Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim uzulme herseyde vardir bi hayir bozma moralini bende hicbir sorun yokken olmuyor cocugum
Kac gun gecikti reglin

Canim uzulme herseyde vardir bi hayir bozma moralini bende hicbir sorun yokken olmuyor cocugum
Kac gun gecikti reglin
2 hafta kadar olmadım işte Progestan vermişti doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olabilir falan demişti ama nasip olmadı işte
Pazartesi doktora gidicem yine

gecen ayda bende 3hafta geciktim canim igne oldum hastalanmadim ilac kullandim anca hastalandim bazen oyle olmasini istedigimiz seylere kendimizi inandiriyoruz ne yazikki rabbim bir an once fualarimizi kabul etsin. senin sorunun ne canim

gecen ayda bende 3hafta geciktim canim igne oldum hastalanmadim ilac kullandim anca hastalandim bazen oyle olmasini istedigimiz seylere kendimizi inandiriyoruz ne yazikki rabbim bir an once fualarimizi kabul etsin. senin sorunun ne canim
Bende adet düzensizliği var şimdilik tek bildiğim bu pazartesi hormon testleri yapılacak muayene olacağım.Açtığım konuyu okursan benim geçmişte ki sorunlarım biraz farklıydı canım
Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah
Sen hamilesin sanırım senin de takvim varda

pkos olabilirsin canim eger gecikme varsa yok hamile degilim gun gun neler oluyor diye merakimdan yaptim ins. ugurlu gelir silneden devam ederim

Merhaba kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay . Dün gece birliktelik oldu ve bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sizce nasıl ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?

Eklentiler

• IMG_20180615_133359.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 38
Canim senin pik yapmış, akşam bi daha test yap, siliklesmeye başlarsa çatladı demektir. O yüzden bence kaçırma yap

Dün kaçta ilişki oldu bilmiyorum ama soermin en az iki gün yasadıgını düşünürsek bence 48saat gecince yap hem yeni spermler daha kaliteli olur Ayrıca pikten sonra 36saat inde yumurta catlayacak demek yani özetle yarın yapman gerektiğini düşünüyorum hatta mümkünse yarın sabah.çünkü soermler sabahları kanat takıyormuş :)))

Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.

Eklentiler

• IMG_20180615_201732.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 34
Canim senin pik yapmış, akşam bi daha test yap, siliklesmeye başlarsa çatladı demektir. O yüzden bence kaçırma yap
Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.

Eklentiler

• IMG_20180615_201732.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 25
Son ilişkiden sonra en gec 48saat sonra yap yanı yarın gecede olabilir yasınız gencse hem bu gece hemm yarın gece olabilşr

Kızlar hayırlı bayramlar.size yaptığım ovulasyon testlerinin fotosunu atıyorum.sat 31 mayıs.acaba ben yumurtlamadım mi

Ben bir kaç gündür bakmadım sayfaya cevap biraz gecikmiş olabilir :/ ilacın etkisini bilemem ama benim normalde adet döngüm 30-32 gündür ben ovülüasyon testiyle 13. Gün çift kırmızı çizgiyi gördüm şaşırdım da sonuca adet döngüme bakınca umarım verimli geçmiştir yakaladığın günler siZin için . Benim bata 2 gün kala değer 347 ye çıktı bat 1 gün geçti bugün Pazartesi doktor randevum var bakalım minnak inşallah bizimledir
Gebelik haberlerini alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah kırmızı kart yiyenler de Rabbim tez vakit gebe kalmayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım benim çok sevindim hamile olmana.İnşallah değerlerin yükselir.Rabbim hayırlısını eylesin birde yeni ovulasyon test görüntüsü attım.yorumlarsan sevinirim

Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya basladim 23. Gunde pik oldu yani 7 haziranda dun normalde adet olmam gerekiyodu hala olmadim hicte gecikmez ama test yapiyorum negatif ne derseiniz gec yumurtladigim icin testtede gec mi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…