- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Testler çok dağılmış gibi geldi bana idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba:/ ben adetimin 13. Günü yakaladım ekliyorum dosyayı belki yardımcı olur sana daKızlar 31 mayıs adet tarihim.dongum 25 gün.adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım.o arada ovulasyon testi yaptım.yüklüyorum bakarmısınız kızlar.sanırım benim yumurtalar büyümüyor
Canım 3 damla damlatiyirym.zaten orucun su içmedim .saat 12 de yaptım.en son olan da hiç çizgi yok.aman yarın doktor kontrolüm var.ama umudum yok....Testler çok dağılmış gibi geldi bana idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba:/ ben adetimin 13. Günü yakaladım ekliyorum dosyayı belki yardımcı olur sana da
Ben de testleri oruçken yaptım sabah 7 gibi uyanıp işe gittim öğlen 1de de molada testleri yaptım geldim iftardan önce 1 tane daha yaptım . Umudunu kaybetme derim ben testlerin hatalı gibi çünkü . Gönlünce olsun her şeyCanım 3 damla damlatiyirym.zaten orucun su içmedim .saat 12 de yaptım.en son olan da hiç çizgi yok.aman yarın doktor kontrolüm var.ama umudum yok....
Ayyy hadi bakalım canım hayırlısıyla olur bu ay inşallahCanım sabah uyumadan önce dua ettim epey bi dedim ki Allah'ım günüm az kaldı bana rüyamda bi işaret hayırlı bişey göster bana dedim uyudum. Rüyamda iri iri kediler gördüm çok önemliymiş ırkları yanımdakilerde çok şaşırdı görünce uyanınca anlamına baktım olumsuz anlamlarıda vardı ama evladada yorumlanıyo yorumu okuyunca daha bir heyecanlandım
Du bakalim belki daha 4 gun var diye cikmadi4body1soul benm de negatif canm hayırlısı olsun m diyelim
Artar kuzum allahın izniyle haydi hayırlısı bu mübarek günde bizlere de dua etKan testi de verdim dayanamadım 83 çıktı . Bat 15 Haziran inşallah artar
Tebrik ederim canim gun asiri mi iliski oldu ovulasyon testi mi kullandinKan testi de verdim dayanamadım 83 çıktı . Bat 15 Haziran inşallah artar
Dileyen herkese nasip etsin Rabbim çok çok teşekkür ederim :)Artar kuzum allahın izniyle haydi hayırlısı bu mübarek günde bizlere de dua et
Ovuluasyon testiyle 13. Gün koyu çizgiyi yakaladım 13. Ve 14.gün 2 gün değerlendirebildik . Çok teşekkürler :)Tebrik ederim canim gun asiri mi iliski oldu ovulasyon testi mi kullandin
İnşallah artarak devam eder canım tebrik ederimKan testi de verdim dayanamadım 83 çıktı . Bat 15 Haziran inşallah artar
Ne güzel fazla ugrastirmamis bebegin.allah saglicakla kucagina almayı nasip etsinOvuluasyon testiyle 13. Gün koyu çizgiyi yakaladım 13. Ve 14.gün 2 gün değerlendirebildik . Çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?