• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşaretli olanları değerlendirdim ama o isaretsiz olanı degerlendiremedim o yüzden çok moralim bozuk oda önemliydi dimi

Eklentiler

• 20180610_232438.jpg
    20180610_232438.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 52
Bu ay ümitli değildim zaten.kurtajdan sonra kafayi takmistim baya..sınıf ogretmeniyim canm

Ne kadar çok öğretmen var sitede.Bende sınıf öğretmeniyim.İnşallah bu yaz bizde hayırlısı ile hamile kalıriz:dua:

Hocalarim cok konu disi ama benim icin cok onemli bisey sorucam izninizle.
Benim kiz 1. Sinifa baslicak nasipse bu sene.Ama okuyacagi okula okul acilinca nakil yapilacak.yani sinif kura cekimine benim kiz girmeyecek.istedigimiz iki ogretmen var.tabiki tum hocalarimiza saygimiz sonsuz fakat benim kiz biraz narin..o yuzden o iki ogretmenden birini nasil denk getirebiliriz.ogretmenlerle konussam idareye bu cocugu bana verin deme gibi bi imtiyazlari olur mu acaba.

Hocalarim cok konu disi ama benim icin cok onemli bisey sorucam izninizle.
Benim kiz 1. Sinifa baslicak nasipse bu sene.Ama okuyacagi okula okul acilinca nakil yapilacak.yani sinif kura cekimine benim kiz girmeyecek.istedigimiz iki ogretmen var.tabiki tum hocalarimiza saygimiz sonsuz fakat benim kiz biraz narin..o yuzden o iki ogretmenden birini nasil denk getirebiliriz.ogretmenlerle konussam idareye bu cocugu bana verin deme gibi bi imtiyazlari olur mu acaba.
Gunaydin canım..idarenin ve öğretmenin tavrina paranın miktarına göre degisebilir..bizim müdür amil bey gibi ☺ fakir öğrencileri sayısı az olan sınıfa rastgele ekler zenginlerin tercihini dikkate alarak ya da emir büyük yerden mi diye bakar öyle ekler kura falan yok bizde mesela 1.sınıfta.

Gunaydin canım..idarenin ve öğretmenin tavrina paranın miktarına göre degisebilir..bizim müdür amil bey gibi ☺ fakir öğrencileri sayısı az olan sınıfa rastgele ekler zenginlerin tercihini dikkate alarak ya da emir büyük yerden mi diye bakar öyle ekler kura falan yok bizde mesela 1.sınıfta.
Anladim canim kizimin okulu ankarada epey duyulmus bir okul.Oglumdayken teklif ettik ama kesinlikle almiyoruz zaten ihtiyacimiz yok bize cok bagis geliyor dedi.simdi kizimda yine aynini soylicek eminim.
Oglumu rica minnet halletti ama kiza artik yeter diyebilir.Kizimda cok narin ogretmen bi sşiiittttt dese cizgi film karakterleri gibi gozyaslarini etrafa sicrata sicrata saatlerce aglar. Kizimin duygularindan anlayacak anac iki ogretmen var bakalim hayirlisi olsun..

Amaaaannnn bebeyi yapmak bi dert cinsiyetini beklemek ayri dogdu dogacak isin yoksa bekle emdi emmedi yurudu yurumedi okula baslamasi stres nolacak boyle yaaa :işsiz::işsiz:

Anladim canim kizimin okulu ankarada epey duyulmus bir okul.Oglumdayken teklif ettik ama kesinlikle almiyoruz zaten ihtiyacimiz yok bize cok bagis geliyor dedi.simdi kizimda yine aynini soylicek eminim.
Oglumu rica minnet halletti ama kiza artik yeter diyebilir.Kizimda cok narin ogretmen bi sşiiittttt dese cizgi film karakterleri gibi gozyaslarini etrafa sicrata sicrata saatlerce aglar. Kizimin duygularindan anlayacak anac iki ogretmen var bakalim hayirlisi olsun..

