Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem de çok ama ben psikolojik zannettim :/ göğüsler aşırı hassas belim çok ağrıyor kasıklarda batma hem de nerdeyse 1 haftadır böyleyim
Goguslerim normal seyrinde kasiklarimda batma degil ama agri var belimdede ins hayirlisiyla hamileyimdir bat 5 gun kaldi

Bütün belirtileri yaşayıp ben niye hamile kalamiyorumki sağ kasigimda ara ara batma oluyo pit pit atıyo sonra dün beraberlikten 2 saat sonra karnıma 2 kez sancı girdi ama tık yok yani heray ara ara bunlar ayda 2 kez yumurtluyom faydası yok tabi bununda

Ogretmenim ben kızlar.ilk bebeğimde çok yorgundum düşük tehlikem de varmış sonradan öğrendim okulun merdivenlerine tutuna tutuna çıkardım. Veliler isyan etmesin diye rapor da almadım. Çünkü yorgunluk normal diye söyledi cevremdekiler..tam sürpriz yumurtaydi ne yapacağımı bilemedim ışte..o yüzden çok istiyorum yaz tatilinde olmasını.. riskli dönemi evde atlatayim

Benim de 18 Haziran bat hanımlar,kasıkta batmalar hissediyorum arada ama psikolojik de olabilir,o yüzden bilmiyorum
Hamile olanların Allah kucağına almayı nasip etsin,diğerlerinin de biran önce olsun inş.

Kızlar günaydın ben bu ay ilk defa asilama yapmıştım adetim anormal fazla geliyo bide pıhtıyı falan gectim bariz etli geliyo bacaklarim ve belim çok fazla agriyo sizce neden oldu böyle yaşayan var mi aranızda

Kızlar günaydın ben bu ay ilk defa asilama yapmıştım adetim anormal fazla geliyo bide pıhtıyı falan gectim bariz etli geliyo bacaklarim ve belim çok fazla agriyo sizce neden oldu böyle yaşayan var mi aranızda
düşük olabilir canım benimde öyleydi düşük demişti doktor döllenip tutunamayınca da düşük oluyo ya bi doktora söyle yada görün inşallah bişe yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…