• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim Hayırlı olsun cok seviniyorum hamişleri duyunca, 2 yıldır neden olmadi bi sebep söylediler mi, hangi tedavi yöntemlerini denedin
Cok tedekkur ederim canim ben yurtdisindayim iki yildir doktor hic bir sebep yok olur daha erken diyordu hersey yapildi esimdede bendede cikmadi iki yil sonunda doktor sebepsiz inf. Den tup bebege sevketti sansimada burada temmuzda tum hastaneler kapali tatilde, artik agustosu bekleyecektik ki bugun mucizeyi yasadik cok sukur. Darisi bekleyen herkese insallah :dua:

Haklısın arkadaşım belirti olmayınca karışık duygulara giriyoruz psikolojik olarak belirti üretiyoruz. Herşey olacağına varıyor sonuçta. Rahat rahat bekleyelim son 4 günümüzü.
Daha öncede dediğim gibi tedavi sürecinede henüz hazır değilim sanırım inşallah gerek kalmaz. Kalırsa da hiç bi sorun çıkmaz umarım. Bat gününde birbirimizi haberdar edelimmmmmmmm
Canım sabah uyumadan önce dua ettim epey bi dedim ki Allah'ım günüm az kaldı bana rüyamda bi işaret hayırlı bişey göster bana dedim uyudum. Rüyamda iri iri kediler gördüm çok önemliymiş ırkları yanımdakilerde çok şaşırdı görünce uyanınca anlamına baktım olumsuz anlamlarıda vardı ama evladada yorumlanıyo yorumu okuyunca daha bir heyecanlandım:KK200::dondurma:

Cok tedekkur ederim canim ben yurtdisindayim iki yildir doktor hic bir sebep yok olur daha erken diyordu hersey yapildi esimdede bendede cikmadi iki yil sonunda doktor sebepsiz inf. Den tup bebege sevketti sansimada burada temmuzda tum hastaneler kapali tatilde, artik agustosu bekleyecektik ki bugun mucizeyi yasadik cok sukur. Darisi bekleyen herkese insallah :dua:
Canım adet gecikmesi dışında herhangi bi belirtin oldu mu. Demek istediğim hep belirti arıyoruz ya bu doğru bişey mi adet geçikmesini beklemeliyiz aslında demi. Senin adına çok sevindim Allah'ım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin İnşAllah tatlı heyecanlar başladı senin için

Canım adet gecikmesi dışında herhangi bi belirtin oldu mu. Demek istediğim hep belirti arıyoruz ya bu doğru bişey mi adet geçikmesini beklemeliyiz aslında demi. Senin adına çok sevindim Allah'ım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin İnşAllah tatlı heyecanlar başladı senin için
Cok tedekkur ederim arkadasim duam sizlerle insallah rabbim tez zamanda bu duyguyu yasatsin. Benim her ay adetten önce 3 gun falan az az kahve lekelerim oluyordu bu ay lekem adet gununden 5 gun önce geldi ve devam etmedi, iki haftadir asiri uyuyordum yani miskinlik vardi ustumde, gögusumun yaninda kitle gibi bir siskinlik oldu sonra her iki gögusumun yanlari dokununca acimaya basladi, asiri koku duyarliligim var ve son olarak ust bacaklarim cok agriyip sizliyor hala :KK58:

Selam kizlar ben yarın bu saatlerde test yapmış olurum battan 3 4 gun once yani. Bence olmadi ama kısmet tabi.çok fazla kasik batmasi oldu yumurtlamadan sonra.sag kasik agrim bacagima vurdu 2 gun kopacak kadar agridi diyebilirim.hala kucuk batmalar oluyor .bi sağ bi sol gogsum sızlıyor batma var.ilişkiden 5 gun sonra akıntı içinde ip gibi kırmızı gördüm..hamile degilsem de hastalık falan çıkmaz inşallah..

Selam kizlar ben yarın bu saatlerde test yapmış olurum battan 3 4 gun once yani. Bence olmadi ama kısmet tabi.çok fazla kasik batmasi oldu yumurtlamadan sonra.sag kasik agrim bacagima vurdu 2 gun kopacak kadar agridi diyebilirim.hala kucuk batmalar oluyor .bi sağ bi sol gogsum sızlıyor batma var.ilişkiden 5 gun sonra akıntı içinde ip gibi kırmızı gördüm..hamile degilsem de hastalık falan çıkmaz inşallah..
İp gibi kırmızı kılcal damar görünümlü şey bende de olmuştu enfeksiyon belirtisiymiş bendeki inşallah seninki bebektendir:KK39:

seninle batlarimiz ayniydi
Bende sali sabahi yapicam.sali gunu 9.30 da doktor randevum var gitmeden ogrenipte gitmek istiyorum

Canım sabah uyumadan önce dua ettim epey bi dedim ki Allah'ım günüm az kaldı bana rüyamda bi işaret hayırlı bişey göster bana dedim uyudum. Rüyamda iri iri kediler gördüm çok önemliymiş ırkları yanımdakilerde çok şaşırdı görünce uyanınca anlamına baktım olumsuz anlamlarıda vardı ama evladada yorumlanıyo yorumu okuyunca daha bir heyecanlandım:KK200::dondurma:

Ayy hadi inşallah canım ya. Bende çok görüyorum rüya. Hatta erkek evlada delalet deniliyor ama 10 aydır fos oldu malum. Hadi bakalım her ay yeni heyecan. Son 4 günümüzün tadını çıkaralım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

kIzlar bat 15 Haziran bugün çok canımı sıkan olaylar oldu böyle bi hırsla kafa dağıtmak için evdeki erken gebelik testini yaptım çıkmaz diye sonuç bu sizce hamilelik var Mıdır ?

Eklentiler

• A1278DE7-BDA9-4625-A2CF-BC089A72303B.jpg
    A1278DE7-BDA9-4625-A2CF-BC089A72303B.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 69
kIzlar bat 15 Haziran bugün çok canımı sıkan olaylar oldu böyle bi hırsla kafa dağıtmak için evdeki erken gebelik testini yaptım çıkmaz diye sonuç bu sizce hamilelik var Mıdır ?
Var hamilelik bence pazartesi ilk is kan ver
Gozun aydin hayirli olsun simdiden

Arkadaşım çift çizgi çok bariz belli oluyor .inşallah bebişin seninledir .kan tahlili verdikten sonra da haberdar et bizi. Darısı bizim başımıza inşallah

Ay canım benim 6 gün var daha adeti ne ona rağmen böyle.bence keson hamilesin .İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin .tebrikler:anneadayı:

Tabikide var erken gebelik testinde 6 gün varken boyleyse bariz belli yani hayırlı olsun şimdiden yarın kan ver sonucu mutlaka yaz bizede

Back