Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnaşllah değer yükselir cnnBu gun yine bir umud kan verdim sonuc husran olucak biliyorum ama sabah test yaptim yine silik cizgi cikti.demek benim bedenim hcg uretiyor
Benimde 4gün geçti adetim kan testi yapmaya korkuyorum resmen pazartesi idrar yaptım bişey çıkmadı hala bekliyorum belki geç döllenmedir diyeBende hala adet olmadim ya cildirmak uzereyim ☹ bat 13 mayisti 3 4 gun sonra idrar testi yaptim negatif cikti.pazartesi gunu de kan verdim negatif ama hala gelen giden yok ☹☹
Insallah oyledir canim ya benim 11.ci gunum cok sıkildm bu durumdan.bende pazartesi doktora gidicem bakalim neden bu kadar geciiktiBenimde 4gün geçti adetim kan testi yapmaya korkuyorum resmen pazartesi idrar yaptım bişey çıkmadı hala bekliyorum belki geç döllenmedir diye
Aslında stresten gecikiyor beynimizi hamileliğe adapte ettiğimiz için havalarda bu aralar sıcak ondanda oluyor hakkımız da hayırlısı canım inşallah bi an önce beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruzInsallah oyledir canim ya benim 11.ci gunum cok sıkildm bu durumdan.bende pazartesi doktora gidicem bakalim neden bu kadar geciikti
lnsallah yaa insallahAslında stresten gecikiyor beynimizi hamileliğe adapte ettiğimiz için havalarda bu aralar sıcak ondanda oluyor hakkımız da hayırlısı canım inşallah bi an önce beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz
Daha 5 gün varBatina kac gun var ki canim
Ekliyemedim ki :))İkinci testini göremedim ben ama
Silikse bebis vardır canimm.insallahBu gun yine bir umud kan verdim sonuc husran olucak biliyorum ama sabah test yaptim yine silik cizgi cikti.demek benim bedenim hcg uretiyor
Gebesin tatlim hayırlı olsun benim.ki az silikti ama bugün 5 haftalık olduk:)Yani imkansız artık eminim 4 test te pozitif dün silikti bugün bariz belli 2. Çizgi yanılma ihtimali olamaz dimi 4 ününde farklı marka
Ben kaç gündür adet sancısı gibi sancılar çekiyodum şimdi o da geçti ne gelen var ne gidenMerhaba kızlar.
Bat yarın. Ama adet ağrısı var birkac gündür. Benim gibi olup hamile olanlar var mı? Yoksa hiç umutlanmayayım
Kuzum.bende öyle.idim bi kan testi verseneBen kaç gündür adet sancısı gibi sancılar çekiyodum şimdi o da geçti ne gelen var ne giden
Eşim engelliyo beni biraz daha bekle kesin sonucu öğrenelim diye ben çatlicam haberi yok :)))Kuzum.bende öyle.idim bi kan testi versene
Gayet belirgin canım tebrik ederim :)Ekliyemedim ki :))
Belirtileriniz neydi bi de kaç gün geçti adetten öğrendiniz anlatırmısınızKuzum.bende öyle.idim bi kan testi versene
Ben varım adet günü ve adetten 1 2 gün önve adet sancısı çektim canım çok az turuncumsu leklenmem olduMerhaba kızlar.
Bat yarın. Ama adet ağrısı var birkac gündür. Benim gibi olup hamile olanlar var mı? Yoksa hiç umutlanmayayım