- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Hem de çok ama ben psikolojik zannettim :/ göğüsler aşırı hassas belim çok ağrıyor kasıklarda batma hem de nerdeyse 1 haftadır böyleyimFreckless belirtin var miydi?
Yazarım tabi :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTabikide var erken gebelik testinde 6 gün varken boyleyse bariz belli yani hayırlı olsun şimdiden yarın kan ver sonucu mutlaka yaz bizede
Goguslerim normal seyrinde kasiklarimda batma degil ama agri var belimdede ins hayirlisiyla hamileyimdir bat 5 gun kaldiHem de çok ama ben psikolojik zannettim :/ göğüsler aşırı hassas belim çok ağrıyor kasıklarda batma hem de nerdeyse 1 haftadır böyleyim
Ayy inşallah bebişin seninledir arkadaşımGoguslerim normal seyrinde kasiklarimda batma degil ama agri var belimdede ins hayirlisiyla hamileyimdir bat 5 gun kaldi
Amin canimYazarım tabi :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Tahmin ettim öyle bir sey olduğunu.hayırlısı artık.nisanda kurtaj oldum..vücudun seyri bozuldu ..buna da şükür düzelir elbetİp gibi kırmızı kılcal damar görünümlü şey bende de olmuştu enfeksiyon belirtisiymiş bendeki inşallah seninki bebektendir
Gebelik var mi diye sorduklarında evet var dersin insallah..böyle bir gururla ☺seninle batlarimiz ayniydi
Bende sali sabahi yapicam.sali gunu 9.30 da doktor randevum var gitmeden ogrenipte gitmek istiyorum
Ins arkadasimBana da dua edin lutfen kizlar tatilde olsun hayirliysa tabi..şimdiki çocuklar top gibi yerine durmuyor..koridorda çarpıp geçiyorlar umrumda değil hiçbirinin.
düşük olabilir canım benimde öyleydi düşük demişti doktor döllenip tutunamayınca da düşük oluyo ya bi doktora söyle yada görün inşallah bişe yoktur.Kızlar günaydın ben bu ay ilk defa asilama yapmıştım adetim anormal fazla geliyo bide pıhtıyı falan gectim bariz etli geliyo bacaklarim ve belim çok fazla agriyo sizce neden oldu böyle yaşayan var mi aranızda
öğleden sonra yapcam canm test kardesimde su an.Ins arkadasim
Hani bugun test yapacaktin yaptin mi
BencedeAllah nasip eder de çocuklarınız olursa ne olur çok simartmayin
hayirli haberlerle gel insöğleden sonra yapcam canm test kardesimde su an.
Tabi ki yazarım caaaanmhayirli haberlerle gel ins
Sonucu yaz mutlaka batdasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?