Çok komik.. daha öncesinde heryerde bulduğum ovu testlerini Ankara’nın göbeğinde bulamıyorum.. şimdi bi yere daha sordum yok dediler :)) hadi bakalımdemek ki yapmaman gerekiyormuş herşeyde bir hayır vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok komik.. daha öncesinde heryerde bulduğum ovu testlerini Ankara’nın göbeğinde bulamıyorum.. şimdi bi yere daha sordum yok dediler :)) hadi bakalımdemek ki yapmaman gerekiyormuş herşeyde bir hayır vardır
hayırlısı inşallah.. 7 aydır deniyoruz hemen hemen olmadı bu ayda ne ovulasyona baktım ne de başka birşeye aslında sonra bir baktım ayın 2si olmuş :) düşündükçe olmuyor onu anladım.. ilk gebeliğimde de aklımda yokken olmuştu.. Rabbim biliyor vaktini zamanını inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evladım daha olur
Çok komik.. daha öncesinde heryerde bulduğum ovu testlerini Ankara’nın göbeğinde bulamıyorum.. şimdi bi yere daha sordum yok dediler :)) hadi bakalım
nasılsın arkadaşım
bende aynıyım şükür iyiyim canım bende adet olacakmışım merakla bekliyorumçok şükür canım iyiyim.. ev iş arası mekik dokumaya devam sen nasılsın
Canim 7 mayis ama kendime soz verdim test felan yapmicam gecikme olmadanbat ne zamandı???
Adetime 2 gün kaldı, çok hafif kahverengi lekelenme başladı, evde test yaptım ama maalesef çıkmadı birşey. Acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmüştüm. Normalde olmaz çünkü bende hiç adet öncesi lekelenme.
Canim 7 mayis ama kendime soz verdim test felan yapmicam gecikme olmadan
kızlar pik oldum
bende aynıyım şükür iyiyim canım bende adet olacakmışım merakla bekliyorum
canım bende de hiç olmazdı gebelik düşünmeye başladıktan sonra başladı 2 gün önce kahverengi leke geliyor sonra regl başlıyor.. doktor stres kaynaklı dedi bana hormonlarımda rahmimde birşey çıkmadı çünkü..
kızlar pik oldum
Bugün yarın değerlendir canım ne olur ne olmaz hatta önümüzdeki 1 haftayı değerlendir
Bu ay 1 gün erken oldum, yine bitti umutlar..
İnanamıyorum aynı şey bende de bebek düşündüğümüzden beri oluyor. İki gün kahverengi leke ardından regl. Strestenmiş demek ...canım bende de hiç olmazdı gebelik düşünmeye başladıktan sonra başladı 2 gün önce kahverengi leke geliyor sonra regl başlıyor.. doktor stres kaynaklı dedi bana hormonlarımda rahmimde birşey çıkmadı çünkü..
kendi adıma öğretmen olmayınca yıllık izin dışında pek öyle kafa dağıtacak durum yok mesleğim icabıhadi inşAllah canım ya bir tparlayabilsek yaz gelince kafamızda rahatlar mı acaba