- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kesin sonuç artik kanda çıkar canim. Eziyet etme kendineEşim engelliyo beni biraz daha bekle kesin sonucu öğrenelim diye ben çatlicam haberi yok :)))
Benim hala adet agrım gibi oluyor korkuyorum ama geçiyor agrıBen kaç gündür adet sancısı gibi sancılar çekiyodum şimdi o da geçti ne gelen var ne giden
Ben yine de umutlanmak istemiyorumBen varım adet günü ve adetten 1 2 gün önve adet sancısı çektim canım çok az turuncumsu leklenmem oldu
Kaç aydir deniyorsun canımKanda negatif çıkar diyede korkuyorum psikopatlaştım iyice
Nasıl kaç tane test yaptın birde nasıl silik benimkilerde silik çıkmıştıdaHayir malesef yine olmadi testler silik ama kanda neqativ deger 5
Hayırlısı olsun hakkındaHayir malesef yine olmadi testler silik ama kanda neqativ deger 5
6 aydır canım deniyorum özellikle bu ay da ovulasyon testiyle denedim ondan bu ay biraz daha fazla beklenti içerisindeyimKaç aydir deniyorsun canım
Silik dedigim resmen gozle gorunuyor.elimde 3 tane pozitiv idrar testim var baska marka biri ama kanda neaqativ cildiricagimmNasıl kaç tane test yaptın birde nasıl silik benimkilerde silik çıkmıştıda
Hadi ya allah allah e doktora dedinmi böyle böyle diyeSilik dedigim resmen gozle gorunuyor.elimde 3 tane pozitiv idrar testim var baska marka biri ama kanda neaqativ cildiricagimm
Cok silik degil aslinda 4tane testim var biri baska marka ama 4 de pozitiv ikisini 4 gun once yapmsďim ikisini bu gun yaptimNasıl kaç tane test yaptın birde nasıl silik benimkilerde silik çıkmıştıda
Ne zamanlar tekrarladın pekiSilik dedigim resmen gozle gorunuyor.elimde 3 tane pozitiv idrar testim var baska marka biri ama kanda neaqativ cildiricagimm
Dün ve bugün kiCok silik degil aslinda 4tane testim var biri baska marka ama 4 de pozitiv ikisini 4 gun once yapmsďim ikisini bu gun yaptim Eki Görüntüle 2149340 Eki Görüntüle 2149340 bu gun
Gozun aydin canim bence hamilelim var.bu gun denedigin testin markasi ne?Dün ve bugün ki
Saglıklıca kucağımıza alırız inşallah tebrik ederim amiiinnn isteyen herkes tatsın bu duyguyu sonuna kadarKızlar adetim 2 gün geçmişti bu sabah test yaptim ve çok şükür ikinci çizgiyi gördüm 6 gün önce predictor ile yapmistim çıkmamiştı umudum bitmisti ama şuanda mucize gibi bişey oldu hala şaşkınım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Daha koyulaşmadı gerekirdi ama madem yoksa hala neden pozitif çıkıyor markası neydiCok silik degil aslinda 4tane testim var biri baska marka ama 4 de pozitiv ikisini 4 gun once yapmsďim ikisini bu gun yaptim Eki Görüntüle 2149340 Eki Görüntüle 2149340 bu gun
Saglıklıca kucağımıza alırız inşallah tebrik ederim amiiinnn isteyen herkes tatsın bu duyguyu sonuna kadar