- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Sagol canım zaten ben kendimi biliyorum belirtilerim var sürekli uyku bulantı yok dese de ınanmazdımhayırlı olsunpinar_kerem kesin hamilesin kan sonucu yalan değil sağlıkla gelsin inşallah
Canım gözün aydın hayırlı olsun bi daha o dr a gitme benceSagol canım zaten ben kendimi biliyorum belirtilerim var sürekli uyku bulantı yok dese de ınanmazdım
Mecbur aile hekimiCanım gözün aydın hayırlı olsun bi daha o dr a gitme bence
Allahtan Ümit kesilmez demişler işte bu yüzden.Bat mayıs sonu. Günü belli değil bu ay biraz karmaşık oldu adet uzun sürdü. Ama iste bir ümit bu ay da bekliyorum. Doğal yumurtlama ihtimalim çok az ona rağmen iste ümitler.... niye bu sayfaya girdim niye yazıyorum bilmiyorum....
Doğru diyorsun canım o kadar çok hamilelik hikayesi duyuyoruz ki acaba bize de böyle bir mucize olur mu diyoruz.Allahtan Ümit kesilmez demişler işte bu yüzden.
Tedavi görüyor musun?
test yapmak için uygun zaman yapabilirsin bugün yada yarın inşallah bebiş seninledirMerhabalar, yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, benim bat 21 mayıs ama regl olmadım test te yapmadım evdeyim bugün, yarın yaparım artık
aynen ben de öyle corap giyiyiyomkizlar ayaklarim cok usuyo isitamiyorum sizdede oluyormu
hamilemisn canmaynen ben de öyle corap giyiyiyom
hayır bat 27 si inş olurum hamişhamilemisn canm
benimde öyleydi bir kaç önce gebelik belirtisi okumuştum nette ama adet olmuştum belirtileri bazen yanılıyoruz adet gelmeden önce gebelik belirtileri aynı oluyor umutlanmamak lazım inşallah hamilesinkizlar ayaklarim cok usuyo isitamiyorum sizdede oluyormu
benmde bat 26canm ya insAllah hamisizdirhayır bat 27 si inş olurum hamiş
inş canım bende adet belirtiler yok oldu birde hafif akıntı var ama 18 inde kan yaptrdım cıkmadı erken dediler bilmiyorum cok umudum yok gibibenmde bat 26canm ya insAllah hamisizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?