- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Canımsın fitblack tatlım nerdesin merak ettim seniSenden vazgecmek mumkunmu sen nerdesin bende ordayimmm artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın fitblack tatlım nerdesin merak ettim seniSenden vazgecmek mumkunmu sen nerdesin bende ordayimmm artik
Aslinda tatli sertte olucaksin bu yol zor bi yol seni öyle arkadan iten dostlarin olmali alkislar @ParteMoralll gelsin@ParteMoralll cok acımasız eleştirir keşkevursa dersin
kaderdasimm nerelerdeCanımsın fitblack tatlım nerdesin merak ettim seni
Hosgeldin tatlim sen geldin daha şen olduuuKizlar hiziniza yetismek zor masallah masallah
ayy ben nerdeyimm kayboldumm topikler arasi allahimmm nerdeymmmmmmmm demin sizi baska yerde gordum bura nere
Hahahahaahhaahhahahaahhah kafami karistirdin bi an korktmBirde burdayım @ParteMoralll beni sobelemeden ben sobeleneyim artık yeter her yerde buldun beni
akilli.olun uleeeeeen@ParteMoralll cok acımasız eleştirir keşkevursa dersin
ay havalandmAslinda tatli sertte olucaksin bu yol zor bi yol seni öyle arkadan iten dostlarin olmali alkislar @ParteMoralll gelsin
Her yerde biz varizzzz yasasinnnnn butun topiklerde bizzdden kurtuluş yokayy ben nerdeyimm kayboldumm topikler arasi allahimmm nerdeymmmmmmmm demin sizi baska yerde gordum bura nere
Hahahahaahhaahhahahaahhah kafami karistirdin bi an korktm
akilli.olun uleeeeeen
ay havalandm
ahahaha çok güldüm görsele yok yok böyle olan ne olsun
Tombikler istila ediyorHer yerde biz varizzzz yasasinnnnn butun topiklerde bizzdden kurtuluş yok
Ya insan iyi ters köşe yaparız biz dur biryere daha yazayımda şaşır ni haaaa yaşasın kötülükayy ben nerdeyimm kayboldumm topikler arasi allahimmm nerdeymmmmmmmm demin sizi baska yerde gordum bura nere
Hahahahaahhaahhahahaahhah kafami karistirdin bi an korktm
akilli.olun uleeeeeen
ay havalandm
Buradayım fıstığımkaderdasimm nerelerde
ya beni guldurdunuz ALLAHTA sizi güldürsün kendi kendime gülüyorum esimde bana bakiyorTombikler istila ediyor
Iyiki burdasinnnnBuradayım fıstığım
Sorma bende güldüm neymiş onunla konuşmuyormuşum benimkide bu yüzden küstüya beni guldurdunuz ALLAHTA sizi güldürsün kendi kendime gülüyorum esimde bana bakiyor
Aynen küstulerSorma bende güldüm neymiş onunla konuşmuyormuşum benimkide bu yüzden küstü
Küstü ve uyuyor beyfendi keşke aynı illerden olsak malesef hepimiz farklı şehirlerdeyizAynen küstuler
Kuzum ama burdaki dostluklar cok guzel yaaaa siz olmasaydiniz napardim bilmem
Benimkide uyudu yarin is varKüstü ve uyuyor beyfendi keşke aynı illerden olsak malesef hepimiz farklı şehirlerdeyiz