☆Başarı Hikayem☆

Aynen küstuler:duduk:
Kuzum ama burdaki dostluklar cok guzel yaaaa siz olmasaydiniz napardim bilmem:KK15:
Canım buarada bende 28 yasındayım 4senelık evlıyım 10ay oldu dogum yspalı yalnızca bu sorun var kalbımde arıtmı oldugu ıcın spor yapamayacagım sadece dıyet yapcam programı kalpten dolayı tam uygulayamıyorum kabul mu???)))))

Canım buarada bende 28 yasındayım 4senelık evlıyım 10ay oldu dogum yspalı yalnızca bu sorun var kalbımde arıtmı oldugu ıcın spor yapamayacagım sadece dıyet yapcam programı kalpten dolayı tam uygulayamıyorum kabul mu???)))))
Ben seda 26 yaşındayım 1 yillik evliyim zayiflayip INŞALLAH anne olmak istiyorum canim:anne:
Basimla beraber tatlim tabiki kabul :KK19:

Cok gecmis olsun tatlim

Hosgeldinnnn :KK200:

ALLAHIM bagislasin bebegini canım :anne:

Kahvaltıda;

Maydonozlu Lor peynir
3 zeytin
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen
3 yemek kasigi bulgur pilavı
3 4 parca küçük parça et
1 bardak ayran

Aksam
Yogurtlu Semiz otu

Ara öğünde
Sade Türk Kahvesi
Bir lokma bitter cikilota

Ben seda 26 yaşındayım 1 yillik evliyim zayiflayip INŞALLAH anne olmak istiyorum canim:anne:
Basimla beraber tatlim tabiki kabul :KK19:

Cok gecmis olsun tatlim

Hosgeldinnnn :KK200:

ALLAHIM bagislasin bebegini canım :anne:
Hosbuldum Can'ım aminnnnnnn insallah:KK200:kılomu tartı yok dıye bılmıyorum ama seksen kusurum kesın:KK42:ama neden bilmiyorum Bu topik ilk acdigimda beni kendine cekti umarim hepimiz saglikli zayiflar guzel arkadasliklar kurariz

Hosbuldum Can'ım aminnnnnnn insallah:KK200:kılomu tartı yok dıye bılmıyorum ama seksen kusurum kesın:KK42:ama neden bilmiyorum Bu topik ilk acdigimda beni kendine cekti umarim hepimiz saglikli zayiflar guzel arkadasliklar kurariz
Cok mutlu oldum böyle düşünmene tatlim :KK66:
Eminim vericezzzz ben güveniyorum bizee

Canim tarti alcakmisin peki? Her carsamba tarti günümüz kuzum

Dunku menum

Sabah:
2 dilim tt ekmek ile 1 k.k peynir 1 h.yumurta tost.
7 zeytin ve domates

Ogle
2 kepce corba
2 y.k kabak yemegi
2 dilim ciger
2 dilim ekmek

Ara
Elma ve ayran

Aksam
2 kepce corba
2 dilim ciger
2 dilimek tt ekmek
Salata

Ara
Seftali ve ayran

Bu gunlerde hareket etmek istiyor canim, dun 45 dk kadar leslie yaptim. Bugun julliana baslayacagim. Cayimi bitireyim go go gooo:kahve::KK71:

X