Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yaptığım erken gebelikti bugün normal gebelik yaptım sonucu bu yarın olsun sabırsızlanıyorum kan vermek için . Günüm gelmedi daha 15 Haziran inşallah tutunur bebişim inşallah bizimle olur

Eklentiler

• IMG_4988.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar 31 mayıs adet tarihim.dongum 25 gün.adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım.o arada ovulasyon testi yaptım.yüklüyorum bakarmısınız kızlar.sanırım benim yumurtalar büyümüyor

Eklentiler

• P_20180610_133227.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar 31 mayıs adet tarihim.dongum 25 gün.adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım.o arada ovulasyon testi yaptım.yüklüyorum bakarmısınız kızlar.sanırım benim yumurtalar büyümüyor
Testler çok dağılmış gibi geldi bana idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba:/ ben adetimin 13. Günü yakaladım ekliyorum dosyayı belki yardımcı olur sana da

Eklentiler

• IMG_4862.JPG
    27,7 KB · Görüntüleme: 80
Testler çok dağılmış gibi geldi bana idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba:/ ben adetimin 13. Günü yakaladım ekliyorum dosyayı belki yardımcı olur sana da
Canım 3 damla damlatiyirym.zaten orucun su içmedim .saat 12 de yaptım.en son olan da hiç çizgi yok.aman yarın doktor kontrolüm var.ama umudum yok....

Canım 3 damla damlatiyirym.zaten orucun su içmedim .saat 12 de yaptım.en son olan da hiç çizgi yok.aman yarın doktor kontrolüm var.ama umudum yok....
Ben de testleri oruçken yaptım sabah 7 gibi uyanıp işe gittim öğlen 1de de molada testleri yaptım geldim iftardan önce 1 tane daha yaptım . Umudunu kaybetme derim ben testlerin hatalı gibi çünkü . Gönlünce olsun her şey

Ayyy hadi bakalım canım hayırlısıyla olur bu ay inşallah

Kızlar benim bat yarın ama bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var her ay mutlaka birşey bulurdum hamişim diye ama bu ay hiçbirşey yok

Selam kızlar benim bat 16 hazirandı bugün dayanamadım gittim kan testi yaptırdım maalesef sonuç negatif. Önümüzdeki ay inşallah.

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…