Müjdeee.. :))) Dün hamilelik testi almıştım. Sabah yaptım, pozitif göründü. Emin olmak için bir de hastaneye gittik. Beta 986 çıktı. :)) Pozitif dediler. Sonra özele geçtik, oraya gösterdik sonucumu, ordan devam edeceğim. Doktor 2 gün sonra gelmemizi söyledi. Değerlerin 2 katına çıkması gerekiyormuş. Ayrıca keseye bakarız dedi, bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim. :) 2 yıldır evliyiz. Doğum kontrol hapı kullandım 1 sene. Yaklaşık 6 ay kadar önce de bırakmıştım. Nisanda da hadi deneyelim dedik, ilk seferde oldu çok şaşkın ve mutluyum. :))) İnşallah yolunda gider her şey, cumartesiyi iple çekiyorum. :) Allah, isteyen herkese nasip etsin. Belirtilerim de; 12 nisanda ilişkiye girmiştik. 13'ünde akşam eşimin kolunda bayıldım.
Şaka gibi ama gerçek. Çünkü öyle bir sorunum olmadı hiç 28 yaşıma kadar. Bir de regl günüm 1 mayıstı. Benim 28 nisandan bugüne her gece karnımda şiddetli sancılar oluyor, uykudan uyandırıyor.10 dakika sonra geçiyor. Sordum doktor normal dedi. Başka hiçbir belirtim olmadı. :)