Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O dediğin ilaç söktürücü değilmi eğer bebek varsa ona zarar vermezmi bence ilaç kullanma bekle biraz daha

Mrb herkes için hayırlı güzel haberler olsun inş. bat 22 mayıs son 5 gün... 2 gün sonra test yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem. İlk hamileliğimde 4 gün kala öğrenmiştim

Kızlar benim ovulasyon testlerim bu şekilde .
12.gün pik oldu . Ojeyle kırmızıya boyadığim günlerde birliktelik oldu.
Yani 11.gün gece ve 13.gün sabah saat 12 de birliktelik oldu.
12. Günü değerlendiremedik .
Bugünde tekrar test yaptım iyice silikleşmis.
Sizce günleri doğrumu ayarlamışım?
Yanlız bende pik olduğu gün yumurtalama akıntısı filan gelmedi bugün sabah çok az bir akıntı geldi sadece . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eklentiler

• IMG_20180617_175636.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar evleneli bir seneyi gecti ve evlendigimden beri bebek istiyorum ve her ay bakiyorum yine regl oluyorum moral bozuklugu tabi neyse is degisikligi vs derken ben bebek isini ertelemeye karar verdim ve bir senede dolmus oldu bu sirada 8gundur reglim gelmiyor hamile oldugumu dusunmedim bile cunku regl olcak gbi sancim vardi bugun esim dedi test alalim ve bi baktik iki belirgin cizgi:) bir seyi cok isteyince olmuyor psikolojik olarak stres oluyorsun ben en istemedigim dusunmedigim zamanda oldu Allah nasip etti :)

gözün aydın canım hayırlı olsun. cok sevındım. yumurtlma gunlerıne dıkkat etmıs mıydın ? bı de kac kere ılıskı oldu hatırlıyor musun? belirtin oldu mu?

Ay canım eşim artık yoruldum diyor.dün gece olmadı.bari bu gece ikna olur.vallahi bir de eşinin kaprusini çekiyorum .fizyolojik olarak erkeğin işi çok zor deyip duruyor.
Umarım ikna olur canım ne diyim onunki keyif aşaması sadece zor olan neymiş Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…