucize olur mu diyoruz.
Pkoluyum. Tedavi gördüm olmadı. Aşılama da yaptık. Tek tup bebek kaldı geriye. Onu da esim istemiyor. Yakında 6 yıl olacak. O yuzden bir umit bekliyorum.

Kızlar hiç belirtilere bakmayın. Benim nu ay göğüslerim tam bir hafta ağrıdı ucu sizladı resmen sol kasigimda batık vardı göbeğimde çizgi vardı a malesef sonuç hüsran sabah adet oldum hem de erken şimdi bir koca karı ilacı getirdiler başladım içmeye sabahları aç karna yeni bir ay malesef yeni düzenli mecburi arkadaşın dediği mik mikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…