• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zamandır deniyosun hiç doktora gittiniz mi eşin sen muayene oldunuz mu?
Hamile kalsamda riskli olacak canım tek tüplü yarım rahimliyim. Yani biraz zor bi sürec olacak
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Allah isterse hiç birşey zor değildir ne durumda ki kadınlar hemen hamile kalabiliyor canım,
bennim durumum biraz trajik yaklaşık 4 yıl önce boşandım ilk evliliğimde 2 sene bir çok tedaviye rağmen hamile kalamadım,sonra boşandık şimdi tekrar evlendim 2 ay oldu bekliyorum biraz daha sabırlı ama tedirginim.
eskiden tedavi sürecinde bir kaç tanı koyuldu kist var dediler,tüp tıkalı dediler,pko dediler hepsinin tedavisini oldum ameliyat oldum falan,sonra yumurtlama takibi,çatlama iğnesi,ebeler hocalar çalmadığım kapı kalmamıştı.çok zor zamanlardı.Rabbşm bi daha yaşatmasın inşallah

Geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın testinde çizgiler henüz belirgin değil bence pik yapmamış günde iki kere test yaparsan kaçırmazsın. Ayrıca pikten sonra siliklestiğindede 3gün sonrasına kadar öalışmaya devam etmek gerekmiş
Sağol kuzum biraz daha beklemeliyim galiba ozaman .

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Allah isterse hiç birşey zor değildir ne durumda ki kadınlar hemen hamile kalabiliyor canım,
bennim durumum biraz trajik yaklaşık 4 yıl önce boşandım ilk evliliğimde 2 sene bir çok tedaviye rağmen hamile kalamadım,sonra boşandık şimdi tekrar evlendim 2 ay oldu bekliyorum biraz daha sabırlı ama tedirginim.
eskiden tedavi sürecinde bir kaç tanı koyuldu kist var dediler,tüp tıkalı dediler,pko dediler hepsinin tedavisini oldum ameliyat oldum falan,sonra yumurtlama takibi,çatlama iğnesi,ebeler hocalar çalmadığım kapı kalmamıştı.çok zor zamanlardı.Rabbşm bi daha yaşatmasın inşallah
Her ser de bi hayır bar diye bosuna dememişler. İyiki edki esinden hamile kalmamışsın. İnşallah şimdi beklemeden hamile kalırsında eşinle musssmutlu yasarsın canım

Kızlar dünde sormuştum.bilgisi olan var mi.progestan hap ovulasyon testini etkiler mi.ben 2 gündür progestsn içiyorum.testindeki 2.çizgi bayağı belirgin.adetinin 14.günü bugün

Kızlar dünde sormuştum.bilgisi olan var mi.progestan hap ovulasyon testini etkiler mi.ben 2 gündür progestsn içiyorum.testindeki 2.çizgi bayağı belirgin.adetinin 14.günü bugün
Ben de Protestan kullanıyorum ama net bir bilgim yok ovulasyon testine etkisi konusunda. Ama zaten 14. Gün çatlama günü olabilir eğer geliştiyse yumurtan. Bi doktoruna danış istersen.

Screenshot_20180614-162922_Gallery.jpg
kizlar bakarmisiniz nezaman pik olur sizce yada bukadar koyulastigina gore piki gorururm degilmi

Hadi hayırlısı bakalım kuzum. Yeni ay yeni umutlar dicez .bende hala daha bişiy yok. Dayanamadım öğleden sonra test yaptım ama negatif çıktı. Bende kırmızıları bekliyorum bakalım :KK43:
Aynen canım sağlıkla önümüzde ki aylara InşAllah çalışmalara devam

Kizlar bugun regli gunum ama henuz olmadim.Gobek deligimde sabahtan beridir bi aci var.Regliye dair hic belirtim yok.2 gun once test yaptim negatifti.Gobek deligim neden aciyor olabilir ki acaba ilk kez boyle bisey oldu o_O

Kizlar bugun regli gunum ama henuz olmadim.Gobek deligimde sabahtan beridir bi aci var.Regliye dair hic belirtim yok.2 gun once test yaptim negatifti.Gobek deligim neden aciyor olabilir ki acaba ilk kez boyle bisey oldu o_O
Canım hamilelik takvimi yapmışsın ne zaman öğrendin hayırlı olsun

Kızlar bende şimdi adet oldum
Şok oldum biran hiç beklemiyordum sanki hamileymişim gibi hissediyordum adet epey gecikince ağlamamak için zor tuttum kendimi
Eşime söyleyince oda bozuldu biraz
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah

Back