- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Merhaba :) bu incir kürü nedir acaba bende bu ay eşime şöyle keçiboynuzu özü fındık fıstık bal karışımlı bir macun hazırlamayı planlıyorum kendim de o zaman incir yiyeyim nasıl tüketiyorsunuz özelliği var mı ? Kür bilgisi bende sıfır :):):)yok canım benim bat 3 haziran inşallah güzel haberi alırım. 2 senedir bekliyoruz aşılama falanda oldum ben doktorumn hatası ile tutmadı akışına bıraktım geçen ay sogan kürü yaptm adetle berebarde incir yemeye başladm bakalım olcak mı :) bu da olmazsa artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorm.
İnsallah canım ya benim tahmini yum. Günü seninde bat inşallah gelmez canım hayırlısiyla guzrl haberi alırsın. Dr. Nasıl bi hata yaptı ki canimyok canım benim bat 3 haziran inşallah güzel haberi alırım. 2 senedir bekliyoruz aşılama falanda oldum ben doktorumn hatası ile tutmadı akışına bıraktım geçen ay sogan kürü yaptm adetle berebarde incir yemeye başladm bakalım olcak mı :) bu da olmazsa artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorm.
yumurtayı geliştirdi çatlatma ignesinide werdi yap diye yaptık iki gün sonra gidip aşılama oldum hiç çatlayıp çatlamadgına bakmadı bende ne agrı ne sızı wardı yumurta çatlmamış boşu boşuna yapmış oldu aşılamadan 6gün sonra çatladıgını hissettm şiddetli bi şekilde. Uyarmadı da bizi hani agrı sızı hissedersen ilişki deneyn falan diye bizde herşeyden habersiz tabi bişe olur korkusuyla bişeyde yapmadık tutmadı. Aşılama yapmadan bikere kontrol etse yumurtayı yapmazdık aşılamayı bıraktım o doktoru da.İnsallah canım ya benim tahmini yum. Günü seninde bat inşallah gelmez canım hayırlısiyla guzrl haberi alırsın. Dr. Nasıl bi hata yaptı ki canim
Anladım canım dikkatsiz davranmış dediğin gibi bakması lazimdi bisey demesi lazım ki sende ona gore hareket edesinyumurtayı geliştirdi çatlatma ignesinide werdi yap diye yaptık iki gün sonra gidip aşılama oldum hiç çatlayıp çatlamadgına bakmadı bende ne agrı ne sızı wardı yumurta çatlmamış boşu boşuna yapmış oldu aşılamadan 6gün sonra çatladıgını hissettm şiddetli bi şekilde. Uyarmadı da bizi hani agrı sızı hissedersen ilişki deneyn falan diye bizde herşeyden habersiz tabi bişe olur korkusuyla bişeyde yapmadık tutmadı. Aşılama yapmadan bikere kontrol etse yumurtayı yapmazdık aşılamayı bıraktım o doktoru da.
ewet bide bana kızmıştı üstüne vajinal jel kullanman lazım diye sen söylemezsen ben nerden bilcem kullanacagımı ilk defa yaptırıyordum ve çok bilgisizdim bu konuda şimdi yaptrsam kesinlikle kontrol ettirirdim yumurtayı... Bunda da var bi hayır diyorum yaşıcagım warmş yaşadım rabbim daha iyi bilir.Anladım canım dikkatsiz davranmış dediğin gibi bakması lazimdi bisey demesi lazım ki sende ona gore hareket edesin
Bende seni merak etmiştim inş yolunda gider herşeyBende de senin anlattığın gibi ne kilom var ne kılım nede adet düzensizliğim ama bir önceki gittiğim doktor pko görünümü var dedi şimdi gitmeye başladığım doktor sende pko yok dedi. Sadece klomenden dolayı sanırım çok fazla yumurta oluşmuş. Doktorda onların ne olduğunu çözemedi adetin 10. Günü tekrardan çağırdı. İnşallah onlarda atılır. Vücudumuz ne garip dimi her ay başka başka şeylerle uğraşıyoruz
Birde hemen rahim filmi diyor bu doktorlar benim de sanırım bu ay çekilecekAnladım canım gittigm gün muhtemelen yum. Gunum yakın olcak. Yumurtan güzel gelişmiş demişti Dr. Bana ilk gittiğimde ama tahminen catlamiyo sanırm gecen ay ovu. Ysptim yumurtlama zamanında ilk çizgiyle aynı koyuluğu gormedim.koyulasti ama esit değildi. İnşallah bu ay hepimz güzel haberlerimizi alırız burada paylasiriz
Amininşallah canım rabbim güzel gönlüne göre wersinnn :) benimki kendinden çatladıgı için hiç çatlatma denemedk ama genelde öyle yapıyorlar inşallah bu ay ramazanın hürmetine isteyen herkes hamile kalır hayırlı saglıklı bi şekilde...
