- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
- #1.201
Ins olmam normalde bu saate kadar olmam lazimdi ins gelmez yarabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kabul etsin duami insTakvim yapınca hamilesin sandım
İnşallah adet olmasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins olmam normalde bu saate kadar olmam lazimdi ins gelmez yarabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kabul etsin duami insTakvim yapınca hamilesin sandım
İnşallah adet olmasın canım
Canim uzulme herseyde vardir bi hayir bozma moralini bende hicbir sorun yokken olmuyor cocugumKızlar bende şimdi adet oldum
Şok oldum biran hiç beklemiyordum sanki hamileymişim gibi hissediyordum adet epey gecikince ağlamamak için zor tuttum kendimi
Eşime söyleyince oda bozuldu biraz
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
2 hafta kadar olmadım işte Progestan vermişti doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olabilir falan demişti ama nasip olmadı işteCanim uzulme herseyde vardir bi hayir bozma moralini bende hicbir sorun yokken olmuyor cocugum
Kac gun gecikti reglin
gecen ayda bende 3hafta geciktim canim igne oldum hastalanmadim ilac kullandim anca hastalandim bazen oyle olmasini istedigimiz seylere kendimizi inandiriyoruz ne yazikki rabbim bir an once fualarimizi kabul etsin. senin sorunun ne canimKızlar bende şimdi adet oldum
Şok oldum biran hiç beklemiyordum sanki hamileymişim gibi hissediyordum adet epey gecikince ağlamamak için zor tuttum kendimi
Eşime söyleyince oda bozuldu biraz
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Bende adet düzensizliği var şimdilik tek bildiğim bu pazartesi hormon testleri yapılacak muayene olacağım.Açtığım konuyu okursan benim geçmişte ki sorunlarım biraz farklıydı canımgecen ayda bende 3hafta geciktim canim igne oldum hastalanmadim ilac kullandim anca hastalandim bazen oyle olmasini istedigimiz seylere kendimizi inandiriyoruz ne yazikki rabbim bir an once fualarimizi kabul etsin. senin sorunun ne canim
pkos olabilirsin canim eger gecikme varsa yok hamile degilim gun gun neler oluyor diye merakimdan yaptim ins. ugurlu gelir silneden devam ederimBende adet düzensizliği var şimdilik tek bildiğim bu pazartesi hormon testleri yapılacak muayene olacağım.Açtığım konuyu okursan benim geçmişte ki sorunlarım biraz farklıydı canım
Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah
Sen hamilesin sanırım senin de takvim varda
Canim senin pik yapmış, akşam bi daha test yap, siliklesmeye başlarsa çatladı demektir. O yüzden bence kaçırma yapMerhaba kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay . Dün gece birliktelik oldu ve bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sizce nasıl ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
Dün kaçta ilişki oldu bilmiyorum ama soermin en az iki gün yasadıgını düşünürsek bence 48saat gecince yap hem yeni spermler daha kaliteli olur Ayrıca pikten sonra 36saat inde yumurta catlayacak demek yani özetle yarın yapman gerektiğini düşünüyorum hatta mümkünse yarın sabah.çünkü soermler sabahları kanat takıyormuş :)))Merhaba kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay . Dün gece birliktelik oldu ve bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sizce nasıl ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.Dün kaçta ilişki oldu bilmiyorum ama soermin en az iki gün yasadıgını düşünürsek bence 48saat gecince yap hem yeni spermler daha kaliteli olur Ayrıca pikten sonra 36saat inde yumurta catlayacak demek yani özetle yarın yapman gerektiğini düşünüyorum hatta mümkünse yarın sabah.çünkü soermler sabahları kanat takıyormuş :)))
Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.Canim senin pik yapmış, akşam bi daha test yap, siliklesmeye başlarsa çatladı demektir. O yüzden bence kaçırma yap
Son ilişkiden sonra en gec 48saat sonra yap yanı yarın gecede olabilir yasınız gencse hem bu gece hemm yarın gece olabilşrKuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.
Ben bir kaç gündür bakmadım sayfaya cevap biraz gecikmiş olabilir :/ ilacın etkisini bilemem ama benim normalde adet döngüm 30-32 gündür ben ovülüasyon testiyle 13. Gün çift kırmızı çizgiyi gördüm şaşırdım da sonuca adet döngüme bakınca umarım verimli geçmiştir yakaladığın günler siZin için . Benim bata 2 gün kala değer 347 ye çıktı bat 1 gün geçti bugün Pazartesi doktor randevum var bakalım minnak inşallah bizimledirKızlar birşey soracam.ben ovulasyon testi kullanıyorum.bugün progestana başladım.sabah içtim.4 saat sonra felan ovulasyon testi yaptım.adetinin13.günü bugün çizgi daha belirgindi.acaba hap lh seviyesini etkiler mi.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.hapin etkisiyle mi yükseldi aceba dedim
Evet canım 15- 16 haziranda pik yapmış testin hayırlısı olsunKızlar hayırlı bayramlar.size yaptığım ovulasyon testlerinin fotosunu atıyorum.sat 31 mayıs.acaba ben yumurtlamadım miEki Görüntüle 2157784
Maşallah canım benim çok sevindim hamile olmana.İnşallah değerlerin yükselir.Rabbim hayırlısını eylesin birde yeni ovulasyon test görüntüsü attım.yorumlarsan sevinirimBen bir kaç gündür bakmadım sayfaya cevap biraz gecikmiş olabilir :/ ilacın etkisini bilemem ama benim normalde adet döngüm 30-32 gündür ben ovülüasyon testiyle 13. Gün çift kırmızı çizgiyi gördüm şaşırdım da sonuca adet döngüme bakınca umarım verimli geçmiştir yakaladığın günler siZin için . Benim bata 2 gün kala değer 347 ye çıktı bat 1 gün geçti bugün Pazartesi doktor randevum var bakalım minnak inşallah bizimledir
Gebelik haberlerini alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah kırmızı kart yiyenler de Rabbim tez vakit gebe kalmayı nasip etsin inşallah