- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.001
aete yakın pozitif cıkınca hamılelıktende olabılıyor belkide kimyasal oldu senın.16.gün ovulasyon testim çift çizgiydi sonra adet olmadan 5 gün öncesine yoğunlaştı akintim tekrar ovulasyon yaptım 3 gün pozitif 4.gun çatladı benim minnak:)ordan biliyom
ıkı yumurta cıfte sans desene :) güzelmişCanım bende bu ay iki kere yumurtladım ilkini ovulasyon testi ile 14.günde yakaladım. Bide vücudumun bi özelliği var yumurtam çok uyarıldı mı yumurtlamadan Sonra 2-3 damla kanamam olur Sonra 19 günde ara kanamam akıntım tekrardan yoğunlaştı 2. Kez yumurtladigimi anlamış oldum
Kimyasalı halen anlamış değilim sonuçta agri sizi bişey olmuyomuaete yakın pozitif cıkınca hamılelıktende olabılıyor belkide kimyasal oldu senın.
Tebrik ederim canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah8 hazirandan beri regl olmayi bekledim stresten gecikmistir dedim hatta kist olabilecegini bile dusundum ama bebek dusunmemistim hic aklimizdada yoktu zaten ikinci kez anne baba olmak :) ama nasipte varmis demekki rizki varmis ki tutunmus bana yavrum :) az once hastaneden geldim beta hcg 350 küsür cikti hala soktayim:) allah isteyen herkese naip etsin saglikli hayirli evlatlar ❤
Allah razi olsun canim herkese insallahTebrik ederim canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşaallah8 hazirandan beri regl olmayi bekledim stresten gecikmistir dedim hatta kist olabilecegini bile dusundum ama bebek dusunmemistim hic aklimizdada yoktu zaten ikinci kez anne baba olmak :) ama nasipte varmis demekki rizki varmis ki tutunmus bana yavrum :) az once hastaneden geldim beta hcg 350 küsür cikti hala soktayim:) allah isteyen herkese naip etsin saglikli hayirli evlatlar ❤
Bayramda yap bence insallah insallah cifte bayram olur sizeKızlar merhaba,
Kafam cok karıstı son adet tarihlerimi yazmak istiyorum size batım ne zaman bana yardımcı olur musunuz?
18 Ocak
20 Subat
19 Mart
16 Nisan
16 Mayıs
? Haziran
Ne zaman gebelik testi yapmalıyım?
Cok tesekkur ederim.
Canım çok teşekkür ederim.. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.Bayramda yap bence insallah insallah cifte bayram olur size
Sanırım 27. Gün oluyor şöyle ki 14 Mayıs regl tarihim 26 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm testte 9 Haziran'da da erken gebelik testinde pozitif gördüm 10 Haziran'da normal gebelik yaptım yine pozitif kan verdim 83 çıktı hcg tahmini bat 15 HaziranSelam canım ayda iki kez yumurtladıgını nasıl farkettin ki?
canım öncelikle hayırlı olaun sorunsuz bi gebelik gecirirsin inşallah 13.gün koyu çizgiyi yakalamışsın ya kaçıncı gün gebelik testinde pozitifi gördün?
yok canım normal adet oluyorsun bazen bır ıkı gun adetın gecıkıyor o kadar baska hıc bır belırtısı yok. şöyle düşün döllenen yumurta rahimde tutunamadıgı ıcın adetle beraber atılıyor. boyutu 1mm falan cok kucuk hıc bırsey hıssetmıyorsun.Kimyasalı halen anlamış değilim sonuçta agri sizi bişey olmuyomu
tekrar hayırlı olsun canım. sağlıkla kucagına almak nasip olsunSanırım 27. Gün oluyor şöyle ki 14 Mayıs regl tarihim 26 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm testte 9 Haziran'da da erken gebelik testinde pozitif gördüm 10 Haziran'da normal gebelik yaptım yine pozitif kan verdim 83 çıktı hcg tahmini bat 15 Haziran
Hemde ne şans canım kocam görevde 10 gündür yok yanımdaıkı yumurta cıfte sans desene :) güzelmiş
Yok 2 aydır bi şansını göremedik hayırlısı artık bazen 10 günde yumurtan çatlak kalsa faydası olmuyo nasip olmadıktan sonraHemde ne şans canım kocam görevde 10 gündür yok yanımda
Illa iğne gerekli değil canım doktor akışına bırakmış kendi catlasın diye olabiliyo böyle durumlarKızlar birşey soracam.ben bugün doktora gittim klomen kullandım.yumurtam 20mm olmus.doktor bana çatlama iğnesi vermedi.şimdi siteye baktım da çoğuna iğne vermiş.bana vermedi kendiliğinden çatlar mi acaba.yoksa illaki iğne gerekli miydi.tecrübeli arkadaşlar yardım
Yani iğne olmazsam da sonuçta bu yumurta çatlayacak değil mi.salı perşembe c.tesi ilişki olsun dedi.progesteron Verdi.çarşamba başla dedi.coraspin kullanıyorum zatenIlla iğne gerekli değil canım doktor akışına bırakmış kendi catlasın diye olabiliyo böyle durumlar
Amin hepimize nasip olsun inşallahtekrar hayırlı olsun canım. sağlıkla kucagına almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?