Aslinda rahim filmi ni once istemesi iyi en azından tupler ackmi degilmi bilinir canım netlesirBirde hemen rahim filmi diyor bu doktorlar benim de sanırım bu ay çekilecek
Sizin bu ilk denemeniz olacak değilmi yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse bence Dr iyiki hormon tahlil bişey istememiş asıl isteseydi ben para tuzağı diye düşünürdüm bence sende rahat ol eğer birkaç ay olmazsa o zaman zaten baktırırsın tabi yaş olarak da 30 yaş altı olduğunu düşünüyorum ,Dr hem stres hem maddi kayıp inş hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalacaksın canımEvet doktor herkese aynı şeyi söylüyormuş onu da forumlarda okuyarak buldum:) doktorlar çok tuhaf bari bir hormonlarıma baksaydı iyi olacaktı. Ben hatta yumurtalarım çatlamıyor mu acaba diye falan da düşünül doktora sordum. Kuruntu yapmayalım deri:) iyi de sen bakmazsan ben nasıl bilcem kuruntu mu değil mi ultrasonla baktı tertemiz hiçbir şey Yok dedi gönderdi. Bende bari ovülasyonla deneyeyim olmaZsa giderim başka doktora dedim. En azından 3 ay kendimiz deneyip sonrasında olmaZsa doktorda baktıralım ona göre tedavi olalım diyoruz. Eşim de var ya bir keyfe keder adamdır. Ölse düşmez peşine yani aman olursa olur der bana kalsa çoktaaan çalışmalara başlamıştım ama eşim daha yeni yeni olabilir moduna geçti öyle muhteşem istekli de değil.
Ben geçen ay kafayı takmıştım YouTube dan devamlı Saraçoğlu videoları izledim incir yumurta geliştiren bir kür 3- 4 bardak kaynamış suya 7- 8 inciri soğuk suda yıkayıp ikiye bölüp atıyorsun 15 dk ağzı kapalı sonra süzüp ılıyınca gün içinde tüketiyorsun içmesi keyifli bişey ayrıca yumurta çatlaması için 2 havucu 3bardak kaynayan suya bölüp atıyorsun 20 dk kaynat ılıyınca incirle karıştır gün içinde tüketiyorsun ben fayda gördüm sende o videoları izle mutlaka iyi gelir inşMerhaba :) bu incir kürü nedir acaba bende bu ay eşime şöyle keçiboynuzu özü fındık fıstık bal karışımlı bir macun hazırlamayı planlıyorum kendim de o zaman incir yiyeyim nasıl tüketiyorsunuz özelliği var mı ? Kür bilgisi bende sıfır :):):)
Sizin bu ilk denemeniz olacak değilmi yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse bence Dr iyiki hormon tahlil bişey istememiş asıl isteseydi ben para tuzağı diye düşünürdüm bence sende rahat ol eğer birkaç ay olmazsa o zaman zaten baktırırsın tabi yaş olarak da 30 yaş altı olduğunu düşünüyorum ,Dr hem stres hem maddi kayıp inş hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalacaksın canım
İnşallah hepimiz için bakalım bu ay 22sinde bat. Ama bu ayı boş geçircez yani tedavisizBende seni merak etmiştim inş yolunda gider herşey
Batlarımız aynı sayılırİnşallah hepimiz için bakalım bu ay 22sinde bat. Ama bu ayı boş geçircez yani tedavisiz
Benim de bu ay rahim filmi çekilecek, anestezili mi çektirdin zor muydu sonradan ağrı oluyormuş galibaSelam kızlar benimde bat 13 haziran. 16 aydır bebek istiyoruz nasip olmadı 3 kere klomen 1 aşılama oldum olmadı eşimde hareketsizlik vardı onu aştık . bu ayda rahim filmi çekildik hayırlısı Allah'tan İnşAllah bu ay nasip olur
Anestezili çekildi canım anesteziden 1 saat önce ağrı kesici aldım. Ağrılı bir işlem değil hiç ağrım olmadı ağrıyı geç sızı dahi hissetmedim ağrı eşiğim düşük olmasına rağmenBenim de bu ay rahim filmi çekilecek, anestezili mi çektirdin zor muydu sonradan ağrı oluyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?