• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erolummm Erolummm tam bat günü test yapsak varsa çıkarmı ki acep?? Şimdi hamiş belirtisini geçtim regl belirtiside yok ya. Sanki bana gecikmeli kırmızı kart yicem gibi geliyor:kızgın: normalde 30 günde bir oluyorum ben. Bundan önce 32. Günde falan olmuşluğum varo_O ne zaman yapsakki şu testi. Tam bat günü mü yoksa 1 gün geçince mi. Elimde bir tane test var ziyan etmek istemiyorım:işsiz: dışarı çıkmak zor geliyor test için :halay:
Canım tam bat günü yaptım çıktı

DACAA59A-55FA-4710-B422-95A55761560F.jpeg
Canım hatırladın mi beni?:halay: Ben de durumlar böyle, sen test yaptın mı??? 4body1soul 4body1soul

Günaydın kızlar,
Bu aydan itibaren ben de katılıyorum aranıza, bat 21 Haziran rainbow4607 rainbow4607 .
Adetlerim düzenlidir. Son adet gördüğüm tarihler sırasıyla,
22 mart
21 Nisan
22 Mayıs (1 gün geç oldu.)
Bu ayda 21 Haziran yukarıda yazdığım gibi.

Yumurtlama akıntım 5 inde başladı, 3-5-7 haziranda birliktelik oldu ama sonrasında olmadı. 7 Haziran yumurtlama günümdü, yumurtladığımı farzediyorum, çünkü şeffaf, yumurta akı kıvamı akıntım 7'den sonra beyaza döndü ve o günden sonra yoğun şekilde beyaz akıntım devam ediyor, ayrıca o gün sağ yumurtalıklarım ve belim aşırı ağrıdı. Artık beklemedeyim, 3 yıllık evliyim, ilk defa bu ay denedik. hayırlısı olsun bakalım.

Günaydın kızlar,
Bu aydan itibaren ben de katılıyorum aranıza, bat 21 Haziran rainbow4607 rainbow4607 .
Adetlerim düzenlidir. Son adet gördüğüm tarihler sırasıyla,
22 mart
21 Nisan
22 Mayıs (1 gün geç oldu.)
Bu ayda 21 Haziran yukarıda yazdığım gibi.

Yumurtlama akıntım 5 inde başladı, 3-5-7 haziranda birliktelik oldu ama sonrasında olmadı. 7 Haziran yumurtlama günümdü, yumurtladığımı farzediyorum, çünkü şeffaf, yumurta akı kıvamı akıntım 7'den sonra beyaza döndü ve o günden sonra yoğun şekilde beyaz akıntım devam ediyor, ayrıca o gün sağ yumurtalıklarım ve belim aşırı ağrıdı. Artık beklemedeyim, 3 yıllık evliyim, ilk defa bu ay denedik. hayırlısı olsun bakalım.
Bat tarihimiz neredeyse aynı..
Bakalım..
Bekleyelim heyecanla..
Güzel haberlerle inşallah:)

Benim bebeğim beni bırakıp gitti. Adet gününden iki gün sonra yaptırdığımda 71di. 4 gün sonra yaptırdığımda geçen çarşamba 297ydi.Dün yaptırdığımın sonucunu aldım bugün. 301 çıktı. Malesef ki artış olmamış. Artık adet olmayı bekliyorum

Ben sizleri okuyunca gaza geliyorum hemen erken gebelik testi alasım geliyor,şuan camdan eczaneyi görüyorum,29 tl çok pahalı geliyor geri oturuyorum yerime:deli: bat 17 haziran:dondurma:

Ha
Ben sizleri okuyunca gaza geliyorum hemen erken gebelik testi alasım geliyor,şuan camdan eczaneyi görüyorum,29 tl çok pahalı geliyor geri oturuyorum yerime:deli: bat 17 haziran:dondurma:
Hakkaten 29 tl ne bacım yazık günah devlette yada sağlık ocağında kan ver ücretsiz :halay:

Back