- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.241
Ben silik bir çizgi gördüm, hayırlısı olsun inşallah
Insallah canim Allah nasip etsinBen silik bir çizgi gördüm, hayırlısı olsun inşallah
O dediğin ilaç söktürücü değilmi eğer bebek varsa ona zarar vermezmi bence ilaç kullanma bekle biraz dahaKizlar iki aydir bende bir bir qariplik var .adet yok pko var bende ama adetim duzenliydi.test yaptum pozitiv cikti kan testi yaptirdim neqativ cikti ama hala adet yok dubaston sokturufu kullanmaya basladim.ama son 1hatfadir cok istahsizim test yaptim bu sabah cok cok silik bir cizgi cikti.yeni hamile kalmis ola bilirmiyim?yada dubaston yuzundenmi cikti silik cizgi?kafam cok karisti.insan bekleyemiyor.dubaston biterse adet olurum.olmazsam demekki hamilryim oyle degilmi?ama insan sabr edemiyorki .bide ilave edeyim sari akintim var.ilk defe oluyor
Hayir canom hamile bayanlarada yziliyor.bebek iyi tutunsun diye.hamile ola bilirmiyim?ne bileyim hic inanmiyorumO dediğin ilaç söktürücü değilmi eğer bebek varsa ona zarar vermezmi bence ilaç kullanma bekle biraz daha
gözün aydın canım hayırlı olsun. cok sevındım. yumurtlma gunlerıne dıkkat etmıs mıydın ? bı de kac kere ılıskı oldu hatırlıyor musun? belirtin oldu mu?Merhaba kızlar evleneli bir seneyi gecti ve evlendigimden beri bebek istiyorum ve her ay bakiyorum yine regl oluyorum moral bozuklugu tabineyse is degisikligi vs derken ben bebek isini ertelemeye karar verdim ve bir senede dolmus oldu bu sirada 8gundur reglim gelmiyor hamile oldugumu dusunmedim bile cunku regl olcak gbi sancim vardi bugun esim dedi test alalim ve bi baktik iki belirgin cizgi:) bir seyi cok isteyince olmuyor psikolojik olarak stres oluyorsun ben en istemedigim dusunmedigim zamanda oldu Allah nasip etti :)
Teşekkür ederim aminn Allah isteyen herkese nasip etsinEs -er maşallah canım.Rabbim tamamına erdirsin
Çok güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımızaTest sonucum böyle çıktı
rabbim kucaginizada almayi nasip etsinTest sonucum böyle çıktı
sağol canım amin inş isteyen herkes için dua ediyorum.Çok güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza
Amin canım senin de inş. Hamile misin sat aynı galiba bizimrabbim kucaginizada almayi nasip etsin
yok degilim canim bekliyorum bende ovu.testiyle takipteyim gec dollenme olacak benim sanirimsağol canım amin inş isteyen herkes için dua ediyorum.
Amin canım senin de inş. Hamile misin sat aynı galiba bizim
Umarım ikna olur canım ne diyimAy canım eşim artık yoruldum diyor.dün gece olmadı.bari bu gece ikna olur.vallahi bir de eşinin kaprusini çekiyorum .fizyolojik olarak erkeğin işi çok zor deyip duruyor.
Canım artık çok geç.bakalım öncekilerle tutturabilirsek. O da çok zor.....Umarım ikna olur canım ne diyimonunki keyif aşaması sadece zor olan neymiş Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?