- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi rainbow4607
- #1.041
Canım sanırım o bozuk çizgi eğri cıkmısEvet çok belli onda çıkmaması bi garip ama bugün mutlaka kan testi ver sonucu bizimle paylaş canım şimdiden tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sanırım o bozuk çizgi eğri cıkmısEvet çok belli onda çıkmaması bi garip ama bugün mutlaka kan testi ver sonucu bizimle paylaş canım şimdiden tebrik ederim
Canım tam bat günü yaptım çıktıErolummm tam bat günü test yapsak varsa çıkarmı ki acep?? Şimdi hamiş belirtisini geçtim regl belirtiside yok ya. Sanki bana gecikmeli kırmızı kart yicem gibi geliyor normalde 30 günde bir oluyorum ben. Bundan önce 32. Günde falan olmuşluğum var ne zaman yapsakki şu testi. Tam bat günü mü yoksa 1 gün geçince mi. Elimde bir tane test var ziyan etmek istemiyorım dışarı çıkmak zor geliyor test için
Aynı erken gebelik testiyle gördüm ben de hadi hayırlısı olsunEki Görüntüle 2156473 Canım hatırladın mi beni? Ben de durumlar böyle, sen test yaptın mı??? 4body1soul
Sonra hamileliğiniz kesinleşti mi?Aynı erken gebelik testiyle gördüm ben de hadi hayırlısı olsun
Yani daha değil sanırım çünkü benim bat 15 Haziran 10 Haziran'da kan verdim 83 çıktı ama çok erken olduğu için sabredip beklemek gerekiyormuşSonra hamileliğiniz kesinleşti mi?
83 yüksek mi oluyor? Ben tam olarak vakıf değilim bu konulara Benim de bat 16 Haziran bu aradaYani daha değil sanırım çünkü benim bat 15 Haziran 10 Haziran'da kan verdim 83 çıktı ama çok erken olduğu için sabredip beklemek gerekiyormuş
Yani bata 6 gün kala güzel bir değermiş ama önemli olan bat geçince yükselecek mi sabır şart :/83 yüksek mi oluyor? Ben tam olarak vakıf değilim bu konulara Benim de bat 16 Haziran bu arada
Erken gebelik testi alsana yada kan verseneİkinci test sanırım bozuk canım çizgi eğri çıkmıs
Kan verdım sonucu bekliyorum. Yalnız erken gebelık testlerı yanlış sonuç veriyor hanımlarErken gebelik testi alsana yada kan versene
Sonucu bizede yaz çok merak ettim canimKan verdım sonucu bekliyorum. Yalnız erken gebelık testlerı yanlış sonuç veriyor hanımlar
Bat tarihimiz neredeyse aynı..Günaydın kızlar,
Bu aydan itibaren ben de katılıyorum aranıza, bat 21 Haziran rainbow4607 .
Adetlerim düzenlidir. Son adet gördüğüm tarihler sırasıyla,
22 mart
21 Nisan
22 Mayıs (1 gün geç oldu.)
Bu ayda 21 Haziran yukarıda yazdığım gibi.
Yumurtlama akıntım 5 inde başladı, 3-5-7 haziranda birliktelik oldu ama sonrasında olmadı. 7 Haziran yumurtlama günümdü, yumurtladığımı farzediyorum, çünkü şeffaf, yumurta akı kıvamı akıntım 7'den sonra beyaza döndü ve o günden sonra yoğun şekilde beyaz akıntım devam ediyor, ayrıca o gün sağ yumurtalıklarım ve belim aşırı ağrıdı. Artık beklemedeyim, 3 yıllık evliyim, ilk defa bu ay denedik. hayırlısı olsun bakalım.
İnşallah, hayırlı haberler verir buradaki herkes.Bat tarihimiz neredeyse aynı..
Bakalım..
Bekleyelim heyecanla..
Güzel haberlerle inşallah:)
Canim sonuçlar cikmadimi dahaSonucu bizede yaz çok merak ettim canim
Hakkaten 29 tl ne bacım yazık günah devlette yada sağlık ocağında kan ver ücretsizBen sizleri okuyunca gaza geliyorum hemen erken gebelik testi alasım geliyor,şuan camdan eczaneyi görüyorum,29 tl çok pahalı geliyor geri oturuyorum yerime bat 17 haziran
Aaa sağlık ocağında da hemen çıkıyor mu acaba,öyle yapiimHa
Hakkaten 29 tl ne bacım yazık günah devlette yada sağlık ocağında kan ver ücretsiz