Amaaaannnn bebeyi yapmak bi dert cinsiyetini beklemek ayri dogdu dogacak isin yoksa bekle emdi emmedi yurudu yurumedi okula baslamasi str

Amaaaannnn bebeyi yapmak bi dert cinsiyetini beklemek ayri dogdu dogacak isin yoksa bekle emdi emmedi yurudu yurumedi okula baslamasi stres nolacak boyle yaaa :işsiz::işsiz:

es nolacak boyle yaaa
:işsiz::işsiz:[/

Yani hassas anneler çıkıyor görüyoruz ama yani narinlik de nereye kadar canım.yanlış anlama da öyle bi dünya yok ki. Ayrıca ssssttt demeyen öğretmen varsa gelsin tebrik edecem.bi ağlar bi susar canm böyle böyle büyüyecek dış dünyaya alisacak.[/QUOTE]

Yani hassas anneler çıkıyor görüyoruz ama yani narinlik de nereye kadar canım.yanlış anlama da öyle bi dünya yok ki. Ayrıca ssssttt demeyen öğretmen varsa gelsin tebrik edecem.bi ağlar bi susar canm böyle böyle büyüyecek dış dünyaya alisacak.
[/QUOTE]
Desin ogretmene lafim yok biz iki bebeyle bas edemiyoz onlaar iyi beceriyo o kadar bebeyle bas etmeyide bu benim sacakli kiz okuldan sogur ondan korkuyom

Kızlar doktordan geldim.2cm yani 20 mm bir yumurtam olduğunu.salı perşembe c.yedi ilişki dedi.çarşamba günde 3 defa progesteron basla dedi.coraspin ve folik,asitte devam dedi.Kızlar bilmiyorum ama niyeyse ümidim yok.hayırlısı olsun artık....

• Beğen
Reactions: Cac
Kızlar doktordan geldim.2cm yani 20 mm bir yumurtam olduğunu.salı perşembe c.yedi ilişki dedi.çarşamba günde 3 defa progesteron basla dedi.coraspin ve folik,asitte devam dedi.Kızlar bilmiyorum ama niyeyse ümidim yok.hayırlısı olsun artık....
sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak

Bütün belirtileri yaşayıp ben niye hamile kalamiyorumki sağ kasigimda ara ara batma oluyo pit pit atıyo sonra dün beraberlikten 2 saat sonra karnıma 2 kez sancı girdi ama tık yok yani heray ara ara bunlar ayda 2 kez yumurtluyom faydası yok tabi bununda
Selam canım ayda iki kez yumurtladıgını nasıl farkettin ki?

Ovuluasyon testiyle 13. Gün koyu çizgiyi yakaladım 13. Ve 14.gün 2 gün değerlendirebildik . Çok teşekkürler :)
canım öncelikle hayırlı olaun sorunsuz bi gebelik gecirirsin inşallah 13.gün koyu çizgiyi yakalamışsın ya kaçıncı gün gebelik testinde pozitifi gördün?

yumurtladıgını
Canım bende bu ay iki kere yumurtladım ilkini ovulasyon testi ile 14.günde yakaladım. Bide vücudumun bi özelliği var yumurtam çok uyarıldı mı yumurtlamadan Sonra 2-3 damla kanamam olur Sonra 19 günde ara kanamam akıntım tekrardan yoğunlaştı 2. Kez yumurtladigimi anlamış oldum

Selam canım ayda iki kez yumurtladıgını nasıl farkettin ki?

canım öncelikle hayırlı olaun sorunsuz bi gebelik gecirirsin inşallah 13.gün koyu çizgiyi yakalamışsın ya kaçıncı gün gebelik testinde pozitifi gördün?
16.gün ovulasyon testim çift çizgiydi sonra adet olmadan 5 gün öncesine yoğunlaştı akintim tekrar ovulasyon yaptım 3 gün pozitif 4.gun çatladı benim minnak:)ordan biliyom

Back