- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.221
Canım 23.gün pik yaptığına göre kaç günde adet oluyorsun.7 haziranda yumurtan çatlamışsa eğer 10.gün yani 17 haziranda kanda çıkar diye biliyorum .sen idrar testi mi yaptın o dahada geç çıkarKizlar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya basladim 23. Gunde pik oldu yani 7 haziranda dun normalde adet olmam gerekiyodu hala olmadim hicte gecikmez ama test yapiyorum negatif ne derseiniz gec yumurtladigim icin testtede gec mi cikar
Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya basladim 23. Gunde pik oldu yani 7 haziranda dun normalde adet olmam gerekiyodu hala olmadim hicte gecikmez ama test yapiyorum negatif ne derseiniz gec yumurtladigim icin testtede gec mi cikar
Canim idrar testi yaptim dun ve bugun negatif cikti adetim 29 gunde bir oluyoCanım 23.gün pik yaptığına göre kaç günde adet oluyorsun.7 haziranda yumurtan çatlamışsa eğer 10.gün yani 17 haziranda kanda çıkar diye biliyorum .sen idrar testi mi yaptın o dahada geç çıkar
Insallah canim yarin babalar gunu yarin boyle bi haberi esime vermeyi cok isterdim ama idrarda cikmadi henuz kanda cikarmi bilmiyorum daha erken galibaEvet canım geç yumurtlayınca ve geç döllenme olunca hemen yükselmiyormuş değer biraz daha bekleyip testi yenile istersen:) Hayırlı haber olur inşallah
Bence 15-16 Haziran olmuş gibi ben kendi fotomu atayım bak canım sana . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim sana da almayı nasip etsin bu güzel haberiKızlar hayırlı bayramlar.size yaptığım ovulasyon testlerinin fotosunu atıyorum.sat 31 mayıs.acaba ben yumurtlamadım miEki Görüntüle 2157784
Sen bugünü yarını güzel değerlendir canım inşallah taMaşallah canım benim çok sevindim hamile olmana.İnşallah değerlerin yükselir.Rabbim hayırlısını eylesin birde yeni ovulasyon test görüntüsü attım.yorumlarsan sevinirim
canım bugünü yarını değerlendir kesinlikleKızlar hayırlı bayramlar.size yaptığım ovulasyon testlerinin fotosunu atıyorum.sat 31 mayıs.acaba ben yumurtlamadım miEki Görüntüle 2157784
Canım senin son yaptığın tam eşit benimki o kadar eşit değil .ama nedense icimde olmayacak gibi bir his var.diğer ay aşılama isteyecem doktorumdan.progestan verdi doktorum acaba o etkiler mi ovulasyon testini....Rabbim senin hamileliğini de inşallah sorunsuz gecirmeni nasip eder.burda güzel haberler duydukça mutlu oluyorum umutlanıyorum....Sen bugünü yarını güzel değerlendir canım inşallah ta
canım bugünü yarını değerlendir kesinlikle
Canım benim bildiğim kadarı ile fark ediyor hastaneden hastaneyEKızlar 13 hsziranda bthcg sonucum 143 çıktı başka bir ilde 15 Haziran'da çıktı 16 Haziran'da 163 çıktı. Hastaneden hastaneye fark eder mi böyle bir durum yaşayan var mu
Canım pik in üstüne 2 hafta sonra belli olur. Mesela benim sat 25 mayıs , 21 Haziran bat idi ama yumurtam zamanında büyümedi 1 hafta gecikti 14. Gün pik beklenirken 20. Gün oldu böylece benim bat 29 hazirana kaydıKizlar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya basladim 23. Gunde pik oldu yani 7 haziranda dun normalde adet olmam gerekiyodu hala olmadim hicte gecikmez ama test yapiyorum negatif ne derseiniz gec yumurtladigim icin testtede gec mi cikar
Canim ayni durum bende mevcutInsallah canim yarin babalar gunu yarin boyle bi haberi esime vermeyi cok isterdim ama idrarda cikmadi henuz kanda cikarmi bilmiyorum daha erken galiba
Bak benim 26 Mayıs öğlen silik ama akşam kıpkırmızı . Sonuçta senin 16 Haziran değil mi şuan en kırmızı testin? Bence bugün yarın önemli olabilir nasip kısmet tabi ama karartma kalbiniCanım senin son yaptığın tam eşit benimki o kadar eşit değil .ama nedense icimde olmayacak gibi bir his var.diğer ay aşılama isteyecem doktorumdan.progestan verdi doktorum acaba o etkiler mi ovulasyon testini....Rabbim senin hamileliğini de inşallah sorunsuz gecirmeni nasip eder.burda güzel haberler duydukça mutlu oluyorum umutlanıyorum....
sanki silik birsekilde var gibi yarin erken gebelik yap yada pazartesi kan verEki Görüntüle 2157900 Kızlar benim bat 21 haziran ve şimdi test yaptım, çok silik çıktı sanırım hamileyim, siz de bir baksanıza ya
Fotoğrafta daha silik yakından çok çok net ve ilk 10 sn de çıktı. Hadi hayırlısı bakalımsanki silik birsekilde var gibi yarin erken gebelik yap yada pazartesi kan ver
Ay canım eşim artık yoruldum diyor.dün gece olmadı.bari bu gece ikna olur.vallahi bir de eşinin kaprusini çekiyorum .fizyolojik olarak erkeğin işi çok zor deyip duruyor.Bak benim 26 Mayıs öğlen silik ama akşam kıpkırmızı . Sonuçta senin 16 Haziran değil mi şuan en kırmızı testin? Bence bugün yarın önemli olabilir nasip kısmet tabi ama karartma kalbini
Al benden de o kadar.Eslerimiz bizim pesimizde dolanmasi gerekirken mart kedisi olan benimAy canım eşim artık yoruldum diyor.dün gece olmadı.bari bu gece ikna olur.vallahi bir de eşinin kaprusini çekiyorum .fizyolojik olarak erkeğin işi çok zor deyip duruyor.
Ben artık kavga ettim.oturdum ağlıyorum.onun bencilliği umursamazlığı beni sinir ediyor.obur ay aşılama istetecem .İnşallah o tutar bir daha da ben ona sırt çevirecem.beni çok kırdı.çocuk konusunda hassas olduğunu biliyorAl benden de o kadar.Eslerimiz bizim pesimizde dolanmasi gerekirken mart kedisi olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?