Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gergin_pollyanna napıyon bat daşım benim nasılsın az kaldı günümüze
Ayy kuzum valla siteye girerken aklıma sen geldin biliyomusun. Acaba naptı ki diye. Valla hala hiç bi belirti yok. Yani ne regl belirtisi ne hamişlik. Ama neydiiii biz belirti aramıyoruz dimi canım. Bat tarihi geri satarken tadını çıkarıyoruuuuuzzz. Ayy kuzum inşallah bayrama hamiş gireriz.ay ne güzel olur ya. Dün kadir gecesiydi hepimiz için sabaha kadar dua ettim hayırlısıyla kavuşalım tospiklerimize diyee

Amin canım InşAllah ya hatta dün kendi kendime diyorum ki kadir gecesi ya sabaha kadar ibadet edeyim sabah ilk idrarla test yapayım belki çıkar testte sonra vazgeçtim gecikme olursa onu bekleyeyim hakkımız da hayırlısı dilerim bu ay olmasa dahi Rabbim daha fazla aratmasın canım

Kuzum valla aynı şeyi düşünmüşüz. Demekki kafalar aybı çalışıyoBende sabah test yapayım dedim sonra kendimi durdurdum . Gerçi hesaplamalarıma göre şüpheli ilişkinin üzerinden 14 gün geçti ama yine de cesaret edemedim. Yoksa bile en azından iki gün daha umudum kalsın içimde üzülmiyim diye yapmadım. Rabbim ol derse olur bize bu sene çifte bayram yaşatsın inşallah Rabbim.

Bu ay olmazsa eğer klomenle çatlama iğnesi kullanıcam canım hsg sonrası gebelik oranı yüksekken bunu riske atmak istemiyorum

İyi geceler kızlar benim de bat 16 haziran.. Sabırla bekliyorum. Gecen yıl hamile kaldım cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kalbi durmuştu. Kürtaj oldum. Aradan 7 ay gecti dr 4 ay korun dedi. Neyse adetim bes gun vardı test yaptım beta 186 cıktı. Yukselmesini beklicez dedi Dr ama adet oldum. Düşük oldu yani. O günden beri bekliyorum.... Duayla

Bu ay olmazsa eğer klomenle çatlama iğnesi kullanıcam canım hsg sonrası gebelik oranı yüksekken bunu riske atmak istemiyorum
Allah yardımcımız olsun kuzucum .inşallah hiç birine gerek kalmaz. Bu ay umutlu yanım ağır basıyor nedense. Umarım boşa çıkmaz. Bu ayda olmazsa zaten bayram sonrası bana da doktor yolları görünecek sanırım

Amin canım InşAllah ya bu evlâd konusu icin kendimden geçtim eşim aşırı istiyo psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum çok takıyo kafasına onun adına istiyorum inan ki

Arkadaşlar yumurtanin buyuklugu ultrason ile mi görülüyor , benim bugün 13. Gün yarın dr gitmeyi dusunuyorum
Canım benim dün 12.gündü 20 mm Dedi doktor.alttan muayene etti.ama bana catlatma iğnesi vermedi.İnşallah çatlar...yani mecbur çatlayacak değil mi

Amin canım InşAllah ya bu evlâd konusu icin kendimden geçtim eşim aşırı istiyo psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum çok takıyo kafasına onun adına istiyorum inan ki
Canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah...eşler işin içine girince insan daha bir kötü oluyor

Bizdede sanırım tam tersi. Ben çok istiyorum. Eşimde istiyor tabiki ama duygularını ben kadar açık etmiyor. Artık günler değil saatler kaldı kuzum bata. İnşallah kırmızı kartı yemeyiz yaw

Erolummm tam bat günü test yapsak varsa çıkarmı ki acep?? Şimdi hamiş belirtisini geçtim regl belirtiside yok ya. Sanki bana gecikmeli kırmızı kart yicem gibi geliyor normalde 30 günde bir oluyorum ben. Bundan önce 32. Günde falan olmuşluğum var ne zaman yapsakki şu testi. Tam bat günü mü yoksa 1 gün geçince mi. Elimde bir tane test var ziyan etmek istemiyorım dışarı çıkmak zor geliyor test için

Canım yapsak çıkar aslında ama benim fikrim 1 gün gecikirse öyle yapmak diye düşünüyorum. Benim de testim bazamın altında bazanın üstünde de evin halıları var halıları alıp bazayı açmak zoruma geliyo ağırlar çünkü kendimi de o şekilde durduruyorum bi yandanda işime geliyoBen 28güne bi adet olurum normalde gününü hiç geçirmez o yüzden bekliycem bakalım canım ya

Merhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????

Eklentiler

• C91BADF6-8425-4917-B950-7F169E21841A.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet çok belli onda çıkmaması bi garip ama bugün mutlaka kan testi ver sonucu bizimle paylaş canım şimdiden tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…