Oh çok teşekkür ederim. Üzüldüm kaçırdım diye. Şimdi rahatladim.Canim tabiki de tutma ihtimali var spermler 3 gun yasayabiliyor hatta kisiden kisiye gore degisip daha uzun da yasayabiliyor
Evet canim var ihtimal insallah tutmuştur:)O
Oh çok teşekkür ederim. Üzüldüm kaçırdım diye. Şimdi rahatladim.
Ay inşallah. Gerçi pazartesi lokal anestezi olacağım umarim zarar vermez varsa.Evet canim var ihtimal insallah tutmuştur:)
2 çizgide aynı renk olması gerek hatta t bölgesi daha koyu olması gerek canım nisan ayında yakalamışsin devam et çalışmalara lh yükseliyor bı kaç güne yakalarsinAnaa en koyu dündü. Daha çatlamadı mı ki ne? Ya da çatlamıcak mı ki bu ay? 2 gündür yani dün ve bugün ağrısından duramadım ama! Bu ağrı neyin nesi ama?
Bende varım bat 30 mayıs :))arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Sweet03
Suskun Ceylan ? ? 15 mayıs
@Egiersin
@Huysuzd? ? 18 mayıs
@KE Dilek ? ? 19 mayıs @Hera90 ? ? 20 mayıs Papatyalardunyasi
@fatima38? ? 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue? ? 22 mayıs
_citygirl_
6 65zeynep06? ? 23 mayıs
@Ayferclk? ? 25 mayıs @Khaleesi21
@ilkduyansenol? ? 26 mayıs
E ebrydlts
@melek mila? ? 27 mayıs
@sweetdreams1985
fatma_sibel ? ? 28 mayıs
@innocent33
@tugsem_10
@fato38? ? 30 mayıs
@Pudra16 ? ? 2 haziran EosAna
@herbisi
@Incifem
@grapher? ? 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis? ? 4 haziran
ezgish
@nannen1? ? 5 haziran
Simayinannesi ? ? 6 haziran @Shencys
@gkymc? ? 8 haziran
@Nrglctn ? ? 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @srplmtmtk ? ? 16 haziran @KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti? ?
Canım ben 6 gün kala da yaptım 4 gün kala da 1 gün kalmada hep negatıftı. Hıc degısmedı. Ama 6 günde herşey degısır. Bır kaç gün daha bekle bence.Bugünü saymazsak bata 6 günüm kaldı acaba p.tesi ya da salı gibi test alsam çıkar mı sonuç
Yaş 25 1. Çocuk çabaları :))
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Sweet03
Suskun Ceylan ? ? 15 mayıs
@Egiersin
@Huysuzd? ? 18 mayıs
@KE Dilek ? ? 19 mayıs @Hera90 ? ? 20 mayıs Papatyalardunyasi
@fatima38? ? 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue? ? 22 mayıs
_citygirl_
6 65zeynep06? ? 23 mayıs
@Ayferclk? ? 25 mayıs @Khaleesi21
@ilkduyansenol34 2 26 mayıs
E ebrydlts
@melek mila? ? 27 mayıs
@sweetdreams1985
fatma_sibel ? ? 28 mayıs
@innocent33
@tugsem_10
@fato38? ? 30 mayıs
@Pudra16 ? ? 2 haziran EosAna
@herbisi
@Incifem
@grapher? ? 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis/21 /1 4 haziran
ezgish
@nannen1? ? 5 haziran
Simayinannesi ? ? 6 haziran @Shencys
@gkymc? ? 8 haziran
@Nrglctn 25 1 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @srplmtmtk ? ? 16 haziran @KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti//25 //2
Laboquick ovulasyon testini kullandim bugun. Baskada duymadim hic.Ben hasta olmadan negatifi gördüm ya hemen ovulasyon testı aramasına başladım. Daha önce hıc denemedım ilk defa bu Regl Den sonra Deneyecegım. Ama hangı marka almalıyım ne onerırsınız arkadaşlarım?
Aman yaaa en iyisi batı beklemek bu ay sabredicemCanım ben 6 gün kala da yaptım 4 gün kala da 1 gün kalmada hep negatıftı. Hıc degısmedı. Ama 6 günde herşey degısır. Bır kaç gün daha bekle bence.
Canim bende goguste hassasiyet var dokununca acıyor birde karın altı agrim başladı az önce kahverengi lekelenmem başladı bu ay erkenmi oluyorum acaba_citygirl_ ve 6 65zeynep06 kizlar batimiz ayni sizinle o yuzden soruyorum. Agri batma akinti herhangi bir belirtiniz varmi. Bende sadece sislik var o da cok yemekten diye dusunuyorum . Hicbir belirtim kalmadi. 10 gun once sizim sizim sizliyodu kasik batma oluyodu adet olcakmisim gibi agri vardi. Heh dedim dollenme kesin. Ama sanirrim yumurtlamayms o. Ve 18 - 25 gun arasina denk gelmisti yumurtlamayi daha once dusunup degerlendirmedim. Sizde durumlar ne
Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin cnmCanım bense bundan önceki gebeliğimde öyleydim ama şimdi istiyorum bekliyorum kendime ediyorum biliyorum ama elimde değil inş Rabbim çok aratmaz
Sanmıyorum canım ya geçen ayda böyle adet olmuştumYaaa belki yerlesme kanamasidir. Ve agrinda baslamis iyi birsey sanki :)_citygirl_
Bunu bende merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi?Ya yine aynı konumu diyebilirsiniz belki ama akıntı bitmisse yumurtlama da bitmiştir dimi
Hayirlisi olsun yarina belli olur hersey :/Sanmıyorum canım ya geçen ayda böyle adet olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?